- 22 Kasım 2022
- 273
- 128
- 33
- 30
Canım iki katı artmayabiliyor. En az %66 olması lazım artmış seninkikızlar değerim perşembe günü 98.8 di bugün 365.5 çıktım iki katı artmamış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım iki katı artmayabiliyor. En az %66 olması lazım artmış seninkikızlar değerim perşembe günü 98.8 di bugün 365.5 çıktım iki katı artmamış![]()
Ayetel kürsi oku 7 defa eline üfle sonra her yerine sürKızlar sizde de korku oluyor mu uykuda musallat gibi uğraşıyorlar bu gün benimle.
çok dua okudum kendime ama gözüm daldığı anda bişeyler oluyor ne yapmaliyim
Ayetel kürsi oku 7 defa eline üfle sonra her yerine sür
Şifa olsun inşallahTamam canim
Hergün bi yerimiz ağrıyorKızlar nasıl gidiyor benim bugün kasık ağrım bir tık arttı rahim genişliyor sanırım![]()
Ay evet yaHergün bi yerimiz ağrıyor![]()
evet benimki 400 olmalıydı 365 çıktı yarın doktorum ne diyecek bakalım umarım herşey yolundadırCanım iki katı artmayabiliyor. En az %66 olması lazım artmış seninki
Ay hiç sorma ya hem kasık ağrısı hem ağır grip yamuldum resmen. Şu ilk haftaları bi atlataydık allahın izniyleKızlar nasıl gidiyor benim bugün kasık ağrım bir tık arttı rahim genişliyor sanırım![]()
O ağır gribi ben de yeni atlattım ölüyorum sandım ilaçta kullanamıyoruz doğal yollarla atlattım çok şükür ama hayla öksürük var öksürürken sol kasığım da ağrıyor bebeğin olduğu yer bol bol C vitamini portakal limon bal kaynat iç ben böyle biraz biraz toparlandım canım.Ay hiç sorma ya hem kasık ağrısı hem ağır grip yamuldum resmen. Şu ilk haftaları bi atlataydık allahın izniyle![]()
Ay evet ya öksürük hapşırık oldukça ağrılar artıyor. Normalde olsa belki bu kadar kasık ağrısı olmayacaktıO ağır gribi ben de yeni atlattım ölüyorum sandım ilaçta kullanamıyoruz doğal yollarla atlattım çok şükür ama hayla öksürük var öksürürken sol kasığım da ağrıyor bebeğin olduğu yer bol bol C vitamini portakal limon bal kaynat iç ben böyle biraz biraz toparlandım canım.
Tabiki öyle şu ilk haftalar geçse rahatlıcaz hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalımAy evet ya öksürük hapşırık oldukça ağrılar artıyor. Normalde olsa belki bu kadar kasık ağrısı olmayacaktı
Yastığının altına bıçak kaşık koy bide çarşafa iğne sapla bir şey olmaz inşallahKızlar sizde de korku oluyor mu uykuda musallat gibi uğraşıyorlar bu gün benimle.
Hamilelike sıkıntılı veya çok gerçekçi rüyalar görmekte normal derler belki hormonlardandır yine bol dua oku yat hiç bir şeycik olmaz allahın izniyleKızlar sizde de korku oluyor mu uykuda musallat gibi uğraşıyorlar bu gün benimle.
Bi geçseydi hayırlısıylaTabiki öyle şu ilk haftalar geçse rahatlıcaz hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım![]()
Normaldir kuzum korkma benim tam 2 katı artış oldu regl günümde pik yaptı kalbi duran bebişimin 3katı artmıştı hep bende korktum ama doktor her hamilelik farklı ilerler dedievet benimki 400 olmalıydı 365 çıktı yarın doktorum ne diyecek bakalım umarım herşey yolundadır![]()
evet benimki 400 olmalıydı 365 çıktı yarın doktorum ne diyecek bakalım umarım herşey yolundadır![]()
Canım kalbi duran gebelikte progesteron da bakmışlar mıydı? Kaç çıkıyorduNormaldir kuzum korkma benim tam 2 katı artış oldu regl günümde pik yaptı kalbi duran bebişimin 3katı artmıştı hep bende korktum ama doktor her hamilelik farklı ilerler dedi
Canım onda herşey çok yolundaydı 10. Haftada durdu kalbi kan uyuşmazlığı olduğundan şüphelendik biz sadece ama doktor kromozom bozukluğu vardır vücut attı dedi kesin bi sebebi bilmiyoruz yaniCanım kalbi duran gebelikte progesteron da bakmışlar mıydı? Kaç çıkıyordu
Hayret bisey ya 10. Haftaya kadar sağlıkla gelip sonra böyle olması çok kötü. Rabbim bi daha yaşatmasın. Hiçbir kadına yaşatmasınCanım onda herşey çok yolundaydı 10. Haftada durdu kalbi kan uyuşmazlığı olduğundan şüphelendik biz sadece ama doktor kromozom bozukluğu vardır vücut attı dedi kesin bi sebebi bilmiyoruz yani
Amin inşallah ilk 12 hafta benim için zor geçecekHayret bisey ya 10. Haftaya kadar sağlıkla gelip sonra böyle olması çok kötü. Rabbim bi daha yaşatmasın. Hiçbir kadına yaşatmasın![]()