Benimkide dönüyor. Elini kurtaramıyodu artık elini de kurtarabiliyor. Yüzüstü dönüp uykusuna öyle devam ediyor. Hatta sırt üstünden daha güzel uyuyor. Yüzüstü dönüp geri sırt üstüne dönmeye de başladı. Hergün yeni bölüm açılıyor artıkKızlar ıkı gündür benjm bebiş uykusunda sırtüstünden yüzüstüne dönüyor tedirgin oluyorum, sizde de var mı bu durum rahat mı olmak gerekiyor
Yere bi yorgan attım. Üstüne koydum ileri geri yapa yapa yüz üstünde sırt üstüne, sırt üstünden yüzüstüne dönmeyi keşfettiİnsallah
En son hic donmedıgınde yazdım buraya ugurlu geldı döndü yine oyle olur ınsallah
Dönsünde bi sıkıntı olmasında zamanı onemlı degıl tabı:)
Bende aynısını yapıcam yere bir yorgan atarım hem üşümez hemde istediği gibi hareket eder. Lavoba için giderken de gözüm arkada kalmazçok dikkatli olmak lazım kızlar allah korusun. Biz beraber benim yatağımda yatıyoruz gece. Alıp emzirip koyması daha rahat, uykusu bölünmüyo diye. Ama gündüz yer yatağı falan yapıyorum artık ya da kendi yatağında yatırıcam. Böyle düşme kazaları çok oluyormuş. Kuzenim 2 kez düşürmüş bebitosunu yataktan. Biz önlemimizi almaya çalışalım.
Sanırım bizlerde gaz ile sınanıyoruz. Gerçekten çok zor hala devam ediyor. Anne sütü almıyor. Mama ile devam ediyoruz. Değiştirdim. Aptamil pro kullanmaya başladım. O da acayip ishal yaptı. Birde osuruk çok kokulu oldu. Korktum eski mamaya geri döndüm. Ne yapacağımı şaşırdım.Öyle bir yazmışsınız ki sanki benim bebeğimi anlatmışsınız dışarıya bile çıkamıyorum gezmek istiyorum artık bebeğimle yaygarayı koparıyo bınlara yetmezmiş gbi birde huysuzluk mızmızlık memnuniyetsizlik eklendi delirmemek elde değil
Bende korse deneyeceğim. Annemde temmuzda seni doğurdum. O sıcaklarda bile sıkılmadan taktım dedi. Bana da söylemişti. Belki devamlı takmak gerekir. Tabi o normal doğum yapmışKorse aldım ama 5 dk dayanamadım giymeye cok sıkıyor .
Çiş sayısı biraz az gibi ama kaka normal 10 güne yapmayan bebekler var.Kaka 2 günde bir çiş günde 2-3
Hoşbuldum, en mantıklısı o galiba ek gıdaya da geçince de bırakamam gibiMerhaba. Gruba hoşgeldin. Bende öğretmenim. Ücretsiz izin alıcam ben. Bırakamıycam bebişimi. Çok küçük en azından ilk dönem çalışmak istemiyorum. Ek gıdaya geçeyim öyle bırakayım istiyorum. Emerken bir anda kesmek istemiyorum.
Evet sanırım sizi de hatırlıyorum oradanAgustos trasnsferıyım vay be:)
Bende 4ü geçtikten sonra güvenmemeye başladım mutfağa falan gideceksem yere mindere bırakıp öyle gidiyorum nolur nolmaz sonuçtaİşte artık bırakmamak gerekiyor ben de maalesef bısu almaya hemen gıder gelirim diorum ama tehlikeli zamanlar riske atmamak lazım
Canım vitamin eksikliği veya açlıktan olabilir. Uykusuzluk tek başına bu kadar çok baş donmesi yapmazKızlar uykusuzluktan baş dönmesi okuyor mi sizde de ? Günün h3rhangi bi saati fark etmiyor gece bile başım dönüyor sabah ogl3n bazen ikindilerde
4. Ay bitiminde sanırımDone done kendini uyandırıyor ya ne zaman bitecek bu donmeler ve uykularinin uzamasi
Keşke benımkıde donseDone done kendini uyandırıyor ya ne zaman bitecek bu donmeler ve uykularinin uzamasi
Canım kaç haftalık senin bebiş? Benimki 3 ay 1 haftalık. Henüz sadece yana dönüyor, yüz üstü dönemiyorKeşke benımkıde donse
Çok vitamini kullanıyorum ya aç de tutmuyorum kendimi elimden geldiginceCanım vitamin eksikliği veya açlıktan olabilir. Uykusuzluk tek başına bu kadar çok baş donmesi yapmaz