- 30 Temmuz 2024
- 42
- 43
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
- #13.841
Oyyy maşallah hayırla gelsin inşallah çalişiyormusunuz ?18 haftalık olduk biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy maşallah hayırla gelsin inşallah çalişiyormusunuz ?18 haftalık olduk biz
Ben şuan heyet raporluyum muhtemelen 2 yıl daha çalışamam gibiOyyy maşallah hayırla gelsin inşallah çalişiyormusunuz ?
aaaa ebe hemşiremisinnnn ne guzellll. Aklimiza takilan bise olsa sana sorariz belki bilgilerinden faydalanirizBen şuan heyet raporluyum muhtemelen 2 yıl daha çalışamam gibi
Hastanede çalışıyorum ebe hemşireyim
Yıne masrafa grdım az oncemecburen dısarı cıkarırken boyle bısey lazımdı,0-3 ay aldım kucuk gelmez ınsallahAyy battık zaten bebitom
Tabiki de Delalcım artık sıra bizdee çok güzel annelere ebelik yaptım sırada biz varızaaaa ebe hemşiremisinnnn ne guzellll. Aklimiza takilan bise olsa sana sorariz belki bilgilerinden faydalaniriz
Ay ben de aynı sen de finans sektöründe misin kuzum 32. Haftada ayrılma isteği işten ayrılma isteği hep kendimden bişeler hissettimYok calısmayız benceben 32. Haftada ayrılmayı dusunuyorum tam kışa gelıyor ya evde takılmak istiyorum,sonrasında ücretsiz izin alırım dıye dusunuyorum 6 ay.bi tane cocuk düşündüğüm için tadını cıkarmam lazım
Evet tatlım bende malesefişten ayrılmayı tüm haklarımı kullandıktan sonra ücretsiz izin bittikten sonra degerlendırıcem inşallah,dişimi sıkıcam 3 ay dahaAllah sabır versın bıze ne dıyımAy ben de aynı sen de finans sektöründe misin kuzum 32. Haftada ayrılma isteği işten ayrılma isteği hep kendimden bişeler hissettim
Ozaman çok sanslıyizzz tatlış bir ebeyle aynı guruptayızzTabiki de Delalcım artık sıra bizdee çok güzel annelere ebelik yaptım sırada biz varız
Max ücretsiz izin neyse kullanmak istiyorum yaEvet tatlım bende malesefişten ayrılmayı tüm haklarımı kullandıktan sonra ücretsiz izin bittikten sonra degerlendırıcem inşallah,dişimi sıkıcam 3 ay dahaAllah sabır versın bıze ne dıyım
6 aymıs ben ik ya sordum kuzum.Max ücretsiz izin neyse kullanmak istiyorum ya
Sonra bi altı ay daha kullanabiliyorsun hatta kuruma göre değişiyor bizim kurumda 2 sene kullanan var toplamda6 aymıs ben ik ya sordum kuzum.
durduk senin cinsiyet partini bekliyoruz :3
E hani saat geldiiii
Ay naptınız fnd_50 canım heyecanla bekliyoruz
fnd_50 hala yok piyasada valla yazdıklarınızı okumadan kızlar direk gözüm fundayı arıyor ama yok 2 dakika girseydin ya kız burda hepimiz meraktan öldük
Kızlar şimdi gelebildim çok yoğundu affedin nolur hislerim beni ters köşe etti erkek anası oluyorum ben deeeeeeeee E elektroforez imagination forever maya91Misafirim vardı yazmış mı diye bakmaya girdim ay aşkolsun fnd_50
Sağlıklı gelsin inşallah miniğinKızlar şimdi gelebildim çok yoğundu affedin nolur hislerim beni ters köşe etti erkek anası oluyorum ben deeeeeeeee E elektroforez imagination forever maya91
bu kadar geç gelmenden ben anlamıştım erkek olduğunu haha hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinKızlar şimdi gelebildim çok yoğundu affedin nolur hislerim beni ters köşe etti erkek anası oluyorum ben deeeeeeeee E elektroforez imagination forever maya91
En çok buna oğlum sevindi şaka bir yana Allahım sağlıklısını versin hep böyle dua ettim ama çok yoğundu onlar gidince girebildim burayabu kadar geç gelmenden ben anlamıştım erkek olduğunu haha hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım benim hepimiz sağlıkla kavuşalımSağlıklı gelsin inşallah miniğin
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin canım benim.Kızlar şimdi gelebildim çok yoğundu affedin nolur hislerim beni ters köşe etti erkek anası oluyorum ben deeeeeeeee E elektroforez imagination forever maya91
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin canım benim.