- 22 Eylül 2014
- 390
- 430
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fetal yaptirdim yeni sonuclandi temiz. 12 hafta bitti benim altta gobek çıktı valla artik. sanki gazim varmis gibi duruyo gerci siz kactasinizHamilelik nasıl gidiyor
Kaç haftalık oldunuz
Tarama testi veya fetal dna yaptırdınız mı
En meral ettiğim göbüşler çıktı mı çok merak ediyorum nasıl birşey olacak göbüşlü halim
Maşallah ne güzel bende pazartesi günü yaptıracağım inşallah.Fetal yaptirdim yeni sonuclandi temiz. 12 hafta bitti benim altta gobek çıktı valla artik. sanki gazim varmis gibi duruyo gerci siz kactasiniz
İlkay hanımla ilgili çok pozitif yorum aldım çevremden de ama medicana da Doğumla ilgili aynı şeyi söylemiyorlar maalesef. Ordansa Çınarlı için daha iyi diyorlar anestezisi, hemşiresi vs kararsız kaldımMerhabalar ben Medicana İlkay hanıma gidiyorum çok tatlı çok hanım bir doktor konuşmaları çok rahatlatıcı ve gerçekten anaç bir tavır ile yaklaşıyor daha önce başka bir doktora gitmiştim fetüs falan dedi biliyoruz fetüs olduğunu ama önemsiz birşeymiş gibi bahsetmesi rahatsız etmişti İlkay hanım çok tatlı geliyor bize eşimle
Fetalde belli oldu benim cinsiyet, kiz bugun ultrasonda p*pisi yok falan dedi ama bildigi icin bu kadar emin konustu bence o da bi sonrakinde gosterir bence sizin de siz de saglikla kucaginiza alirsiniz insallahMaşallah ne güzel bende pazartesi günü yaptıracağım inşallah.
12+3 teyiz hafif alt karnım çıktı dediğiniz gibi gaz varmış gibi.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Cinsiyet tahmininde bulundu mu doktorunuz henüz erken gerçi belki göstermeyedebilir.
11 haftalıkken gittim göstermedi
Ben canim cok cok isterse yiyorum cips zaten anca bikac tane ve ayda yilda bir yiyorum hevesimi aliyorumKızlar cips yasak ya,ben şu nohutla cipslerden yedim katkısız,sıkıntı olmaz demi siz yiyor musunuz
Benim bi kaç arkadaşım doğum yaptı Medicana da çevrem memnun ama bilemiyorumİlkay hanımla ilgili çok pozitif yorum aldım çevremden de ama medicana da Doğumla ilgili aynı şeyi söylemiyorlar maalesef. Ordansa Çınarlı için daha iyi diyorlar anestezisi, hemşiresi vs kararsız kaldım
Ben Anadolu yakasındayım ama doğal doğum araştırdığım için kendisini merak ediyorum. Tecrübeniz ya da duyumlarınız olursa paylaşırsanız çok memnun olurum.Kızlar selamlar, ben 9 haftalığım bebeğim mayısta doğacak görünüyor. Size sorum var acaba 2 li test dışında hangi testler var ve istanbulda ücretleri ne acaba? Aranızda yusıf olgaça giden var mı?
Randevu aldık gideceği kendisine , kızkardeşimde ona gitmişti ama bir 5 yıl olduBen Anadolu yakasındayım ama doğal doğum araştırdığım için kendisini merak ediyorum. Tecrübeniz ya da duyumlarınız olursa paylaşırsanız çok memnun olurum.
Gittikten sonra yazarımBen Anadolu yakasındayım ama doğal doğum araştırdığım için kendisini merak ediyorum. Tecrübeniz ya da duyumlarınız olursa paylaşırsanız çok memnun olurum.
Randevu aldık gideceği kendisine , kızkardeşimde ona gitmişti ama bir 5 yıl oldu
Haberlerinizi bekliyorumGittikten sonra yazarım
Aliağada Nagehan İkize gidiyorum ben,Can hastanesinde yaptırıyor doğumu,ilgili bir bayan güleryüzlü tavsiye ederimMerhaba bende İzmir’de yaşıyorum doktorunuz kim doktor arayışındayım da
Geçmiş olsun benimde 14. Haftada başladı bulantılar insan zor duruyo gerçektenYine mide bulantısından serum yemeye geldim 12+5 bulantım daha bi şiddetlendi sanki
Eki Görüntüle 3487299
Geçmiş olsun ne kadar sıklıkla oluyor bulantılarınız kilo kaybınız var mı ? Ben şimdi tartıldım kilo vermişim kusmaktan ama hiç serum takılmadı bana bebeğe bir şey olur diye korkmaya başladım günde iki kere en az kusuyorum ben her sabah ve öğleden sonraYine mide bulantısından serum yemeye geldim 12+5 bulantım daha bi şiddetlendi sanki
Eki Görüntüle 3487299
Çok geçmiş olsun. Hemencecik toparlanmanız dileklerimleYine mide bulantısından serum yemeye geldim 12+5 bulantım daha bi şiddetlendi sanki
Eki Görüntüle 3487299