Evet ona hep niyetleniyorum ama fırsatım olmuyor bebekten o vakti yaratamıyorumBen sırayla emziriyorum. Sadece gece yatarken ikisini de emziriyorum. Az olan tarafı powerpump yöntemi ile arttıran arkadaşlar oldu. İstersen bir bak
Benimde sol daha az. Genelde gündüzleri sol tek başına yetmiyo. Sağda veriyorum. Aslında yetiyoda benimki emzik almadığı için emzik gibi beni çekiştirip duruyo. Sonra kusuyo fazlasını. Ama gece sol yetiyo. Bi sol veriyorum yatırıyorum uyanınca sağ veriyorum gibi. Ama bazen kucağımda uyuyo eme eme ikisini de sabaha kadar boşaltıyo.Kızlar emzirirken bi sağ sonraki emzirmede sol şeklinde mi yapıyorsunuz? Benım soldan 2-3 dk anca emiyor ya süt az olduğu için
Gercekten mi yani hıc yatagına yatmadan mı uyuyo senin kucakta? Benımki gece 10 dk Max emip bırakıyor sağı ben de yatıyorum 2-3 saar sonra kalkıyor acaba sola da devam ettirsem daha uzun uyur mu?Benimde sol daha az. Genelde gündüzleri sol tek başına yetmiyo. Sağda veriyorum. Aslında yetiyoda benimki emzik almadığı için emzik gibi beni çekiştirip duruyo. Sonra kusuyo fazlasını. Ama gece sol yetiyo. Bi sol veriyorum yatırıyorum uyanınca sağ veriyorum gibi. Ama bazen kucağımda uyuyo eme eme ikisini de sabaha kadar boşaltıyo.
Ama en basından berş öyle ya demek doyup bırakıyor cunku aylık kilo alımı iyi hep böyleydikGercekten mi yani hıc yatagına yatmadan mı uyuyo senin kucakta? Benımki gece 10 dk Max emip bırakıyor sağı ben de yatıyorum 2-3 saar sonra kalkıyor acaba sola da devam ettirsem daha uzun uyur mu?
2-3 saat iyi gibi bizimde öyle uyku aralarımız. ama bence bi dene. Belki daha uzun uyur. Mama içtiği dönemlerde bi tık daha iyi uyuyodu bizimki. Ve evet bazı geceler hep kucağımda uyuyo koyunca uyanıyo. Bende arkama yastık koyup kafamı geriye atıp uyuyorum. İlk başlarda bunu bile beceremiyodumGercekten mi yani hıc yatagına yatmadan mı uyuyo senin kucakta? Benımki gece 10 dk Max emip bırakıyor sağı ben de yatıyorum 2-3 saar sonra kalkıyor acaba sola da devam ettirsem daha uzun uyur mu?
Aylık iyi kilo alıyosa bencede doyuyodur. Ben ilk zamanlar doymuyo diye akşamları mama veriyodum. Sonra doktorum kilosu iyi doyuyo bu çocuk, mama vermene gerek yok dedi. Bende azaltarak bıraktım mamayı. Ne güzel maşallah süphanallah bebitona. Doyunca bırakıyo. Benimki yiyo yiyo sonra kusuyo fazlasını. Halbuki doyunca bıraksa oda rahat edecekAma en basından berş öyle ya demek doyup bırakıyor cunku aylık kilo alımı iyi hep böyleydikMor yazma
Benım 5 ay olcak persembe 3 hafta erken dogdunyn dönuyor sadeceCanım kaç haftalık senin bebiş? Benimki 3 ay 1 haftalık. Henüz sadece yana dönüyor, yüz üstü dönemiyor
Her bebefin gelişimi ayrı güzel anneBenım 5 ay olcak persembe 3 hafta erken dogdunyn dönuyor sadece
Bizimki 2 haftadır öyle kafayı yicem gündüz bol bol yuvarlayin sırtüstü döndürme çalışması yapinKızlar ıkı gündür benjm bebiş uykusunda sırtüstünden yüzüstüne dönüyor tedirgin oluyorum, sizde de var mı bu durum rahat mı olmak gerekiyor
Sirtustu dönmeyi öğrenmesi kaç gün sürdü böyle uygular cehenneme dondu surekli uyaniyorBenimkide dönüyor. Elini kurtaramıyodu artık elini de kurtarabiliyor. Yüzüstü dönüp uykusuna öyle devam ediyor. Hatta sırt üstünden daha güzel uyuyor. Yüzüstü dönüp geri sırt üstüne dönmeye de başladı. Hergün yeni bölüm açılıyor
Canım şimdi alışmıyo mı emziğe?Aylık iyi kilo alıyosa bencede doyuyodur. Ben ilk zamanlar doymuyo diye akşamları mama veriyodum. Sonra doktorum kilosu iyi doyuyo bu çocuk, mama vermene gerek yok dedi. Bende azaltarak bıraktım mamayı. Ne güzel maşallah süphanallah bebitona. Doyunca bırakıyo. Benimki yiyo yiyo sonra kusuyo fazlasını. Halbuki doyunca bıraksa oda rahat edecekbida çocuk yaparsam hastanede takacam emziği
Insallah eksık sıkıntı olmasın da Allah ın ıznıyleHer bebefin gelişimi ayrı güzel anne
Yan dönuyor sadece yazcaktımBenım 5 ay olcak persembe 3 hafta erken dogdunyn dönuyor sadece
Benimki yan dönüp uyuyor artık, bugün 5 aylık oldu, korkmayın, dönmeye başlayınca yüz üstü uyuyabilir.Sirtustu dönmeyi öğrenmesi kaç gün sürdü böyle uygular cehenneme dondu surekli uyaniyor
Bizimki de kanepede yatıyor. Bebeğin üstüne düşeriz diye korktuk yatarkenHanımlar ya eşleriniz sizinle aynı yatağa taytor mu bebis olalı? Bizimki hosluyor diye gönderdim 3 aydır odada tekimdarlanitorum zaten havalar sıcak. Mor yazma sen bebekle yatarken nası beceriyorsun yaa inananadim. Havalar soğuyunca napicqm ben adam odada yerde yatıyor aylardır hahaha biraz da gülelim kislar
Alışır mı ya keşke alışsa ben arada deniyorum ama pek başarılı olmuyorCanım şimdi alışmıyo mı emziğe?
Blw tadım zamanı da oluyor muKızlar ek gıda döneminde ben BLW yöntemi ile ilerleyecegım siz krar verdiniz mi yönteminize