Valla hatırlarmısın denk geldin mi bilmiyorum canım ama geçen haftalarda aynı şey benimde başıma geldi. İlk defa hamile olduğuma dair bi video paylaşmıştım eşim kızım ve ben vardım, kendi halam dahil bi çok kişi yeni öğrendi hamile olduğumu. onun hemen ardından üçümüz de defalarca hastalandık her birimiz başka başkaa Şikayetlerden. Hemen videoya bağlamamıştım sebebini ama sonradan o geldi aklıma ondan olabilir mi diyeKızlar dün ilk kez instagramda hamile olduğumun belli olduğu bir fotoğraf paylaştım, hamilelik haberini söylemediğim çok kişi var, liseden üniversiteden başka şehirde yaşayan arkadaşlarıma söylememiştim çok yakın olanlar dışında. Bir sürü mesaj arama vs geldi herkes tebrik etti olumsuz bir şey diyen olmadı ama bugün o kadar kötüydüm ki tüm gün başım ağrıdı. En ufak bir şeyde ağlama krizine girdim kendimi durduramadım hüngür hüngür ağladım resmensonra bebeğimi üzdüm diye daha çok üzülüp ağladım ay çok kötü bir gündü ya. Annem hemen fotoğraf koymama bağlar zaten niye paylaştın diye bi kızdı bir ay kaldı artık diye paylaşmıştım ama gerçekten nazar mı değdi hormonlardan mı anlamadım. Millet tüm doğum videosunu koyuyor ben bir fotoda ne hale geldim
Benim de aklıma ilk o geldi. Ahaa dedim nazar konusu yine pörtlediAnnen az bile yapmış az bile söylemiş kızben ilk öğrendiğimde önceden çok resim atardım eşimle çok tartışırdık bebekten önce bebek olunca annem bana yemin ettirdi resim atmamam için hatta whatsap grubumuz vardı kardeşlerimle abimler yengemler var grupta oraya resim attığımda bile annem arayıp azarladı beni , 9 aydır asla resim paylaşmıyorum kesinlikle ve eşimle olam büyük tartışmalar bitti böyle tatlı küçük atışmalara döndü ve o kadar mutluyum ki eskiye göre, gerçekten resim paylaşmak inanılmaz etkiliyor bunu yemin edebilirim ama kanıtlayamam bugün güzel bir ayetel kürsi oku nas felak oku kendine canım çok geçmiş olsun nazar maalesef hak ve gerçek bu konuda genc-anne de bayağı bilgili grupta biriyle bir muhabbet olmuştu hatta
Güzel şeyler vardı sayfada ben çok geç denk geldim daha dün arkadaşım söyledi bana daBuldum
Malzemesi kesinlikle bu kadar tutmuyor abartıyorlar. Ben kendim yapacağım aldım malzemelerini mesela taş çatlasın 300 lira tutuyor. Herşeyiyle lediyle fırçasıyla felan.Ekonomi nasıl kötü yaAllah yardımcımız olsun inşallah şu tahtalara bin küsür lira verilecek bir ekonomi , ne diyebilirim ki tamam onların da ekmek tekneleri onlar da kira ödüyor malzemeleri satın alıyorlar malzemeler pahalı onlar da haklı maalesef
Bu hataya sen bile düştüysen üzümlü kekim ne yapsın ah chen….Valla hatırlarmısın denk geldin mi bilmiyorum canım ama geçen haftalarda aynı şey benimde başıma geldi. İlk defa hamile olduğuma dair bi video paylaşmıştım eşim kızım ve ben vardım, kendi halam dahil bi çok kişi yeni öğrendi hamile olduğumu. onun hemen ardından üçümüz de defalarca hastalandık her birimiz başka başkaa Şikayetlerden. Hemen videoya bağlamamıştım sebebini ama sonradan o geldi aklıma ondan olabilir mi diye
Evet canım haklısın ben hiç bilmiyorum biri birşeye yüz lira da dese 500 lira da dese artık hiç bir şeye şaşıramıyorum maalesefMalzemesi kesinlikle bu kadar tutmuyor abartıyorlar. Ben kendim yapacağım aldım malzemelerini mesela taş çatlasın 300 lira tutuyor. Herşeyiyle lediyle fırçasıyla felan.
Artık bence satış yapan insanlar da işi fırsata çevirdi.
Bence vardır canım profilinde kargo alıcıya ait yazıyor dükkanları yeri felan belli inşallah bir sıkıntı olmaz, bakarsın İstanbul’da yaptırırsın belki bunun gibi umarım gönlüne göre olurYarın kapı süsü için bi yere fiyat sorucaz pahalı gelirse burdan yaptırayım bende mesaj attım şimdi İstanbul’a kargosu vardır heralde
Ayy bencede çok güzel ve uygun fiyatliCanım kargoları var mı bilmiyorum organizasyon dükkanı konyada arkadaşımın evinin ordaymış kendisi yapmış ben bebeğin odasını gezerken bunu gördüm çok beğendim
Kargosu varmış canım hediyelikleri çikolataları da bayağı uygundu
Tos pembe (@tos_pembe) • Instagram profile
3,183 Followers, 356 Following, 967 Posts - See Instagram photos and videos from Tos pembe (@tos_pembe)www.instagram.com
Konya da toptancılar da var mesela böyle şeylerin malzemesi ya da daha uyguna yapanlar. Ama sizinki de fena sayılmaz bide onlar herşeyi toptan alınca çok daha uyguna mal ediyorlar.Evet canım haklısın ben hiç bilmiyorum biri birşeye yüz lira da dese 500 lira da dese artık hiç bir şeye şaşıramıyorum maalesef
Ahahah nazar konusunda her türlü tartışmaya ve mücadeleye açığım aşkooAynısı aynısı canım benim 1 haftadır karnım öne doğru sıvrilesti büyüdü ve o dediğin etler benimde aciyo agriyo arasi bir şey @Chen31 Gobusuyle aynı şuan
Bu gerçekten var artık kimin nazariysa tepe taklak ediyogenc-anne nazar konusunda bize zevkle seminer verebilir foto attığın gün bol bol Felak nas ayetel kursi oku
Hahahahaha nazara inanmayan var şimdi gelir hayır nazar diye bir şey yok ben paylaşıyorum hiç birşey olmuyor diye yazarBenim de aklıma ilk o geldi. Ahaa dedim nazar konusu yine pörtledidövüşmeden dağılalım
Ahahah nazar konusunda her türlü tartışmaya ve mücadeleye açığım aşkoogünlük hayatta pozitif biri olsamda göz düğmesine ve kötü nefse çok inanıyorum. Bu yüzden hemen ilk iş maşallah derim ki bence herkes yapmalı. Yine de akıllanmam sosyal medyada paylaşım yaparım tatlı tatlıı bebeğim doğunca da paylaşmak isterim ama emoji koycam kocaman
Dini inancı farklı olabilirHahahahaha nazara inanmayan var şimdi gelir hayır nazar diye bir şey yok ben paylaşıyorum hiç birşey olmuyor diye yazaryani birşey diyemem inanana da inanmayana da saygı duyuyorum ama kuranda bile geçen bir şeye inanmamak üzücü
Evet canım ben biraz uzak oturuyorum o taraflara eşimle gidince eşim elli kere hadi hodi hodi diyorKonya da toptancılar da var mesela böyle şeylerin malzemesi ya da daha uyguna yapanlar. Ama sizinki de fena sayılmaz bide onlar herşeyi toptan alınca çok daha uyguna mal ediyorlar.
Maalesef dediğiniz gibi ama artık el mahkumm diyoruz şaşırmaya fırsat kalmadan alıyoruz
İnsallah kuzum senin attığının yastıksız halini sordum 450 dedi sen ne zaman yaptırmıştınBence vardır canım profilinde kargo alıcıya ait yazıyor dükkanları yeri felan belli inşallah bir sıkıntı olmaz, bakarsın İstanbul’da yaptırırsın belki bunun gibi umarım gönlüne göre olur
Bakın ben diyorum size birgün benim profilin başına bişey gelirse nazarcı abla nickiyle geri gelcem ben bi şekilde merak etmeyin zaten hepiniz kim olduğumu anlayacaksınızAnnen az bile yapmış az bile söylemiş kızben ilk öğrendiğimde önceden çok resim atardım eşimle çok tartışırdık bebekten önce bebek olunca annem bana yemin ettirdi resim atmamam için hatta whatsap grubumuz vardı kardeşlerimle abimler yengemler var grupta oraya resim attığımda bile annem arayıp azarladı beni , 9 aydır asla resim paylaşmıyorum kesinlikle ve eşimle olam büyük tartışmalar bitti böyle tatlı küçük atışmalara döndü ve o kadar mutluyum ki eskiye göre, gerçekten resim paylaşmak inanılmaz etkiliyor bunu yemin edebilirim ama kanıtlayamam bugün güzel bir ayetel kürsi oku nas felak oku kendine canım çok geçmiş olsun nazar maalesef hak ve gerçek bu konuda genc-anne de bayağı bilgili grupta biriyle bir muhabbet olmuştu hatta
Aynen şimdi de onlar var çeşit çeşit inançlar deisti ateisti tuhaf tuhaf, ben fakültede olunca insanlar o kadar şehirden gelme çeşit çeşitler deisti daha fazla geçen oruçlu bir arkadaşıma ateist arkadaşım şey demişti, hadi ya yoksaBende öyle alışkanlık yaptı her şeye masallah diyorum ben direkt bulaniklastircam
Dini inancı farklı olabilir
Dün yaptırdım canım bu cumartesi alacağım aynen ben yastığını yaptırmadım beşiğe yer yok yastığaİnsallah kuzum senin attığının yastıksız halini sordum 450 dedi sen ne zaman yaptırmıştın
Kefir ne ise yarıyor kibir şeyi kaçırmışım
Ayyyy hadi bakiyim ne dicekhadi inşallah canım
Kızlar kilo aldırıyor dedi ya geçen burda baya önerdiler bende zaten sezaryen erken olacak doğuma kadar içeyim belki bende de iş görür dedimBende kaçırmışım kefir napıyor
Canım bu kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ben gümüş kapak kullandım. Nemli tutuyor ve yara olmadı gerçekten ama ilerleyen günlerde sütüm arttıkça gümüş kapaktan sizmalar oldu. Ben şu an ebebekten aldığım jelli pedi kullanıyorum çok rahatladim süt sızıntısı olursa emiyor direkt. Süt sagdiysam yani memede süt yokken duşa girdiysem uçları soyuluyor gibi oluyor o zaman krem sürüyorum incianinkini almıştım. Şu an sadece ped kullanmama ragemn bişey olmadı. Gümüş kapak da nemli tutuyordu ama sızma sıkıntısı varAyy valla keşke başka yöntem bilsem benim ilk bunları kullan asla yara olmaz dediler bende ikisini aldım
Yaaa hahajajjshs dövüşmen guzuuuum. Konuşa konuşa halledecuuuk bu nazar konularınıBenim de aklıma ilk o geldi. Ahaa dedim nazar konusu yine pörtledidövüşmeden dağılalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?