Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-05-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
İSİM Yaş SAT KESE Kalp Atışı Cinsiyet DoğumTarihi KİLO ??? ? ? ? ? ? 01.02.2024 ? hatice 21 10.07.2023 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Ben de varım da bekliyorum bakalım biraz dahaİlk geleni ben miyim buranin
Kac senin sat tarihin..benim 30 temmuz:)Ben de varım da bekliyorum bakalım biraz dahaama nisana da kayabiliriz gibi geliyor bana
28 temmuz benim de :) 27 Ağustos bat, 05.05 gözüküyor benim de doğum :)Kac senin sat tarihin..benim 30 temmuz:)
Betaya baktırdın peki baktırdıysan kaç çıktıBenim yumurtlama erken sanidim o yuzden..09 u yumurtlama:) 23 agust bat
Sali 73 idi dun ise 240.Betaya baktırdın peki baktırdıysan kaç çıktı
Sizin kac? 04 eylulde kese icin gidecegim..Betaya baktırdın peki baktırdıysan kaç çıktı
Ben henuz baktirmadim pazar bat, salı kan vermeyi düşünüyorumSizin kac? 04 eylulde kese icin gidecegim..
Ayy hadi guzel haberlerle gellBen henuz baktirmadim pazar bat, salı kan vermeyi düşünüyorum
Ay insallah senide aramizda goruruzMerhaba. Benim sat 12 ağustos. Bat 9 Eylül. Eğer olumlu sonuç alırsam sanırım ben de Mayısta doğum yaparım. 2 aydır deniyoruz olmadı. Bu sefer de umudumu kaybettim. Olursa olur olmazsa devam denemeye diye düşündüm. Belki geçen aylarda olmamamın sebebi yumurtlamayı yanlış hesaplamamdı. Uygulamalar 14. Gün gösterirken bu ay ovulasyon testi aldım ve 11. Gün yumurtlamam olmuş. Bu sefer doğru değerlendirdik. Umarım güzel haberler alırız. Anne olmak isteyen evlat hasreti çeken hiçkimsenin kucağını rabbim boş bırakmasın.
Onceki hamileliğimde fitil de kullandığım için çok net yumusacikti giriş, şu an öyle değil test pozitif olmasa regl olcam diye düşünürüm herkeste ya da her hamilelikte doğru sonuç vermiyor sanırımMerhaba kızlar. Ben de bir kaç zamandır beklemedeyim. Rabbim insallah hayırlısını nasip eder. T
est yapıp pozitif çıkanların belirtilerini merak ediyorum. Ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz bir de alttan kontrol edip anlayanlar varmış böyle bir şey duydunuz mu