2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Valla hatırlarmısın denk geldin mi bilmiyorum canım ama geçen haftalarda aynı şey benimde başıma geldi. İlk defa hamile olduğuma dair bi video paylaşmıştım eşim kızım ve ben vardım, kendi halam dahil bi çok kişi yeni öğrendi hamile olduğumu. onun hemen ardından üçümüz de defalarca hastalandık her birimiz başka başkaa Şikayetlerden. Hemen videoya bağlamamıştım sebebini ama sonradan o geldi aklıma ondan olabilir mi diye

Benim de aklıma ilk o geldi. Ahaa dedim nazar konusu yine pörtledi dövüşmeden dağılalım

Güzel şeyler vardı sayfada ben çok geç denk geldim daha dün arkadaşım söyledi bana da odasında görünce çok beğendim doğumuma 6 gün kalınca maalesef sadece kapı süsü yetiştirebilirim dedi aslında ahşap kutuda çikolata da yaptıracaktım 350 lira dedi hem ahşap kutu kalıcı olur diye düşündüm bak atayım sana kadın bana örnek olarak atmıştı şunu

Malzemesi kesinlikle bu kadar tutmuyor abartıyorlar. Ben kendim yapacağım aldım malzemelerini mesela taş çatlasın 300 lira tutuyor. Herşeyiyle lediyle fırçasıyla felan.
Artık bence satış yapan insanlar da işi fırsata çevirdi.

Bu hataya sen bile düştüysen üzümlü kekim ne yapsın ah chen….(

Evet canım haklısın ben hiç bilmiyorum biri birşeye yüz lira da dese 500 lira da dese artık hiç bir şeye şaşıramıyorum maalesef

Yarın kapı süsü için bi yere fiyat sorucaz pahalı gelirse burdan yaptırayım bende mesaj attım şimdi İstanbul’a kargosu vardır heralde
Bence vardır canım profilinde kargo alıcıya ait yazıyor dükkanları yeri felan belli inşallah bir sıkıntı olmaz, bakarsın İstanbul’da yaptırırsın belki bunun gibi umarım gönlüne göre olur

Ayy bencede çok güzel ve uygun fiyatli teşekkür ederim

Evet canım haklısın ben hiç bilmiyorum biri birşeye yüz lira da dese 500 lira da dese artık hiç bir şeye şaşıramıyorum maalesef
Konya da toptancılar da var mesela böyle şeylerin malzemesi ya da daha uyguna yapanlar. Ama sizinki de fena sayılmaz bide onlar herşeyi toptan alınca çok daha uyguna mal ediyorlar.
Maalesef dediğiniz gibi ama artık el mahkumm diyoruz şaşırmaya fırsat kalmadan alıyoruz

Ahahah nazar konusunda her türlü tartışmaya ve mücadeleye açığım aşkoo günlük hayatta pozitif biri olsamda göz düğmesine ve kötü nefse çok inanıyorum. Bu yüzden hemen ilk iş maşallah derim ki bence herkes yapmalı. Yine de akıllanmam sosyal medyada paylaşım yaparım tatlı tatlıı bebeğim doğunca da paylaşmak isterim ama emoji koycam kocaman

Benim de aklıma ilk o geldi. Ahaa dedim nazar konusu yine pörtledi dövüşmeden dağılalım
Hahahahaha nazara inanmayan var şimdi gelir hayır nazar diye bir şey yok ben paylaşıyorum hiç birşey olmuyor diye yazar yani birşey diyemem inanana da inanmayana da saygı duyuyorum ama kuranda bile geçen bir şeye inanmamak üzücü

Bende öyle alışkanlık yaptı her şeye masallah diyorum ben direkt bulaniklastircam
Dini inancı farklı olabilir

Evet canım ben biraz uzak oturuyorum o taraflara eşimle gidince eşim elli kere hadi hodi hodi diyor en ufak alacağım şeyi de kursağımda bırakıyor yemek yemeye gidelim desem koşa koşa gelir ama bu tarz şeyleri almaya bakmaya gidelim desem YA HODİ NE GOROK VOR

İnsallah kuzum senin attığının yastıksız halini sordum 450 dedi sen ne zaman yaptırmıştın

Bakın ben diyorum size birgün benim profilin başına bişey gelirse nazarcı abla nickiyle geri gelcem ben bi şekilde merak etmeyin zaten hepiniz kim olduğumu anlayacaksınız

Bende öyle alışkanlık yaptı her şeye masallah diyorum ben direkt bulaniklastircam

Dini inancı farklı olabilir
Aynen şimdi de onlar var çeşit çeşit inançlar deisti ateisti tuhaf tuhaf, ben fakültede olunca insanlar o kadar şehirden gelme çeşit çeşitler deisti daha fazla geçen oruçlu bir arkadaşıma ateist arkadaşım şey demişti, hadi ya yoksa bayağı gülmüştüm hadi ya varsa benim çevrem genel olarak deist, Allah var ama başka bir şey yok diyorlar ben pek bu dini bilgiler hakkında karşılıklı tartışacak kadar bilgim olmadığı için maalesef onlara cevap veremiyorum

Ayy valla keşke başka yöntem bilsem benim ilk bunları kullan asla yara olmaz dediler bende ikisini aldım
Canım bu kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ben gümüş kapak kullandım. Nemli tutuyor ve yara olmadı gerçekten ama ilerleyen günlerde sütüm arttıkça gümüş kapaktan sizmalar oldu. Ben şu an ebebekten aldığım jelli pedi kullanıyorum çok rahatladim süt sızıntısı olursa emiyor direkt. Süt sagdiysam yani memede süt yokken duşa girdiysem uçları soyuluyor gibi oluyor o zaman krem sürüyorum incianinkini almıştım. Şu an sadece ped kullanmama ragemn bişey olmadı. Gümüş kapak da nemli tutuyordu ama sızma sıkıntısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…