- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.671
- 398
- 27
Bende var bir koçBende 20 de dahil sanıyordum koça elimde boga var koç tatmak istemiştimhe kız baktım bugün kontrolü var emin ol gün almasak bizde öyle olurduk
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende var bir koçBende 20 de dahil sanıyordum koça elimde boga var koç tatmak istemiştimhe kız baktım bugün kontrolü var emin ol gün almasak bizde öyle olurduk
![]()
Ay bugün mü ben 21 e gecmesi gerek sanıyordum. SevindimBugün doğuran son Koç Burcu olacak, bugünden sonra hepimiz boğa burcu anneleriyiz![]()
Cidden öyle yalnız ya vücutlar şokta bacaklar dizler ayaklar iptale bağladı inşallah aldığımız kiloların 3/2 si ödemdir de doğumdan sonra hızla eririzBenim bacaklarım da beni taşımıyor ağrıyor yahayatımızda hiç bu kiloları görmedik ki vücut şok oldu
![]()
Olabilir. Bana öksürme, gülme, mümkün oldugunca hareket etme demişti hemşire.Nts deyim. Bitane 60 sancım var ama ben ağrı hissetmiyorum öksürdüm o ara ondan öyle çıkmış olabilir mi![]()
İki tane 40 bitane 30 bitane 60 sancım çıktı. Ama 40lardan biriyle 60 olanda öksürdüm ben. Diğerlerini hissettim hafif kasık ağrısıyla. Keşke öksürmemeye çalışsaydım doktor sıkıntı çıkarmasında düzensiz gerçi zaten deOlabilir. Bana öksürme, gülme, mümkün oldugunca hareket etme demişti hemşire.
Ama sancı olup hissetmemişte olabilirsiniz.
Öksürünce etkileniyor mu acabaNts deyim. Bitane 60 sancım var ama ben ağrı hissetmiyorum öksürdüm o ara ondan öyle çıkmış olabilir mi![]()
Valla elimde olan doymuyor yemekten kalksa başka bişe yiyor buda öyle olursa artık market satın almam lazımHadi bakalım koç için bugün son şansın doğurdun doğurdun , doğurmadın artık elinde iki tane büyük baş boğa olacakzor doyurursun kız sen ikisini
![]()
Evet o zamanlar bize söyleyin diyor ebelerNts deyim. Bitane 60 sancım var ama ben ağrı hissetmiyorum öksürdüm o ara ondan öyle çıkmış olabilir mi![]()
İnatlar ama nerde koç burcu tanıdıysam çok zekiler öyle mi seninkide derslerde çok başarılı oluyorlarBende var bir koç2 numaram. İnadı tutmasın
onun dışında iyi çocuk
4 yaşında teyzesiİnatlar ama nerde koç burcu tanıdıysam çok zekiler öyle mi seninkide derslerde çok başarılı oluyorlar![]()
Normal olursa eğer ikizler olma ihtimali yüksekBen de en geç 20 mayısta doğursam ne güzel olur. Sonrası olursa ikizler olacak![]()
Bak işteee yanii şimdi iki iş olduBen de kendi geceliğimi ütüledim koydum, dün arkadaşıma göstereyim dedim ütüden eser kalmamışerken yapmakta da zarar oluyor hafta sonu tekrar ütüleyeyim
![]()
İnşallah canım inşallah her daim başarılı olurlar inşallah allahım korusun bütün evlatlarımızı4 yaşında teyzesikendine özgü bir özgüveni ve duruşu var gören herkes söylüyor. Okulada eylülde vericem bakalım başarılı olacak gibi hissediyorum inşaAllah
Ben normal düşünüyorum da bu kiloyla devam edersek normal çıkaramam galibaaTokken 100 açken 98 okka geliyorumbacaklarım bu kiloyu kaldırmıyor artık çok ağrıyor
aynen bide normal düşünüyosun dimi en iyi ihtimalle 1-2 haftası var. Yaparız yaaa nolcakbizdeki bu rahatlıkta Allah versin yani
![]()
Amin amin inşaAllahİnşallah canım inşallah her daim başarılı olurlar inşallah allahım korusun bütün evlatlarımızı![]()
Etkileniyormuş canımÖksürünce etkileniyor mu acaba