2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
İnşallah sağlıkla devam edecek canım dualarım seninle

İnşallah düşmez canimerkek bebiş görülüyor ramzi miydi onun teorisine gore

Hiç korkma canm bebegin sağlıkla ilerlicek inşallah benimkide yavaş ilerliyo geç döllenmede böyle oluyo galiba. Hem doktor da olumlu konuşmuş bi terslik olsaydı derdi demekki başlarda böyle olabılıyo çokça dua et Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bişekilde nasıp etsn bebeigini inşallah

Beta testim 10gün önce yapılmıştı, ancak gidip alabildim, 2576 çıkmış çok yüksek değil mi arkadaşlar. şuan 20bin olmuştur. Ay çoğul gebelik olmasaa

Canım hayirlı olsun insallah birşeycikler olmadan dünyaya gelisinede sahit olursunuz :)
darısı bizim keselere inşlalah.

bu arada bu resim alttan mı karından mı ?

Kizlar ben grip oluyorum galiba.dilim yara oldu boğazım bir garip.damaklarim filan aciyo.offf

Alttan canım. Amin inşallah darısı size kızlar
Alttan muayene çok acıyor mu? Bende vajinismus geçmişi olduğu için ömrümde hiç alttan muayene olamadım. Bugün doktor bakacaktı ama yine panik atak oldum baktıramadım. sağolsun ısrar etmedi anladı beni ama bakmamız lazım bunu aşman gerek dedi

O an düşünmen gereken şey sağlık ve derin nefes alıp kendini kasmaman sonra ne kadar basit bir şey olduğunu anlıyorsun sadece o duyguyu sevmiyorsun

Alttan muayene çok acıyor mu? Bende canım.

Hiç ağrı olmuyor canım hiç endişelenme. Bende ilk yaptirdiğim zamanlar korkmuştum ama korkacak birsey yokmus. Kalın olmayan bir çubuk ve zaten makinaya bir jel sürüyorlar. Öyle çok Anlamıyorsun bile ve çok içede girmiyor. Biraz girmesi kafi geliyor.

Kizlar ben grip oluyorum galiba.dilim yara oldu boğazım bir garip.damaklarim filan aciyo.offf
Ben de grip oldum ve ilaç da içemiyoruz ne yapacağız limonlu maden suyu içtim az önce c vitamini olsun diye. Vitamin takviyesi alabiliyor muyuz ki c vitamini falan?

O an düşünmen gereken şey sağlık ve derin nefes alıp kendini kasmaman sonra ne kadar basit bir şey olduğunu anlıyorsun sadece o duyguyu sevmiyorsun
Aklıma geldikçe elim ayağım titriyor ama inşallah cesaretimi toplayacam. Eğer alttan bakarsak sıkıntı var mı yok mu bebeği görebiliriz dedi. Beta yükselmiyor ama belki geç döllenmiştir belki bedeniniz farklı tepki veriyor bebek yaşıyordur dedi. Sırf o ihtimal için cesaretimi toplayacağım

Bana aşamaları anlatır mısınız çok mu derin oluyor dedim. Sağolsun anlattı. Ama ya kasılıp içimde kalırsa diye panik oluyorum. Bana çok güldüler bu yüzden ama zamanla aşabiliyorum. Hala yenebilmiş değilim

Kızlar yaaaaa sizlerde bel ağrısı yaşıyor musunuz bazen çok ağrıyor bazen duruyor kasık ağrım hafif ama belim şiddetli 5+2 yiz normal mi buuu

Canım hiç acımıyor benim kendini kasmaman gerekiyor evet zaten o alet çok kalın bişey değil ki ucunda zaten prezervatif oluyor kayıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…