2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Benimki çok rahat ya sen birde merkezde olduğun içinde bulman biraz zor oluyordur ben ne zaman istesem oluyor randevu
Fatih Bey'in öyle randevu konusunda sıkıntı yok, aslında tatlı dilli iyi bir doktor da ama önceki süreçlerim Mustafa Bey'le ilerlediği için ondan devam etmek istedim, topçular doktorlarinda genel bir yogunluk var gibi

Yaa bişey kalmamış canım.ama böyle bekleyince de zaman geçmiyo normalde akıp giden zaman güzel olsun da sonu hep bi bekleyelim bakalım
22 ağustosta öğrendim hamileligimi canım, tam bir hafta sonra da kan verdim. İlk kandan bir hafta sonra keseye gittim, bu sefer Dr 2 hafta sonra gel dedi yani hamileligimi öğreneli yarın tam 3 hafta oluyor ama hala elimde kalp atışı yok insan bı geriliyor artık o zaman gelsin yeter diye son bir hafta bakalım çabucak geçsin inşallah sonu güzel olsun da bekleriz ne yapalım

Merhaba güzel anne adayları. Birkaç gündür buralarda yoktum. Hatırlarsanız geçen hafta beta değerim 53tü. Cuma günü 97. Bugün 118 olmuş. Artış olarak gerçekten normal değil. Kaç gündür uzaklaştım heryerden. Kendimi psikolojik olarak düşük yapmaya veya kürtaj olmaya bile hazırladım. İnternette araştırmaya başladım. Ya kimyasal gebelik ya boş gebelik yazıyor bu durumda çünkü katlanmıyor. Her şey Allahtan diye kabullendim. Allah oğluma ömürler versin deyip kabullenmiştim. Bugün kadın doğuma gittim. Doktoru tanımıyordum ama devlette bir doktordu. Muayene etti. Herhangi bir kanama alanı yok. Rahim kalınlaşmış. Kese görünmedi doğal olarak daha 4+2 gibi görünüyor ama garip bir şekilde rahim tam gebeliğe hazır. Kimyasal veya boş gebelik olsa böyle olmazdı dedi. En doğrusu beklemek ama umudumu yitirmişken bu nedir? Sonradan fazla hayal kırıklığına uğramamak için kendimi en olumsuz duruma alıştırdım. Doktora kürtaja gitmeme gerek var mı nereye gideyim derken gitme bekle dedi. Sizce bir mucize olabilir mi?

Oda olcak canım inşallah burda indirimleri kovaladığımız hastane çantaları yaptığımız günler gelcek hayırlısıyla kalp atışlarını duyduktan sonra kaygısız gebeliklerimiz olsun inşallah

Hiç belli olmaz canım belki de geç döllenme oldu. Bence bekle kürtaj masasında kalp atışını duyan okumuştum burada. Her şey olabilir sen umudunu yitirme, inşallah bebeğin seninledir

Hiç belli olmaz canım belki de geç döllenme oldu. Bence bekle kürtaj masasında kalp atışını duyan okumuştum burada. Her şey olabilir sen umudunu yitirme, inşallah bebeğin seninledir
İnşallah inşallah. İnanki hamileyim anne olacağım diye sevinemiyorum bile. Bağ da kuramıyorum son 3 gündür. Nasıl olsa düşecek psikolojisiyle. En büyük hatam erken öğrenmemdi sabırsız olmamdı. Sağlıksız bir bebekse ve düşecekse diyecek sözüm yok. Elbette anneyiz üzüleceğiz. Ama kalırsa da büyük bir mucize olur. Normalde doktorlar olumsuz konuşur ihtimal vermezler böyle yavaş artan bir beta artışında ama bu doktorum erken öğrenmişsiniz dedi. Daha çok küçük. Bekleyin hemen kürtaj olmayın dedi. Doktor bile benden daha umutlu. Allah hiçbir anneyi sınamasın. Ha ilk çocuk ha ikinci ha üçüncü. Annelik duygusu bambaşka bir şey.

Evet evet çok iyi anlıyorum, ben ilk gebeliğimde cevizi bile kırılmış olanını yemezdim taze kirardim her sabah daha vitaminli olsun diye yediğim her şeye çok dikkat ederdim sonrasında boş gebelik olduğunu öğrenmistim. Şimdiki gebeliğimde aynı şekilde ben de bağ kuramadım tam ilki gibi dikkatli değilim açıkçası. Tabii ki tamamen salmadim ama ilkinde çok duygusaldım öğrendiğimde ağlamıştım şu an öyle olmadı çünkü aklımın bir köşesinde gitme ihtimali var ve aynı acıları tekrar çekmek istemiyorum. Belirti geldikçe bebeğim benimle diye pozitif oluyorum. Dediğin gibi canım drlar genelde hep olumsuz konuşuyor ama seninki böyle dediğine göre bence doktoruna güven en azından pozitif ol ki bebeğine bir şey olmasın

Neden olmasın ki ben buralarda hcg yükselişini makinaların tespit edemediği bir anne de okumuştum.
Hamilydi ama hcgsi yoktu.
Garip ama sonr a çocuğu doğmustu bile.

Yani maddesel olarak zor gibi görüne bizim mucize dediğimiz Allah için hiçte zor değil.
Olur mu , olur.
Niçin olmasın bak doktorun bile bir umut vermiş.

Ben 2528 lik hcg ile gittim. Doktor tam olarak hamilesiniz diyemem. Düşede bilir dedi.
Keseyi bekleyelim dedi.
Ben sevinecegim yerde stres yaptım.

Gerçekten kendine bir mutluluk, bir umut daha ayır.
Belki olur de
İnan...
İnanmaklada bebegine güç göndermiş olursun.

Hakkında hayırlısı olsun.

Umarım canım. Sonucu olumsuz bile olsa ufak bir umut ışığı var. Belki dediğin gibi bu da bir mucize olur. Hepiniz sağlıkla yavrularınızı elinize alırsınız.

Kızlar benim kafam çok dalgın acaba hormonlardan mı? Sürekli bir şeyleri bir yerlerde unutuyorum. Noterde işim vardı elimde belgelerle çıktım diye hatırlıyorum bi gittim belgeler yok evde unutmuşum. Sonra arabanın aynasını vurdum düz yolda giderken, 10 senedir araba kullanırım ilk kez oluyor sanki odaklanamıyor gibiyim. Tuhaf

Bana işte hamile olduğumu öğrendikten sonra beta için 1 hafta sonra gel demişlerdi yani aslında o kadar önemsiz bir şey gibi bir şey.. bugün betaya bakcakmisiniz dedim üzerinden 9 gün geçti yaptıralı gerek yok hamilesiniz kesenizde göründüğü için gerek yok dedi yani bazen akışına bırakmak lazım çok bilmemek lazım.. inşallah sagliklada kucağına alırsın bebisi

İnşallah canım. Oğlumda 4 haftalıkken 1 kez kanıma baktırmıştım. Ondan sonra kese kalp atışı duyulunca hiç bakılmadı. Mhrsten tahlil sonuçlarına baktım sadece 1 tane alınmış sonra da bakılmamış. Aslında erken öğrenmemek lazımmış. İnsan tecrübe ettikçe görüyor. Amin. Hepimizin evladı sağlıkla dünyaya gelsin

Ben geldim kızlar neler yaşadım neler ufak bi özet geçeyim size. İlk devletteki doktoruma gittim ve keseyi yine göremedik alttan baktı belli belirsiz bi kese dedi geri gelişimi dedi çok korktum hemen özel bilindik bi doktorun muayenesine gittik ve çok şükür orda net gördük riskli bi gebelik ama hastasıyla uyumlu içinde yolk bile olduğunu söyledi korkulacak bir durum yok şuan için dedi ama eski sezeryan yerime yakın biraz aşağıya yerleşmiş 2 haftaya belli olucak herşey dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı lütfen dua edin de bi sorun olmasın kanama olabilir düşük olabilir hazırlıklı olun herşeye dedi ama şuanlık iyi maşallah

Eklentiler

• IMG_4074.jpeg
    118,1 KB · Görüntüleme: 75
Yolk gorunuyor

Aay yolk gayet net görünmüş canimm demek ki cihazdan cihaza değişiyor, inşallah sağlıkla kavusacaksin bebeğine duam seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…