- 8 Haziran 2023
- 800
- 1.070
Igm,ıgg ayrı; toksoplazma avidite ayrı bende onda yüksek yazıyor. Seninki de öyledir o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Igm,ıgg ayrı; toksoplazma avidite ayrı bende onda yüksek yazıyor. Seninki de öyledir o zaman
Bak avidite de böyle yazıyor benimIgm,ıgg ayrı; toksoplazma avidite ayrı bende onda yüksek yazıyor. Seninki de öyledir o zaman
Her zaman
Merhaba arkadaşlar Sat 10 Temmuz yaş 30 kese 5+2 kalp atışı 6+2 beni de guruba ekler misinizMerhabalar güzel Nisan anneleri
BİLGİLERİ TAM YAZIP ETİKETLEYİNİZ LÜTFEN
Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi EKSİKSİZ yazınız
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
İSİM
Yaş SAT KESE Kalp Atışı
Cinsiyet. Hali 33 15 Temmuz 5+1 6+1 ? @mmervee_ 28 8Temmuz 4+4 6+1 ? Karusel 29 18 Temmuz 5+2 6+2 ? @ihlamurunkokusu 25 11 Temmuz 5+2 ? ? @strudel 36 19 Temmuz 5+0 ? @difembahyaa 28 3 Temmuz 6+5 6+5 ? Eksi_Elma 34 6 Temmuz ? ? ? @Ranaz 30 5 Temmuz ? ? @Beetul12 30 28 Haziran 4+5 6+2 @kayaaaaaddd 30 25 Haziran 4+5 6+4 @tospalak 28 26 Haziran 5+0 7+3 @Meine Sterne 36 8 Temmuz 6+0 6+0 @esragirgin 30 22 Temmuz 5+3 @mimoza2015 41 1 Temmuz 5+2 6+5 @muggle1 28 7 Temmuz 5+3 6+0 @mansure97 26 23 Temmuz @2kedianasi 27 23 Temmuz 5+1 @Merayyy 30 4 Temmuz @Tugcee1524 29 4 Temmuz 5+0 7+0 @greatcook 27 5 Temmuz 5+3 8+0 @aslanburcumuhendis 30 12 Temmuz @Eternal_8 28 20 Temmuz 4+6 @Afratafrac 34 19 Temmuz @kelebek012 31 21 Haziran 5+2 6+4 @snkk 26 25 Haziran 4+5 7+2 @dasistmasist 25 6 Temmuz 6+4 7+5 @pdrci16 34 19 Temmuz @xDerinMavix 34 2 Temmuz 5+1 6+5 @difficult woman 30 9 Temmuz 4+4 6+6 Bright-1619 36 15 Temmuz @Patilianne86 37 6 Temmuz 5+4 7+1 G Gamgusar 31 1 Temmuz 5+1 7+2 @seeymaaa 26 9 Temmuz 5+2 @INKZINKMINK 40 14 Temmuz 5+4 @IADK 36 15 Temmuz 6+3 @tubish_19 30 14 Temmuz 4+5 @evdekiliyakat 36 6 Temmuz 6+0 8+2 @mehtap49 30 24 Temmuz 4+4 @fatos1717 27 7 Temmuz 6+5 @cerenay000 39 15 Temmuz 5+3 @goknilay 31 13 Temmuz 5+0 6+4 @mhndsbayan 30 21 Temmuz 5+2 @Derin2043 27 12 Temmuz 5+2 7+2 @mimozaciceki 33 7+2 7+2
Şu yukarıda düşük pozitif olduğu için yeniden tekrar mı istiyor ben mi yanlış anladımBak avidite de böyle yazıyor benim
Evet ama ben zaten başka hastanede yaptırıp bu hastanedeki doktora sonuçları gösterdim, hem onları hem de avidite istemistiŞu yukarıda düşük pozitif olduğu için yeniden tekrar mı istiyor ben mi yanlış anladım
Eşin sormamış mı kuzum? Sen eşim gitti demiştin sanki. Ne demiş doktorEvet ama ben zaten başka hastanede yaptırıp bu hastanedeki doktora sonuçları gösterdim, hem onları hem de avidite istemisti
Benim anladığım ıgg pozitif ama ıgm de düşük pozitif o yüzden tekrar bakılmalı demiş tabii doktor aviditenin yüzde 68 olmasını da değerlendirir, korkacak bi şey yok bence ben o kadar araştırma yaptım ki. İlk trimesterde bebeğe bulaşması çok zormuş zaten hatta tamamen bu testlerin yapılmasının gereksiz olduğunu söyleyen doktorlar var. Pazartesi mi görüşeceksin doktorla?Evet ama ben zaten başka hastanede yaptırıp bu hastanedeki doktora sonuçları gösterdim, hem onları hem de avidite istemisti
Evet bunlar ilaçla destekleniyor bakılıyor. Çaresi olan şeyler çok şükür. Bana doktor ilerisi için gerekli demişti. Yaptır demişti. Bright-1619Benim anladığım ıgg pozitif ama ıgm de düşük pozitif o yüzden tekrar bakılmalı demiş tabii doktor aviditenin yüzde 68 olmasını da değerlendirir, korkacak bi şey yok bence ben o kadar araştırma yaptım ki. İlk trimesterde bebeğe bulaşması çok zormuş zaten hatta tamamen bu testlerin yapılmasının gereksiz olduğunu söyleyen doktorlar var. Pazartesi mi görüşeceksin doktorla?
Sordu canım o hastanede testlerin tekrarını bi de avidite istemişlerdi özel diye ben fakültede yaptırdım, testlerin tekrarını bi de aviditeyi, ay neyse çok karıştı mevzular inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla doğarlar, kanamam var daha avidite diyorumEşin sormamış mı kuzum? Sen eşim gitti demiştin sanki. Ne demiş doktor
İlaca da şüpheliyim aslında bir kutu içmek zorunda kaldım korkutulunca o arada bi sürü insanla konuştum bu enfeksiyonu kapıp da bebeğim sağlıksız doğdu diyen yok, ha olan da 9 ay antibiyotik kullananlarsa kim suçlu? Antibiyotik mi, toksoplazma mı? Aşı ve ilaç karşıtı değilim.Evet bunlar ilaçla destekleniyor bakılıyor. Çaresi olan şeyler çok şükür. Bana doktor ilerisi için gerekli demişti. Yaptır demişti. Bright-1619
Daha önceki hamileliklerimde hiç istememişti benden doktorum bu testleri, bu bataklığa nerden düştüm bilmiyorum, inşallah sorun olmayacak seylerdirBenim anladığım ıgg pozitif ama ıgm de düşük pozitif o yüzden tekrar bakılmalı demiş tabii doktor aviditenin yüzde 68 olmasını da değerlendirir, korkacak bi şey yok bence ben o kadar araştırma yaptım ki. İlk trimesterde bebeğe bulaşması çok zormuş zaten hatta tamamen bu testlerin yapılmasının gereksiz olduğunu söyleyen doktorlar var. Pazartesi mi görüşeceksin doktorla?
Ben de ya Allah’ın izniyle bir şey olmayacaktırDaha önceki hamileliklerimde hiç istememişti benden doktorum bu testleri, bu bataklığa nerden düştüm bilmiyorum, inşallah sorun olmayacak seylerdir
Sakin ol kuzum sen lütfenSordu canım o hastanede testlerin tekrarını bi de avidite istemişlerdi özel diye ben fakültede yaptırdım, testlerin tekrarını bi de aviditeyi, ay neyse çok karıştı mevzular inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla doğarlar, kanamam var daha avidite diyorum
Yok kuzum karşıt da olabilirsin. Birşey diyemem ki. Ben de endişe çok. Doktor ne derse yapıyorum. Geçen kanama olunca iğne oldum mesela. Ama diyorum acaba yapmasa mıydım. Yani bana doktor ne derse onu yaparım. Normalde ilaç vs kullanmam ama. Yatak döşek yatmadan doktora bile gitmem. Bu konuda endişem çok ilk gebelik yaİlaca da şüpheliyim aslında bir kutu içmek zorunda kaldım korkutulunca o arada bi sürü insanla konuştum bu enfeksiyonu kapıp da bebeğim sağlıksız doğdu diyen yok, ha olan da 9 ay antibiyotik kullananlarsa kim suçlu? Antibiyotik mi, toksoplazma mı? Aşı ve ilaç karşıtı değilim.
Ya bazı şeyler gereklidir elbetteYok kuzum karşıt da olabilirsin. Birşey diyemem ki. Ben de endişe çok. Doktor ne derse yapıyorum. Geçen kanama olunca iğne oldum mesela. Ama diyorum acaba yapmasa mıydım. Yani bana doktor ne derse onu yaparım. Normalde ilaç vs kullanmam ama. Yatak döşek yatmadan doktora bile gitmem. Bu konuda endişem çok ilk gebelik ya
Çok şükür iyiyim kuzum. Bi akşam hafif kan geldi korktum acile gittim. Çok şükür iyi herşeyYa bazı şeyler gereklidir elbette
Senin neyin var canım?
Merhabalar... Uzun süre dışardan takip ettim ama artıkkk ben de geldim aranıza... Nisan'ın tam sonu gibi görünse de sanırım yerim burası
Yaşım 32, sat 23 Temmuz... Bugün 5+5 Keseyi gördük darısı kalp atışına ve kendisiyle tanışmaya
Merhaba arkadaşlar Sat 10 Temmuz yaş 30 kese 5+2 kalp atışı 6+2 beni de guruba ekler misiniz