• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
Evett canım benim Kesinlikle öyle diğer hamileliklerimde hemen bi şişkinlik olmuştu 😂 ama hep böyle mi devam ediyordu onu hatırlamıyorum 😬
Şuan bende de şişkinlik var ama ama daha çok yeni sanırım benim ki çok yediğim için kendi kilom 😂😂

Kızlar 4 haftalık değil de sanki 4 aylık bir göbeğim var gerginn patlıcak gibi sizin de öyle miiii😅
Ben oruç tutuyorum, bir de eskisi gibi sağlıksız yemeyince öncesinden fit oldum🧿 öncesinde rahat giyemediğim şeyleri giyiyorum bir süre sonra nasılsa giyemem🥲
kızlar değerim perşembe günü 98.8 di bugün 365.5 çıktım iki katı artmamış 😔
Canım merak etme benim de o şekilde ama araştırdım kimi yerlerde 2-3 günde 2 katına çıkmalı diyor. Kimi yerlerde %66 civarı artış üstü diyorlar. Başta stres yapmadım değil bir sağdan bir soldan hesapladım😂 ama faydası yok her şey yolunda inşallah 🙏🏼

Son düzenleme:
Benim de sağ kasıkta batmalar var bugün hatta 2 büklüm etti beni kötü bir his var içimde ama iyi düşünelim kızlar iyi düşünmek çok önemlii ❤️
Yok rahat olalım kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum biraz 💋

Ben oruç tutuyorum, bir de eskisi gibi sağlıksız yemeyince öncesinden fit oldum🧿 öncesinde rahat giyemediğim şeyleri giyiyorum bir süre sonra nasılsa giyemem🥲

Canım merak etme benim de o şekilde ama araştırdım kimi yerlerde 2-3 günde 2 katına çıkmalı diyor. Kimi yerlerde %66 civarı artış üstü diyorlar. Başta stres yapmadım değil bir sağdan bir soldan hesapladım😂 ama faydası yok her şey yolunda inşallah 🙏🏼
Evet sakin kalamaya çalışıyorum herşey yolunda gider inşallah hepimiz için 🙏

Valla bende korkuyorum allah gönül selameti bersin ama günler çok yavaş geçiyor gebeliği öğrendiğimden beri
Hemde nasıl hiç geçmiyor günler çarşamba kalp atışı duyucam inşallah ama stres daha çok heyecan daha az garip bir duygu durum karışıklığı

Hemde nasıl hiç geçmiyor günler çarşamba kalp atışı duyucam inşallah ama stres daha çok heyecan daha az garip bir duygu durum karışıklığı
Biz de cuma gidicez. Çarşamba kaç haftalık kaç günlük oluyor senin canım duyulur mu acaba kalp atışı?

Bir de kızlar kafamın yatmadığı bir şey var 😂 uygulamadan 5+3 görünüyoruz sat 31 Ocak. Ben şimdi 6. Haftada değil miyim? Bir türlü oturtamadım 😂

7. Haftaya girmiş oluyorum canım geçen çarşamba keseyi gördüm
Anladım canım inşallah duyarız bebişleri bu haftaa ❤️ bir de şey sorucam size benim doktorum hep vajinal bakıyor erken görmek ve önlem amaçlı. Kalp atışı duyulmazsa alttan baktırır mısınız yoksa karından görünmesini mi bekleyeyim?

Olmasın ya olduğu zaman insan çok korkuyor keşke benimde olmasa
benim bir oglum var o zaman ki hamileliyimde agrilarim oluyordu saglikli hamilelik gecirdim hafif agri olmasi normal. kanama leke yoksa hafif agri normal birsey. amma ondan sonra 2 defa dusuk yasadim onlarda belirti yoktu onun icin korkuyorum biraz. bu sefer onlem aldik iyne ilac kullaniyorum yine bir korku oluyor insallah hayirlisi 2 gune kontrolum var hayirlisi

Anladım canım inşallah duyarız bebişleri bu haftaa ❤️ bir de şey sorucam size benim doktorum hep vajinal bakıyor erken görmek ve önlem amaçlı. Kalp atışı duyulmazsa alttan baktırır mısınız yoksa karından görünmesini mi bekleyeyim?
Ben bu gebeliğimde alttan baktırmadım gerekte kalmadı zaten 7. Haftaya gelince artık karından da duyulur alttan bakmaz sanmam

bende de 4hafta 5 gunde keseyi gormek icin altdan bakti bir sorun yasamadim

Ben bu gebeliğimde alttan baktırmadım gerekte kalmadı zaten 7. Haftaya gelince artık karından da duyulur alttan bakmaz sanmam
Ben de baktırmak istemedim ama çok tehlikeli şeyler olabilir vs diye zorladı biraz daha doğrusu korkuttu ama bakalım olmadı duyamazsak sonra ki haftayı bekleyelim derim 🌸

Back