Ben içersem kiloyu ben alırımKızlar kilo aldırıyor dedi ya geçen burda baya önerdiler bende zaten sezaryen erken olacak doğuma kadar içeyim belki bende de iş görür dedim
Bende kullanmaya başlayayım gümüş kapağı uçları çatlamaya başladı alıştırma olur benim içinde inşallah sendeki gibi ileride işe yararCanım bu kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ben gümüş kapak kullandım. Nemli tutuyor ve yara olmadı gerçekten ama ilerleyen günlerde sütüm arttıkça gümüş kapaktan sizmalar oldu. Ben şu an ebebekten aldığım jelli pedi kullanıyorum çok rahatladim süt sızıntısı olursa emiyor direkt. Süt sagdiysam yani memede süt yokken duşa girdiysem uçları soyuluyor gibi oluyor o zaman krem sürüyorum incianinkini almıştım. Şu an sadece ped kullanmama ragemn bişey olmadı. Gümüş kapak da nemli tutuyordu ama sızma sıkıntısı var
Benim durumum biraz şey gibi oldu , hani derste sigara sağlığa zararlı diye bi saat ders anlatıp tenefüste okul bahçesinde bi köşede sigara içerken yakalanan öğretmen gibi ahahahhaBu hataya sen bile düştüysen üzümlü kekim ne yapsın ah chen….(
Ben yastığı böyle bişey yaptırdım isim ve koyu renkli detayları lacivert olucakDün yaptırdım canım bu cumartesi alacağım aynen ben yastığını yaptırmadım beşiğe yer yok yastığa
Ay çok güzelBen yastığı böyle bişey yaptırdım isim ve koyu renkli detayları lacivert olucak
Evet bak o da olabilir bebeğin bulunduğu noktayı bulanıklaştırırızBende öyle alışkanlık yaptı her şeye masallah diyorum ben direkt bulaniklastircam
Dini inancı farklı olabilir
Kız benim kv dün gece tarihi söyledik ona, bugün telefonum 1 dk susmadı ha bire eşimin bir akrabası bir tanıdığı Allahım açsam bir dert açmasam bin dert işim gücüm vardı o kadar bugün o kadar yoruldum ki telefonlaraEvet bak o da olabilir bebeğin bulunduğu noktayı bulanıklaştırırızo değilde daha hastanedeyken bizden bebeğin fotoğrafını isteyenleri napıcaz ?
Ben biliyorum 1 kişiye atsam bütün sülaleme yayılacak. Eşimi uyardım kimseye fotoğraf atmak yok diye tmm bi tek anneme atarım dedi. Oo Ona attın mı zaten yeterli bütün herkese gönderir dedim. Kv ile görüşmüyorum. Farklı şehirlerdeyiz Allah'tan. Ama içimden hiç gelmiyor, bebeğimi görmesini bile kaldırmıyor içim o derece
Doğurmak mı istiyorsun yoksaaaaSancılar giriyor gidiyorseviniyorum ama doktor bunların olmasını istiyoruz dedi iyi birşey demekki
Hahahah doğrudurEvet canım ben biraz uzak oturuyorum o taraflara eşimle gidince eşim elli kere hadi hodi hodi diyoren ufak alacağım şeyi de kursağımda bırakıyor yemek yemeye gidelim desem koşa koşa gelir ama bu tarz şeyleri almaya bakmaya gidelim desem YA HODİ NE GOROK VOR
Teşekkürler ama bnmki fazla önde tam 4hafta.Hay maşaAllahhh ay sizi görünce benimki çok minnak kalıyor ya34+6 da 2400 dü minnoşum
Canım benim için götürdüklerimi kullanmadım hastane odaya bırakmıştı her lavaboya gittiğimde değiştirdim ilk gün 2.gün ped taktım. Bebişede 15 adet bez koydum 8-9 tane kullandık.
Katılıyorum canım ben Eminönü’nden aynı kapı süsünü 350 ye aldımMalzemesi kesinlikle bu kadar tutmuyor abartıyorlar. Ben kendim yapacağım aldım malzemelerini mesela taş çatlasın 300 lira tutuyor. Herşeyiyle lediyle fırçasıyla felan.
Artık bence satış yapan insanlar da işi fırsata çevirdi.
Sen eşittir ben demektirBen içersem kiloyu ben alırımanca bana yarıyo yediklerim bebem minnacık
İkisini mi 450ye yaptirdin, nerde yaptirdin?Kız bu fiyata dediğin şey ne kadar pahalı farkında mısın ben 450 tlye şunu yaptırdım birde arkadaşımda gördüm ledli ayıcıklı topları kocaman boyası çok güzeldi o kadar güzel yapmış ki kadın hemen sipariş verdim ben de Eki Görüntüle 3416511
Ben de bu hafta halledeceğim. Eksikler kolay hallolur da isim işini napcaz bilemiyorum. Hiçbir isim tam olarak içime sinmiyorMaşallah sizlere ya okudukça bi yandan içim açılıyor hevesleniyorum bir yandan beni bi korku sarıyor.
Daha hastane çantam hazır degil.
Hala çalışıyorum yarın son günüm inşallah.
Bu hafta sonu herşeyimi halledip bende rahat kafayla doğum beklemek istiyorum.
Herkes herşeyi hazırlamış. Strese girdim sanırım.
Daha isim bile tam net degil bizde.
O sebeple ne çikolata ne kapı süsü bişey yaptıramadık.
O değilde yarın annem geliyor 100 olucam sanırımSen eşittir ben demektirbattı balık yan gider ben denicem
Aa çok güzelmiş gerçekten fiyatları da uygunmuş hem çikolata yaptırmıştım da kapı süsü yağtırıcam ben deGüzel şeyler vardı sayfada ben çok geç denk geldim daha dün arkadaşım söyledi bana daodasında görünce çok beğendim doğumuma 6 gün kalınca maalesef sadece kapı süsü yetiştirebilirim dedi aslında ahşap kutuda çikolata da yaptıracaktım 350 lira dedi hem ahşap kutu kalıcı olur diye düşündüm bak atayım sana kadın bana örnek olarak atmıştı şunu
Eki Görüntüle 3416527
Benim doğuma 4 gün kaldı Allah nasip ederse daha yeni sipariş verdimMaşallah sizlere ya okudukça bi yandan içim açılıyor hevesleniyorum bir yandan beni bi korku sarıyor.
Daha hastane çantam hazır degil.
Hala çalışıyorum yarın son günüm inşallah.
Bu hafta sonu herşeyimi halledip bende rahat kafayla doğum beklemek istiyorum.
Herkes herşeyi hazırlamış. Strese girdim sanırım.
Daha isim bile tam net degil bizde.
O sebeple ne çikolata ne kapı süsü bişey yaptıramadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?