- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
Basit bir şey sen korkma birde garip bir şekilde kolay oluyo o an o işlem inanıyorum cesaretinizi toplayacaksinizAklıma geldikçe elim ayağım titriyor ama inşallah cesaretimi toplayacam. Eğer alttan bakarsak sıkıntı var mı yok mu bebeği görebiliriz dedi. Beta yükselmiyor ama belki geç döllenmiştir belki bedeniniz farklı tepki veriyor bebek yaşıyordur dedi. Sırf o ihtimal için cesaretimi toplayacağım
Benim belim sanki ayrılıyor öyle bir acıKızlar yaaaaa sizlerde bel ağrısı yaşıyor musunuz bazen çok ağrıyor bazen duruyor kasık ağrım hafif ama belim şiddetli 5+2 yiz normal mi buuu
Demi kuzum yaa diyorum acaba bir ben mi öyleyım kasıklar çok deıl ama bel çok farklı kız aynıyız 1 gün var sadeceBenim belim sanki ayrılıyor öyle bir acı5+3 benimde
Kaç haftalıksın kuzum kan takibini falan yaptın demı artışı gördün korkma herkeste belirtiler aynı olmazBenim çok garip bir şekilde hiçbir ağrım yok kızlar kasığım ağrıyordu oda gitti korkuyorum bir sorun olabilir mi
4hafta 2 günlük ilk 17 2. 61 di kaşık ağrısı falan da hissetmiyorum ama artıkKaç haftalıksın kuzum kan takibini falan yaptın demı artışı gördün korkma herkeste belirtiler aynı olmaz
Ayy evet çok mutluluk verici başka sende hangi belirtiler var canım mesela bir gün 24 saat ben 28 saat uyuyorum hani bıraksan uyurum yok böyle yorgunluk oysa hiçbir şey yapmıyorumDemi kuzum yaa diyorum acaba bir ben mi öyleyım kasıklar çok deıl ama bel çok farklı kız aynıyız 1 gün var sadece
Aksine bazen kendimizi hamile bile hissetmeyecekmisiz ne güzel sorun olsa zaten kendini gösterirdi ağrı yapardı en azından kan olmasa diye düşünüyorumBenim çok garip bir şekilde hiçbir ağrım yok kızlar kasığım ağrıyordu oda gitti korkuyorum bir sorun olabilir mi
Evet bende bende olduğum yerde sürekli uyuma isteği keseyi kaç haftalıkken gördün kuzum ben 4 ay önce 1 kere kimyasal yaşadım dr a söyleyince bana duphaston verdiAyy evet çok mutluluk verici başka sende hangi belirtiler var canım mesela bir gün 24 saat ben 28 saat uyuyorum hani bıraksan uyurum yok böyle yorgunluk oysa hiçbir şey yapmıyorum
Hiç hiç korkma hersey yolundadır inşallah tam 5 haftalık olunca git dr a keseyi de görürsün kuzum büyük ihtimalle4hafta 2 günlük ilk 17 2. 61 di kaşık ağrısı falan da hissetmiyorum ama artık
Keşke benim de ağrım olmasa, peçeteyi korkarak kontrol etmesem..Benim çok garip bir şekilde hiçbir ağrım yok kızlar kasığım ağrıyordu oda gitti korkuyorum bir sorun olabilir mi
Bende mayis ayında kimyasal oldum da söylemedim doktoraEvet bende bende olduğum yerde sürekli uyuma isteği keseyi kaç haftalıkken gördün kuzum ben 4 ay önce 1 kere kimyasal yaşadım dr a söyleyince bana duphaston verdi
Yaaa kuzum bende tam 5.0 da karından gördüm bu duphaston bebeğin tutunmasını sağlıyormuş hatta bizim kese 2,5 mm diBende mayis ayında kimyasal oldum da söylemedim doktoratam 5+0 olduğunda gittim ve gordum
Yaaa kuzum kaç haftalıksın ne gibi ağrın var seni korkutanKeşke benim de ağrım olmasa, peçeteyi korkarak kontrol etmesem..
Adet olacakmış gibi bi ağrı canım şiddetli değil ama ne zaman ağrısa akıntıyla karışık az kanama oluyorYaaa kuzum kaç haftalıksın ne gibi ağrın var seni korkutan
Doktora göründün mü peki bir ilaç başladı mıAdet olacakmış gibi bi ağrı canım şiddetli değil ama ne zaman ağrısa akıntıyla karışık az kanama oluyor
Canım nasıl oldun var mı kanaman felan merak ettim seniKeşke benim de ağrım olmasa, peçeteyi korkarak kontrol etmesem..
Bugün bütün gün temizdi canım kanama falan yoktu, taa ki yarım saat öncesine kadar akıntıyla karışık gelmiş yine , fitil kullanırken parmağıma baktım temizdi kan yoktu, anlamıyorum ,Canım nasıl oldun var mı kanaman felan merak ettim seni
Aradım ilaç miktarını arttırdı canım, yarın giderim büyük ihtimalDoktora göründün mü peki bir ilaç başladı mı
Sende herhangi bir ağrı var mıCanım nasıl oldun var mı kanaman felan merak ettim seni