- 25 Temmuz 2024
- 626
- 254
- 18
Sorun olmaz diyorlar ama ben korkuyorum canım bir iki kere baktı canım da yandı pişman oldum sonrabende de 4hafta 5 gunde keseyi gormek icin altdan bakti bir sorun yasamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun olmaz diyorlar ama ben korkuyorum canım bir iki kere baktı canım da yandı pişman oldum sonrabende de 4hafta 5 gunde keseyi gormek icin altdan bakti bir sorun yasamadim
Ayyyyy çok az kalmıs valla hadi hayırlısııHemde nasıl hiç geçmiyor günler çarşamba kalp atışı duyucam inşallah ama stres daha çok heyecan daha az garip bir duygu durum karışıklığı
Valla bende 1 tane doğursam rahatlıycam yeminlen. Kontrole kalp atışı için mi gideceksinbenim bir oglum var o zaman ki hamileliyimde agrilarim oluyordu saglikli hamilelik gecirdim hafif agri olmasi normal. kanama leke yoksa hafif agri normal birsey. amma ondan sonra 2 defa dusuk yasadim onlarda belirti yoktu onun icin korkuyorum biraz. bu sefer onlem aldik iyne ilac kullaniyorum yine bir korku oluyor insallah hayirlisi 2 gune kontrolum var hayirlisi
7 haftalık oluyor sata göreAyyyyy çok az kalmıs valla hadi hayırlısııtam kaç haftalık oluyor carsamba
Çok olumsuz şeylerden konustuk ya valla biraz pozitifi çekelim üzmeyelim bebişleri de. Hadi bakalım annesi çarşamba gününü birlikte bekleyelim7 haftalık oluyor sata göre![]()
Eşime yarın mı gitsek diyorum hayır diyorÇok olumsuz şeylerden konustuk ya valla biraz pozitifi çekelim üzmeyelim bebişleri de. Hadi bakalım annesi çarşamba gününü birlikte bekleyelim![]()
1 günden bisey olmaz ki kalp atışını duyarsınız zaten her türlüEşime yarın mı gitsek diyorum hayır diyorçok merak ediyorum ahaha
Kasım annelerinin ilk kalp atışı olucak bu sanırımEşime yarın mı gitsek diyorum hayır diyorçok merak ediyorum ahaha
Maşallah kuzumm7 haftalık oluyor sata göre![]()
6.haftanij içinde oluyorsun canımBir de kızlar kafamın yatmadığı bir şey varuygulamadan 5+3 görünüyoruz sat 31 Ocak. Ben şimdi 6. Haftada değil miyim? Bir türlü oturtamadım
![]()
Yalnız değilsin canım benim de sürpriz bebek 3. Olacak iki oğlandan sonra ne gelecek bakalmmmİyi akşamlar annelerinşallah ben de Kasım annesi olacağım. Sürpriz bebek bizimkisi. 4. Bebek
doğumdan sonra tiplerimi baglatmayi düşünüyorum
evet kalp atisi icin. 2 dusuk oldugu icin onlarda 7 8 hafta araliginda olmusdu. kontrol altina almak takip etmek lazim bu haftalari ne olur ne olmazValla bende 1 tane doğursam rahatlıycam yeminlen. Kontrole kalp atışı için mi gideceksin
Yarın hemen doktora git bence. Hatta ağrın çok plursa acile git iğne miğne gerekir belkiKızlar şeffaf kahverengi açık renk bi akıntım geldi hafif ağrımda var![]()
bence onun uzerine dus sabah doktora git bende oyle olmusdu korkutmak istemem ama bir kac gun kahve renk sonra bir kac gune pembeye donusdu. ben gec ogrenmistim hamile oldugumu cok uzerine dusemedik. simdiden onlem al iyi olur insallahKızlar şeffaf kahverengi açık renk bi akıntım geldi hafif ağrımda var![]()
Kasık ağrın mı varYarın gidicem doktora
Yok belKasık ağrın mı var
Dinlen bakalım ayaklarını uzat uyumaya calıs. Allahın izniyle iyi olacaktır herseyYok bel
Yarın doktora git ağrın var mı canım korkma belki de büyğmeden kaynaklı yer açıldığı için olabilir korkutma kendini iğneye başlatır büyük ihtimal doktor eğer ağrı yada lekelenme çoğalırsa acile gitYarın gidicem doktora