2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benim bacaklarım da beni taşımıyor ağrıyor ya hayatımızda hiç bu kiloları görmedik ki vücut şok oldu
Cidden öyle yalnız ya vücutlar şokta bacaklar dizler ayaklar iptale bağladı inşallah aldığımız kiloların 3/2 si ödemdir de doğumdan sonra hızla eririz

Nts deyim. Bitane 60 sancım var ama ben ağrı hissetmiyorum öksürdüm o ara ondan öyle çıkmış olabilir mi
Olabilir. Bana öksürme, gülme, mümkün oldugunca hareket etme demişti hemşire.
Ama sancı olup hissetmemişte olabilirsiniz.
Çok azmış ondan bişey olmaz bi kere dalgalanmış sayılır

Olabilir. Bana öksürme, gülme, mümkün oldugunca hareket etme demişti hemşire.
Ama sancı olup hissetmemişte olabilirsiniz.
İki tane 40 bitane 30 bitane 60 sancım çıktı. Ama 40lardan biriyle 60 olanda öksürdüm ben. Diğerlerini hissettim hafif kasık ağrısıyla. Keşke öksürmemeye çalışsaydım doktor sıkıntı çıkarmasında düzensiz gerçi zaten de e bide beni uyarmadı da hemşire

Hadi bakalım koç için bugün son şansın doğurdun doğurdun , doğurmadın artık elinde iki tane büyük baş boğa olacak zor doyurursun kız sen ikisini
Valla elimde olan doymuyor yemekten kalksa başka bişe yiyor buda öyle olursa artık market satın almam lazım

İnatlar ama nerde koç burcu tanıdıysam çok zekiler öyle mi seninkide derslerde çok başarılı oluyorlar
4 yaşında teyzesi kendine özgü bir özgüveni ve duruşu var gören herkes söylüyor. Okulada eylülde vericem bakalım başarılı olacak gibi hissediyorum inşaAllah

4 yaşında teyzesi kendine özgü bir özgüveni ve duruşu var gören herkes söylüyor. Okulada eylülde vericem bakalım başarılı olacak gibi hissediyorum inşaAllah
İnşallah canım inşallah her daim başarılı olurlar inşallah allahım korusun bütün evlatlarımızı

Ben normal düşünüyorum da bu kiloyla devam edersek normal çıkaramam galibaa

Kızlar nts de 4-5 tane düzenli 30 da sancı çıktı. Doktor geçen hafta sen daha doğurmazsın derken bugün 29 nisanı beklerse tarih senindir beklemezde gelirse benimdir filan dedi 35+6 3150 gram 53 cm. boyu 39-40 haftayla uyumlu. Bukadar bekledi bari tarihi beklese ya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…