Evet kuzum cihazdan cihaza çok fark ediyor teşekkür ederim amin inşallahAay yolk gayet net görünmüş canimmdemek ki cihazdan cihaza değişiyor, inşallah sağlıkla kavusacaksin bebeğine duam seninle
İnşallah sağlıkla devam edecek canım dualarım seninleBen geldim kızlar neler yaşadım neler ufak bi özet geçeyim size. İlk devletteki doktoruma gittim ve keseyi yine göremedik alttan baktı belli belirsiz bi kese dedi geri gelişimi dedi çok korktum hemen özel bilindik bi doktorun muayenesine gittik ve çok şükür orda net gördük riskli bi gebelik ama hastasıyla uyumlu içinde yolk bile olduğunu söyledi korkulacak bir durum yok şuan için dedi ama eski sezeryan yerime yakın biraz aşağıya yerleşmiş 2 haftaya belli olucak herşey dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı lütfen dua edin de bi sorun olmasın kanama olabilir düşük olabilir hazırlıklı olun herşeye dedi ama şuanlık iyi maşallah
Amin canım inşallah darısı sana hadi inşallahİnşallah sağlıkla devam edecek canım dualarım seninle
İnşallah düşmez canimBen geldim kızlar neler yaşadım neler ufak bi özet geçeyim size. İlk devletteki doktoruma gittim ve keseyi yine göremedik alttan baktı belli belirsiz bi kese dedi geri gelişimi dedi çok korktum hemen özel bilindik bi doktorun muayenesine gittik ve çok şükür orda net gördük riskli bi gebelik ama hastasıyla uyumlu içinde yolk bile olduğunu söyledi korkulacak bir durum yok şuan için dedi ama eski sezeryan yerime yakın biraz aşağıya yerleşmiş 2 haftaya belli olucak herşey dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı lütfen dua edin de bi sorun olmasın kanama olabilir düşük olabilir hazırlıklı olun herşeye dedi ama şuanlık iyi maşallah
Evet kuzum bende ilk günden beri erkek diyordum zaten hayırlısı ile olsun da inşallah sağlıkla gelsin inşallahİnşallah düşmez canimerkek bebiş görülüyor ramzi miydi onun teorisine gore
Hiç korkma canm bebegin sağlıkla ilerlicek inşallah benimkide yavaş ilerliyo geç döllenmede böyle oluyo galiba. Hem doktor da olumlu konuşmuş bi terslik olsaydı derdi demekki başlarda böyle olabılıyo çokça dua et Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bişekilde nasıp etsn bebeigini inşallahMerhaba güzel anne adayları. Birkaç gündür buralarda yoktum. Hatırlarsanız geçen hafta beta değerim 53tü. Cuma günü 97. Bugün 118 olmuş. Artış olarak gerçekten normal değil. Kaç gündür uzaklaştım heryerden. Kendimi psikolojik olarak düşük yapmaya veya kürtaj olmaya bile hazırladım. İnternette araştırmaya başladım. Ya kimyasal gebelik ya boş gebelik yazıyor bu durumda çünkü katlanmıyor. Her şey Allahtan diye kabullendim. Allah oğluma ömürler versin deyip kabullenmiştim. Bugün kadın doğuma gittim. Doktoru tanımıyordum ama devlette bir doktordu. Muayene etti. Herhangi bir kanama alanı yok. Rahim kalınlaşmış. Kese görünmedi doğal olarak daha 4+2 gibi görünüyor ama garip bir şekilde rahim tam gebeliğe hazır. Kimyasal veya boş gebelik olsa böyle olmazdı dedi. En doğrusu beklemek ama umudumu yitirmişken bu nedir? Sonradan fazla hayal kırıklığına uğramamak için kendimi en olumsuz duruma alıştırdım. Doktora kürtaja gitmeme gerek var mı nereye gideyim derken gitme bekle dedi. Sizce bir mucize olabilir mi?
Canım hayirlı olsun insallah birşeycikler olmadan dünyaya gelisinede sahit olursunuz :)Ben geldim kızlar neler yaşadım neler ufak bi özet geçeyim size. İlk devletteki doktoruma gittim ve keseyi yine göremedik alttan baktı belli belirsiz bi kese dedi geri gelişimi dedi çok korktum hemen özel bilindik bi doktorun muayenesine gittik ve çok şükür orda net gördük riskli bi gebelik ama hastasıyla uyumlu içinde yolk bile olduğunu söyledi korkulacak bir durum yok şuan için dedi ama eski sezeryan yerime yakın biraz aşağıya yerleşmiş 2 haftaya belli olucak herşey dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı lütfen dua edin de bi sorun olmasın kanama olabilir düşük olabilir hazırlıklı olun herşeye dedi ama şuanlık iyi maşallah
Alttan canım. Amin inşallah darısı size kızlarCanım hayirlı olsun insallah birşeycikler olmadan dünyaya gelisinede sahit olursunuz :)
darısı bizim keselere inşlalah.
bu arada bu resim alttan mı karından mı ?
Ayy geçmiş olsun ben yeni atlattım havalar rüzgarlı çok insanı hasta ediyorKizlar ben grip oluyorum galiba.dilim yara oldu boğazım bir garip.damaklarim filan aciyo.offf
Napicam ben.birsey olmaz dimiAyy geçmiş olsun ben yeni atlattım havalar rüzgarlı çok insanı hasta ediyor
Alttan muayene çok acıyor mu? Bende vajinismus geçmişi olduğu için ömrümde hiç alttan muayene olamadım. Bugün doktor bakacaktı ama yine panik atak oldum baktıramadım.Alttan canım. Amin inşallah darısı size kızlar
O an düşünmen gereken şey sağlık ve derin nefes alıp kendini kasmaman sonra ne kadar basit bir şey olduğunu anlıyorsun sadece o duyguyu sevmiyorsunAlttan muayene çok acıyor mu? Bende vajinismus geçmişi olduğu için ömrümde hiç alttan muayene olamadım. Bugün doktor bakacaktı ama yine panik atak oldum baktıramadım.sağolsun ısrar etmedi anladı beni ama bakmamız lazım bunu aşman gerek dedi
Alttan muayene çok acıyor mu? Bende canım.
Hiç ağrı olmuyor canım hiç endişelenme. Bende ilk yaptirdiğim zamanlar korkmuştum ama korkacak birsey yokmus. Kalın olmayan bir çubuk ve zaten makinaya bir jel sürüyorlar. Öyle çok Anlamıyorsun bile ve çok içede girmiyor. Biraz girmesi kafi geliyor.vajinismus geçmişi olduğu için ömrümde hiç alttan muayene olamadım. Bugün doktor bakacaktı ama yine panik atak oldum baktıramadım.sağolsun ısrar etmedi anladı beni ama bakmamız lazım aşman gerek dedi
Ben de grip oldum ve ilaç da içemiyoruz ne yapacağızKizlar ben grip oluyorum galiba.dilim yara oldu boğazım bir garip.damaklarim filan aciyo.offf
Aklıma geldikçe elim ayağım titriyor ama inşallah cesaretimi toplayacam. Eğer alttan bakarsak sıkıntı var mı yok mu bebeği görebiliriz dedi. Beta yükselmiyor ama belki geç döllenmiştir belki bedeniniz farklı tepki veriyor bebek yaşıyordur dedi. Sırf o ihtimal için cesaretimi toplayacağımO an düşünmen gereken şey sağlık ve derin nefes alıp kendini kasmaman sonra ne kadar basit bir şey olduğunu anlıyorsun sadece o duyguyu sevmiyorsun
Bana aşamaları anlatır mısınız çok mu derin oluyor dedim. Sağolsun anlattı. Ama ya kasılıp içimde kalırsa diye panik oluyorum. Bana çok güldüler bu yüzden ama zamanla aşabiliyorum. Hala yenebilmiş değilimHiç ağrı olmuyor canım hiç endişelenme. Bende ilk yaptirdiğim zamanlar korkmuştum ama korkacak birsey yokmus. Kalın olmayan bir çubuk ve zaten makinaya bir jel sürüyorlar. Öyle çok Anlamıyorsun bile ve çok içede girmiyor. Biraz girmesi kafi geliyor.
Canım hiç acımıyor benim kendini kasmaman gerekiyor evet zaten o alet çok kalın bişey değil ki ucunda zaten prezervatif oluyor kayıyoAlttan muayene çok acıyor mu? Bende vajinismus geçmişi olduğu için ömrümde hiç alttan muayene olamadım. Bugün doktor bakacaktı ama yine panik atak oldum baktıramadım.sağolsun ısrar etmedi anladı beni ama bakmamız lazım bunu aşman gerek dedi