2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar Sat 10 Temmuz yaş 30 kese 5+2 kalp atışı 6+2 beni de guruba ekler misiniz

Evet ama ben zaten başka hastanede yaptırıp bu hastanedeki doktora sonuçları gösterdim, hem onları hem de avidite istemisti
Benim anladığım ıgg pozitif ama ıgm de düşük pozitif o yüzden tekrar bakılmalı demiş tabii doktor aviditenin yüzde 68 olmasını da değerlendirir, korkacak bi şey yok bence ben o kadar araştırma yaptım ki. İlk trimesterde bebeğe bulaşması çok zormuş zaten hatta tamamen bu testlerin yapılmasının gereksiz olduğunu söyleyen doktorlar var. Pazartesi mi görüşeceksin doktorla?

Evet bunlar ilaçla destekleniyor bakılıyor. Çaresi olan şeyler çok şükür. Bana doktor ilerisi için gerekli demişti. Yaptır demişti. Bright-1619

Eşin sormamış mı kuzum? Sen eşim gitti demiştin sanki. Ne demiş doktor
Sordu canım o hastanede testlerin tekrarını bi de avidite istemişlerdi özel diye ben fakültede yaptırdım, testlerin tekrarını bi de aviditeyi, ay neyse çok karıştı mevzular inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla doğarlar, kanamam var daha avidite diyorum

Evet bunlar ilaçla destekleniyor bakılıyor. Çaresi olan şeyler çok şükür. Bana doktor ilerisi için gerekli demişti. Yaptır demişti. Bright-1619
İlaca da şüpheliyim aslında bir kutu içmek zorunda kaldım korkutulunca o arada bi sürü insanla konuştum bu enfeksiyonu kapıp da bebeğim sağlıksız doğdu diyen yok, ha olan da 9 ay antibiyotik kullananlarsa kim suçlu? Antibiyotik mi, toksoplazma mı? Aşı ve ilaç karşıtı değilim.

Daha önceki hamileliklerimde hiç istememişti benden doktorum bu testleri, bu bataklığa nerden düştüm bilmiyorum, inşallah sorun olmayacak seylerdir

Sakin ol kuzum sen lütfen

Yok kuzum karşıt da olabilirsin. Birşey diyemem ki. Ben de endişe çok. Doktor ne derse yapıyorum. Geçen kanama olunca iğne oldum mesela. Ama diyorum acaba yapmasa mıydım. Yani bana doktor ne derse onu yaparım. Normalde ilaç vs kullanmam ama. Yatak döşek yatmadan doktora bile gitmem. Bu konuda endişem çok ilk gebelik ya

Ya bazı şeyler gereklidir elbette
Senin neyin var canım?

Merhaba arkadaşlar Sat 10 Temmuz yaş 30 kese 5+2 kalp atışı 6+2 beni de guruba ekler misiniz

Merhabaa hanımlar hosgeldinizzz Sagselamet kucaginiza bebislerinizi almaniz dilegiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…