- 9 Şubat 2023
- 938
- 1.100
Döndüğünde keşke dönmese diye çünkü pat kendini uyandırıyor agliyor bazen. Keşke geri uykuya dalsa yok anam asla. Gündüz koydg7m yerde uyusa allahim bi 1 saat saat uykuları olsaKeşke benımkıde donse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Döndüğünde keşke dönmese diye çünkü pat kendini uyandırıyor agliyor bazen. Keşke geri uykuya dalsa yok anam asla. Gündüz koydg7m yerde uyusa allahim bi 1 saat saat uykuları olsaKeşke benımkıde donse
Genelde demir eksikliği yapıyor bu tür baş dönmelerini. Kullandığın vitaminde var mı? Varsa demek ki yorgunluktan ,Çok vitamini kullanıyorum ya aç de tutmuyorum kendimi elimden geldigince
Gündüz benim bebeğim Max 30 dakikalar halinde uyuyorUyku araliklarina dikkat eden var mı bu arada? Bizimkiler aynı bi bebe 2.5 saat açmış arayi çok değil mi ya ki ben 2 saat uyanık tutsam bile 1 saat uykuda kalamiyor
Teşekkür ederimGündüz benim bebeğim Max 30 dakikalar halinde uyuyor
Ev işlerini 30 dakikada sanki yaristaymis gibi yapıyorum
Benım gündüzeri standart 2-2.30 saat uyanık kalır sonra uyur 50 dk filan. Olması gereken ne acaba:)Uyku araliklarina dikkat eden var mı bu arada? Bizimkiler aynı bi bebe 2.5 saat açmış arayi çok değil mi ya ki ben 2 saat uyanık tutsam bile 1 saat uykuda kalamiyor
Benimde bebeğim aynı gündüz uykuları yenidoğandan beri böyle maalesef 1 saatlik uyku uyuduğu nadirdirBenım gündüzeri standart 2-2.30 saat uyanık kalır sonra uyur 50 dk filan. Olması gereken ne acaba:)
Ben öğretmenim başlamayı düşünmüyorum ilk dönemi rapor ile kapatmaya çalışacağım sizBir de öğretmen olupta okula başlayacak mısınız bu bebişleri nasıl bırakacağız diye düşünüyorum daha küçücükler
Heyet raporu alabilecek misiniz ? Bende sordum vermiyormuş artık doktorlarBen öğretmenim başlamayı düşünmüyorum ilk dönemi rapor ile kapatmaya çalışacağım siz
Demir ilacı bizde de aşırı kabızlık yaptıBebegım uyurken inliyor aizinkilerde inliyor mu
Doktor burnu tıkalı demıstı açıyorum ama tam açılmıyor onla ılgılı mı acaba
Bir de demir ilacına basladık kaka yapmada zorlanıyor ondan mı acaba
Hocam özelden alacağım devlet hastanesi vermez tahminimceHeyet raporu alabilecek misiniz ? Bende sordum vermiyormuş artık doktorlar
Ben dikkat edemiyorum ne zaman uykusu gelse uyuyor ama çok değil en fazla 30dk sonra uyanıyor ya ağlayarak uyanıyor yada dönüyor uyanıyorUyku araliklarina dikkat eden var mı bu arada? Bizimkiler aynı bi bebe 2.5 saat açmış arayi çok değil mi ya ki ben 2 saat uyanık tutsam bile 1 saat uykuda kalamiyor
Rapor bende almak için araştırdım ama maalesef doktorlar verme taraftarı değil ve heyet raporu olması gerekiyor ona da hiç yanaşmıyorlar..Ben öğretmenim başlamayı düşünmüyorum ilk dönemi rapor ile kapatmaya çalışacağım siz
Bana özelde vermediHocam özelden alacağım devlet hastanesi vermez tahminimce
Bende sordum hastanede çalışan arkadaşlarıma aynı cevabı aldım. Halbuki özelden heyet raporu alsam ne güzel olurduRapor bende almak için araştırdım ama maalesef doktorlar verme taraftarı değil ve heyet raporu olması gerekiyor ona da hiç yanaşmıyorlar..
Maalesef özellerde vermiyor verseler çok çok iyi olacakBende sordum hastanede çalışan arkadaşlarıma aynı cevabı aldım. Halbuki özelden heyet raporu alsam ne güzel olurdu
Ben sırayla emziriyorum. Sadece gece yatarken ikisini de emziriyorum. Az olan tarafı powerpump yöntemi ile arttıran arkadaşlar oldu. İstersen bir bakKızlar emzirirken bi sağ sonraki emzirmede sol şeklinde mi yapıyorsunuz? Benım soldan 2-3 dk anca emiyor ya süt az olduğu için