2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bende kullanmaya başlayayım gümüş kapağı uçları çatlamaya başladı alıştırma olur benim içinde inşallah sendeki gibi ileride işe yarar

Bu hataya sen bile düştüysen üzümlü kekim ne yapsın ah chen….(
Benim durumum biraz şey gibi oldu , hani derste sigara sağlığa zararlı diye bi saat ders anlatıp tenefüste okul bahçesinde bi köşede sigara içerken yakalanan öğretmen gibi ahahahha

Bende öyle alışkanlık yaptı her şeye masallah diyorum ben direkt bulaniklastircam

Dini inancı farklı olabilir
Evet bak o da olabilir bebeğin bulunduğu noktayı bulanıklaştırırız o değilde daha hastanedeyken bizden bebeğin fotoğrafını isteyenleri napıcaz ?
Ben biliyorum 1 kişiye atsam bütün sülaleme yayılacak. Eşimi uyardım kimseye fotoğraf atmak yok diye tmm bi tek anneme atarım dedi. Oo Ona attın mı zaten yeterli bütün herkese gönderir dedim. Kv ile görüşmüyorum. Farklı şehirlerdeyiz Allah'tan. Ama içimden hiç gelmiyor, bebeğimi görmesini bile kaldırmıyor içim o derece

Kız benim kv dün gece tarihi söyledik ona, bugün telefonum 1 dk susmadı ha bire eşimin bir akrabası bir tanıdığı Allahım açsam bir dert açmasam bin dert işim gücüm vardı o kadar bugün o kadar yoruldum ki telefonlara kaldı ki resim ve benim eşimin ailesinde bir bebek doğunca elli yere resim gidiyor ben asla kimseden resim istemem haberim olmayan bebeklerin bile resmi atılıyor bana çok üzülüyorum yani bana kadar bu resim gelmemeli daha yeni doğmuş yani ben görsem ne yapacam sanki uyarsam kızsam yanlış anlaşılacak ve eminim benim oğlumun resmi fizana kadar yayılacak

Maşallah sizlere ya okudukça bi yandan içim açılıyor hevesleniyorum bir yandan beni bi korku sarıyor.
Daha hastane çantam hazır degil.
Hala çalışıyorum yarın son günüm inşallah.

Bu hafta sonu herşeyimi halledip bende rahat kafayla doğum beklemek istiyorum.

Herkes herşeyi hazırlamış. Strese girdim sanırım.
Daha isim bile tam net degil bizde.
O sebeple ne çikolata ne kapı süsü bişey yaptıramadık.

Katılıyorum canım ben Eminönü’nden aynı kapı süsünü 350 ye aldım

İkisini mi 450ye yaptirdin, nerde yaptirdin?

Ben de bu hafta halledeceğim. Eksikler kolay hallolur da isim işini napcaz bilemiyorum. Hiçbir isim tam olarak içime sinmiyor

Aa çok güzelmiş gerçekten fiyatları da uygunmuş hem çikolata yaptırmıştım da kapı süsü yağtırıcam ben de

Benim doğuma 4 gün kaldı Allah nasip ederse daha yeni sipariş verdim halledilir herşey hiç stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…