• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
benim bir oglum var o zaman ki hamileliyimde agrilarim oluyordu saglikli hamilelik gecirdim hafif agri olmasi normal. kanama leke yoksa hafif agri normal birsey. amma ondan sonra 2 defa dusuk yasadim onlarda belirti yoktu onun icin korkuyorum biraz. bu sefer onlem aldik iyne ilac kullaniyorum yine bir korku oluyor insallah hayirlisi 2 gune kontrolum var hayirlisi
Valla bende 1 tane doğursam rahatlıycam yeminlen. Kontrole kalp atışı için mi gideceksin

Çok olumsuz şeylerden konustuk ya valla biraz pozitifi çekelim üzmeyelim bebişleri de. Hadi bakalım annesi çarşamba gününü birlikte bekleyelim😍
Eşime yarın mı gitsek diyorum hayır diyor 🤣 çok merak ediyorum ahaha

Bir de kızlar kafamın yatmadığı bir şey var 😂 uygulamadan 5+3 görünüyoruz sat 31 Ocak. Ben şimdi 6. Haftada değil miyim? Bir türlü oturtamadım 😂
6.haftanij içinde oluyorsun canım
İyi akşamlar anneler;) inşallah ben de Kasım annesi olacağım. Sürpriz bebek bizimkisi. 4. Bebek😃 doğumdan sonra tiplerimi baglatmayi düşünüyorum
Yalnız değilsin canım benim de sürpriz bebek 3. Olacak iki oğlandan sonra ne gelecek bakalmmm😍😍

İyi akşamlar kızlaar benim de özellikle bugün regl olacakmış ağrıları hala devam ediyor göğüslerimde şişkinlik ve ağrı devam ediyor progestan hem iğnesi hem hapını almaya devam ediyorum kanamam yok nolur nolmaz diye vermişti ilk bebeğim olacak cuma kese için gideceğiz çok ama çok heyecanlıyım Allahım korusun hepimizin bebişlerini inşallah 🙏🏻 🙏🏻🙏🏻

Kızlar şeffaf kahverengi açık renk bi akıntım geldi hafif ağrımda var 🥺

Kızlar şeffaf kahverengi açık renk bi akıntım geldi hafif ağrımda var 🥺
bence onun uzerine dus sabah doktora git bende oyle olmusdu korkutmak istemem ama bir kac gun kahve renk sonra bir kac gune pembeye donusdu. ben gec ogrenmistim hamile oldugumu cok uzerine dusemedik. simdiden onlem al iyi olur insallah

Yarın gidicem doktora
Yarın doktora git ağrın var mı canım korkma belki de büyğmeden kaynaklı yer açıldığı için olabilir korkutma kendini iğneye başlatır büyük ihtimal doktor eğer ağrı yada lekelenme çoğalırsa acile git

Back