Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar beşik için erken mi daha? Beşik bakmaya gittik, fikrimiz olsun diye gittim ben. Eşim hemen alalım moduna girdi. Bebek arabası, beşik en pahalı kalemleri alalım doğana kadar öderiz aradan çıkar kafasında. Şimdi alsak 1,5 ay sonra gelecekmiş. 25-26 haftalık olacak gelene kadar. Çok kafam karışık. Bir de beğendiğimiz modeli ekledim. Başta anne yanı olarak kullanacağım, sonra da odasına geçiririz. Büyüyünce ben de yanına yatabilirim bu yatakla diye düşünüyorum. Kullanan, tecrübesi olan var mı bu tarz bir yatak?Eki Görüntüle 3487358
Güzel görünüyor beşik için de erken değil ya alınmış alınmıştır turkiyede

Ya kızlar beşik için erken mi daha? Beşik bakmaya gittik, fikrimiz olsun diye gittim ben. Eşim hemen alalım moduna girdi. Bebek arabası, beşik en pahalı kalemleri alalım doğana kadar öderiz aradan çıkar kafasında. Şimdi alsak 1,5 ay sonra gelecekmiş. 25-26 haftalık olacak gelene kadar. Çok kafam karışık. Bir de beğendiğimiz modeli ekledim. Başta anne yanı olarak kullanacağım, sonra da odasına geçiririz. Büyüyünce ben de yanına yatabilirim bu yatakla diye düşünüyorum. Kullanan, tecrübesi olan var mı bu tarz bir yatak?Eki Görüntüle 3487358
Yani erken mi bilmiyorum ama ben biraz daha beklemek istiyorum son üç ay da almaya başlarım büyük eşyaları. Yani herşeye zam gelmesi konusunda eşin haklı. Ödenir biter doğru.
Ama 27-28. Haftaları bekleriz sanırım biz. Oda yapmak istiyorum çocuk odası. Anne yanına yine beşik istiyorum. Bence güzel bir model beğenmişsiniz. Bende anne yanı için ahşap mı park yatak mı çok kararsızım 🤷🏻‍♀️

Kordon kanı saklanması ile ilgili bi araştıran fiyat alan varmıdır aranızda. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Nerden sipariş verdiniz acaba bilindik bir yer mi. Önereceğin yerler var mı. Bizde dolaşalım modeline nereden alacağımıza karar verelim şimdiden diyoruz da.
Ben babyci.com’dan aldım canım. Toplam 25 bin küsüre aldık uyku seti de dahil. İçeriğinde dolap büyüyebilen karyola olan beşik ve şifonyer var

Güzel görünüyor beşik için de erken değil ya alınmış alınmıştır turkiyede
Yani erken mi bilmiyorum ama ben biraz daha beklemek istiyorum son üç ay da almaya başlarım büyük eşyaları. Yani herşeye zam gelmesi konusunda eşin haklı. Ödenir biter doğru.
Ama 27-28. Haftaları bekleriz sanırım biz. Oda yapmak istiyorum çocuk odası. Anne yanına yine beşik istiyorum. Bence güzel bir model beğenmişsiniz. Bende anne yanı için ahşap mı park yatak mı çok kararsızım 🤷🏻‍♀️
Yani aslında beğendiğim model sallanan bir modeldi ama o özelliği de sınırlı süre kullanacağız, böyle almak daha mantıklı uzun vadede. Park yatakların kullanım süresi 1 yıl gibi geliyor bana, ahşap olan yine 2-3 yaşına kadar kullanılır ya da dediğiniz gibi 2 yaşında odasını ayırırsanız diğerine geçersiniz

Biraz duygusalim her an ağlar vaziyetteyim. Ailem uzakta eşim çok yoğun çalışıyor. Azıcık ilgi görmeyi özlüyorum. İş yerinde bir arkadaş var hamile ailesi etrafında pır dönüyor. Ben kimseye muhtaç olmadım ama birazcık alaka olsaydı keşke. Kendi kendime triplere girip unutuyorum.
Günde 9 saat calışıp 4 yaşındakı bir çocuğun bakımı ilgisi okula götür getir işe yetiş öğlen arama bile yok çalışırken yemek yiyorum Allah'tan homeoffice calışıyorum eşimin hiç bir ev işine yardım etmeyen bir İŞKOLİK eşim var dert yansamda boş tamam deyıp geçtiriyorarada ağlama seansım olmuyor değil ama sonra tek başıma başımın çaresine bakmayı öğrendım ilk çocuğumu çalışırken tek büyüttüm o yüzden belli bir süreden sonra bünye alışıyor şuan tek dileğim sağlıklı vaktinde doğması çokta takma bebeğini düşün sen üzülürsen artık oda etkilenir

Bende odasını ve park yatağını aldım. Gardolap için sadece Ikea da stok bekliyorum. Bence de erken değil tr gibi enflasyon ortamında. Birde mobilya kokusu güder bebiş gelene kadar. Hem havalanir. Benim oda gelmedi daha ama park yatağın içine oyuncak koydum gidip gelip seviyorum. İnsan mutlu oluyor.

Bende odasını ve park yatağını aldım. Gardolap için sadece Ikea da stok bekliyorum. Bence de erken değil tr gibi enflasyon ortamında. Birde mobilya kokusu güder bebiş gelene kadar. Hem havalanir. Benim oda gelmedi daha ama park yatağın içine oyuncak koydum gidip gelip seviyorum. İnsan mutlu oluyor.
Hangi park yatağı aldınız acaba link yada foto atma imkanınız varmı?

Şu videoyu gördüm ben. Sen de bir göz at istersen canım

Yani benimde kafamda hep soru işareti vardı bir arkadaşım acıbademde saklatıyor 5 yıldır şimdi 5 yıl daha uzatıcam dedi. Yani nereye kadar saklayacaksın dedim 🙂 param yettiği kadar diyor. Bende şimdi bu videoyu izleyince gereksiz olduğunu teyit etmiş oldum. Teşekkür ederim cnm. Allah bebişlerimize sağlıklı uzun ömürler versin. 🙏🏻

Ben de başta bi erken filan dedim ama hemen sonrasında cibinlik, içine yastık, koruyucu filan bakmaya başladım 🫠 Ay hemen moda giriyor insan

Yani benimde kafamda hep soru işareti vardı bir arkadaşım acıbademde saklatıyor 5 yıldır şimdi 5 yıl daha uzatıcam dedi. Yani nereye kadar saklayacaksın dedim 🙂 param yettiği kadar diyor. Bende şimdi bu videoyu izleyince gereksiz olduğunu teyit etmiş oldum. Teşekkür ederim cnm. Allah bebişlerimize sağlıklı uzun ömürler versin. 🙏🏻
Amin canım. Keşke doktorun da bahsettiği gibi devlet eliyle yürütülse tüm bunlar ve herkese şifa olsa

Arkadaşlar ben hiç bebek bezi stoğu yapmadım.Fakat şimdiden fikir sahibi olmak adına soruyorum.Alanlar veya ikinci bebiş tecrübesi olan annelere.Biraz araştırdım ama çoğu kişi bez numarasını direkt 2 almış.1 çok küçük ve bebek hızlı kilo alıyor diye(mantıklı geldi).Marka olarak sleepy düşünüyorum.Marka olarak öneriniz var mı ve siz hangi numaradan kaçlı alacaksınız? 1 numara alacaksak kaç adet almalıyım mesela yrdımcı olabilecek arkadaşlarım varsa çok sevinirim
sleepy ve baby turco aldım 1 ve 2 numaradan 100 er adet stokladım, migrosta 1 alana 1 bedava kampanyası vardı, 3 ve 4 numara olarak da çok gidiyor bu iki numara diye 4 er paket aldım, markası sleepy ve goon 4 ten sonrası yok :)

sleepy ve baby turco aldım 1 ve 2 numaradan 100 er adet stokladım, migrosta 1 alana 1 bedava kampanyası vardı, 3 ve 4 numara olarak da çok gidiyor bu iki numara diye 4 er paket aldım, markası sleepy ve goon 4 ten sonrası yok :)
Bende migros kampanyasından
2 paket 1 numara sleepy ve goon aldım
2 şer paket de 2 numarasından aldım.
2 ve 3 numarada prima aldım.
Şampuanla ıslak mendilde aldım.

Eklentiler

• IMG_3105.jpeg
    IMG_3105.jpeg
    112,9 KB · Görüntüleme: 42
Bende migros kampanyasından
2 paket 1 numara sleepy ve goon aldım
2 şer paket de 2 numarasından aldım.
2 ve 3 numarada prima aldım.
Şampuanla ıslak mendilde aldım.
aa süper ıslak mendiller çabuk kurur diye son zamanlarda depolayacağım sanırım, çok bereketli alışveriş oldu, mustela nın şampuan yağ ve pişik kremli seti var fotosunu koyayım bulursam onu aldım internetten baya uyguna geldi, öneririm çoğu 2. çocğu olan anne bu seti almış
1728294993679.png

Kızlar selam. Göğüs ucu kremi kullanmaya başlayan var mı? Ne kullanıyorsunuz. Daha çok son aylarda kullanılmaya başlanıyor ama benim uçları çok kaşınmaya ve kurumaya başladı bir şey sürmem lazım. Hatta pul pul dökülüyor kahverengi alan. Bir nemlendirici tarzı bir şey sürmem lazım.

X