2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Basit bir şey sen korkma birde garip bir şekilde kolay oluyo o an o işlem inanıyorum cesaretinizi toplayacaksiniz

Benim çok garip bir şekilde hiçbir ağrım yok kızlar kasığım ağrıyordu oda gitti korkuyorum bir sorun olabilir mi

Demi kuzum yaa diyorum acaba bir ben mi öyleyım kasıklar çok deıl ama bel çok farklı kız aynıyız 1 gün var sadece
Ayy evet çok mutluluk verici başka sende hangi belirtiler var canım mesela bir gün 24 saat ben 28 saat uyuyorum hani bıraksan uyurum yok böyle yorgunluk oysa hiçbir şey yapmıyorum

Benim çok garip bir şekilde hiçbir ağrım yok kızlar kasığım ağrıyordu oda gitti korkuyorum bir sorun olabilir mi
Aksine bazen kendimizi hamile bile hissetmeyecekmisiz ne güzel sorun olsa zaten kendini gösterirdi ağrı yapardı en azından kan olmasa diye düşünüyorum

Ayy evet çok mutluluk verici başka sende hangi belirtiler var canım mesela bir gün 24 saat ben 28 saat uyuyorum hani bıraksan uyurum yok böyle yorgunluk oysa hiçbir şey yapmıyorum
Evet bende bende olduğum yerde sürekli uyuma isteği keseyi kaç haftalıkken gördün kuzum ben 4 ay önce 1 kere kimyasal yaşadım dr a söyleyince bana duphaston verdi

Canım nasıl oldun var mı kanaman felan merak ettim seni
Bugün bütün gün temizdi canım kanama falan yoktu, taa ki yarım saat öncesine kadar akıntıyla karışık gelmiş yine , fitil kullanırken parmağıma baktım temizdi kan yoktu, anlamıyorum ,
Sen nasıl oldun her şey yolundadır İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…