2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah sağlıkla büyüsün ve doğsun inşallah

8+1'i nasıl bekledin kız bravo

6+5 mıde bulantısı basladı masallah cok kotu bisi

5+1 de doktora gittim kese göründü içindende nokta kadar küçük dedi bebek için 4-5 haftalık yazdırdı 2 hafta sonrasına randevu almamı istedi Şuan 6+4 deyim çok rahatsızım başından beri ilk miğde bulantıları oluyordu 1,5 haftadırda miğdem çok kötü ağrıyor dayanışacak gibi değil ölüyorum ağrıdan çok zor ilk kızımda da ilk 4 ay miğde ağrısı çekmiştim sonrasında da 9 aya kadar kusma bundada miğde ağrısı çekiyorum sanki daha da şiddetli ilke göre..
6 eylülde doktora gideceğim sat tarihine göre 7+1 olacak bakalım kalp atışı duyulacak mı

Merhabalar bende nisan annesiyim inşallah yaşım 23 son adet tarihim 11 temmuz keseyi 5 haftalıkken gördüm kalp atışıda 6+4günde şimdi 7+2 deyim benide ekler misiniz

Hanımlar istanbulun anadolu yakasında doktor öneriniz var mı

Merhaba bende nisan annesi olacağım inşallah sat 22 temmuz 6+0

29 yaşındayım 6+0 henüz kesede goremedik birazcik gec olmus sanirim

Kızlar bende geçen hafta cuma az bi lekelenmem olmuştu ve çok korkmuştum doktora gittiğimde kese etrafında az bi kanama alanı var ama yerleşme kanamasıdır muhtemelen dedi ve sıkımtı olmadığını söyledi bu perşembe belim çok ağrıdı hafif bir lekelenme oldu şu an içinn lekelenmem yok ama arada bir batma tarzı ağrım oluyor normal mi sizce ne yapmalıyım ? Doktorum kan görmediğin sürece sorun olmadığını vs demişti

Maşallah sağlıkla büyüsün ve doğsun inşallah

8+1'i nasıl bekledin kız bravo
Benim doğum travmam var, bebeğimi kaybettim. Alttan bakılmasını istemiyorum o yüzden. Tarihi belki erken olur gerilirim diye 8. haftayı zorla bekledim.

Ben yurtdışındayım burada o kadar 4. 5. haftada ultrasonla bakan yok zaten. Çok erken buluyorlar.

Hanımlar surekli tuzlu ayran asereniniz var mi 3 litre olsa kafama dikip icesim var o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…