Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam bugün 26.haftaya girdim ve kontrolüm vardı 🥳Her şey yolunda gözüküyor 🧿🧿🧿Geçen ay doktorum ayrıntılıya bakarken göstermemişti 2 ay sonra şükür renkli gördüm 🥰 Tek bir şey kafama takıldı 1 kg olmuş doktor bunu ooo çok güzel diyerek aktardı ama şimdi uygulamalardan bakıyorum boyu da kilosu da bir tık fazla beklenenden Şeker yüklemem iyi gelmişti çok şükür de ne bileyim takıldım kızlar bir tık da zayıf olurmuş ama anlamadım 😀 eşim de diyor zayıf olsa ona takılırdın Doktor mutlu mutlu niye söylesin bir yandan da bilemedim
Wow masallah 😂🥰❤️ artık kilolara gelinmis daha dun kalp atısı duyduk yazıyoduk :eek: 24 saat degil bence gunler artık ben de az once gobegimi gorunce bu is ne ara buralara geldi dedim gfhdghj

İyi geceler hanımlar geceniz güzel olsun 🥰
Benim sıpa gittikçe güçleniyor ve sürekli mesaneme vuruyor. Neredeyse canımı acıtacak seviyede hemde şakasız. Devamlı aynı yere vurması acaba endişelenmemi gerektiriyor mu 🥺
Bir hafta 10 gun bana da oldu bu, anlamadim da ne oldugunu, sonra biraz arastirdim pozsiyonuyla alakaliymis, uc dort gundur sol kasigima normal tekmeler geliyor, herhalde yer degistirdi dedim, cok rahatladim.

X