2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
O değilde yarın annem geliyor 100 olucam sanırım doğuma kadar bende, doğumdan sonrada 1 hafta falan kalır
Ooo annen geliyorsa kesin olursun şimdi kaç oldun ben anneme 2-3 gün gelip gidiyorum tartıda + çıkıyor eve geçince eski haline dönüyor kilom bide bu kiloları vermesi var ya

Günaydınn canımm şuan yoldayım ve işe gidiyorum son günüm hastane çantam hazır değil ki daha yıkanacak ütülenicek, ismi kesin değil dediğin gibi ne çikolatası ne süsü hepsi halledilir noo stressss üzme kendiniii

Bende böyle rahattım dünden beri beni strese soktu çevrem 8-9 gün bişey kaldı diye diye. Anca tamamlıyorum artık ne aceleleri var anlamıyorum hazırlıcaz işte

Evet canım çok haklısın kimin ne niyetle baktığını düşündüğünü bilmiyoruz. Annem de akrabalarımıza yeni söylemiş bayramda gidemedim ya chen niye gelmedi diye sorunca mecburen söyledim artık diyo. Yani bi şekilde doğunca öğreneceklerdi zaten. Hepimizi Allah korusun nazardan kem gözden
Aa evet ailecek uzun bi süre hasta olduğunuzu hatırladım canım demek videodan sonra oldu gerçekten etkiliyor
Evet canım haklısın ben hiç bilmiyorum biri birşeye yüz lira da dese 500 lira da dese artık hiç bir şeye şaşıramıyorum maalesef
Yüz yüze alınca daha uygun fiyatlı oluyor aslında, ledli ayıcıklı toplu kapı süsleri var ya meşhur trendyolda ledsiz haline 400 dedi ledli 200 daha fazlaydı sanki, burada çarşıda baktım organizasyonculara ledli aynısını 350 dedi. Online daha uygun sanıyoruz bazen ama tam tersi de çıkabiliyor. Çikolata da yine burada yüz yüze sipariş verdim onlineda pahalı diye. Gerçi genel olarak fiyat algımızı kaybettik zaten
Ben de düşünüyorum onu bizde de annem her şeyi saklar da kv tarafı tüm şehre yayar haberleri fotoyu da sultinin dediği gibi alakasız kişilere yollarlar kesin ama annene atma da diyemem eşime tabi. Eşlere söylicez uyaracaklar o zaman kimseye atma diye.

Bende böyle rahattım dünden beri beni strese soktu çevrem 8-9 gün bişey kaldı diye diye. Anca tamamlıyorum artık ne aceleleri var anlamıyorum hazırlıcaz işte
Yaaa evet herkes benden telaşlı çocuğun bir hastane çıkışını yıkamıştım birde kendi geceliğimi en kötü acil bir durumda onları atar çantaya çıkarım diyorum yaniii nedir neyse artık evdeyim herşeyi hallederim inşalah benim tosuncuk 4 kilo doğmaya niyetli zaten gelesi yok yeri rahat

Ben dün eşimi uyardım bak ben anneme söylerim sen de kendi annene söyle atmayalım dedim , ben annemi elli kere de uyarsam annem atar ona engel olamayız herşeyi çekip atıyor kadın dedi maalesef yapacak bir şey yok söylesek de boş ,
Evet canım kesinlikle fiyat algımızı kaybettik eskiden 100 liranın kıymeti vardı artık hiç kıymeti yok bir yemek parası bile değil

Ben de kendi geceliğimi ütüledim koydum, dün arkadaşıma göstereyim dedim ütüden eser kalmamış erken yapmakta da zarar oluyor hafta sonu tekrar ütüleyeyim

96 tam 10 kilo almış buluyorum. Tokken 98 im tokkende 100 olmak istemiyorum beenn
Tokken 100 açken 98 okka geliyorum bacaklarım bu kiloyu kaldırmıyor artık çok ağrıyor
aynen bide normal düşünüyosun dimi en iyi ihtimalle 1-2 haftası var. Yaparız yaaa nolcak bizdeki bu rahatlıkta Allah versin yani

Bende 20 de dahil sanıyordum koça elimde boga var koç tatmak istemiştim he kız baktım bugün kontrolü var emin ol gün almasak bizde öyle olurduk
Hadi bakalım koç için bugün son şansın doğurdun doğurdun , doğurmadın artık elinde iki tane büyük baş boğa olacak zor doyurursun kız sen ikisini

Benim bacaklarım da beni taşımıyor ağrıyor ya hayatımızda hiç bu kiloları görmedik ki vücut şok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…