- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
Termossosa gidiyorum canım tülay hocaya senEvet hangi hastaneye ve dr'a gidiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Termossosa gidiyorum canım tülay hocaya senEvet hangi hastaneye ve dr'a gidiyorsun
Benim dr'um Mustafa Sağlam normalde ama Rand için geç kaldım o yüzden Fatih Beye almıştım yıldız şubesindeki Mustafa beyden devam ederim sanırım boş gebelik zamanı tüm süreçler onunla ilerlemistiTermossosa gidiyorum canım tülay hocaya sen
Kuşum benim kuzenimde aynı bu durumdaydı 4 ay kanama olmasına rağmen sağlıkla kucağına aldı.güzel düşünelim güzel olsun inşallah en kötüsünü söyler doktorlar birçok önlerinde örnek olmasına rağmen.duaya devam sağlıkla devam etcek Allah ın izniyleKızlar doktordan geldim güzel haberlerle gelemedim kesenin altında kanama alanı var. Sabah akşam vajinal progesterona devam dedi perşembe veya cuma tekrar gel dedi. 5 haftadayım son adetinle uyumlu dedi ama düşük olabilir dedi bebegi görmeden de igne vermemizin bi anlamı yok dedi.ilk attıgım resim bebegin kesesi digeri kesenin altındaki kanama alanı kesede 1.2 cm
Allah allah yıldız şubesi diye şubesi de mi varmış evet canım bildiğin güvendiğin doktora git bu gittiğim doktoru ben araştırdım önce devletteymis antalyada çok sevilen bir doktormus bakalım zaman gösterecekBenim dr'um Mustafa Sağlam normalde ama Rand için geç kaldım o yüzden Fatih Beye almıştım yıldız şubesindeki Mustafa beyden devam ederim sanırım boş gebelik zamanı tüm süreçler onunla ilerlemisti
Medstar canım o ayrıntıyı vermemişim Mustafa bey topçular subesinde Fatih bey yıldız şubesinde evet evet medstar Topçulardan devam edicem ben de muhtemelen, Mustafa bey de aynı şekilde önceden devletteymis sonra buraya geçmiş ama randevu bulmak çok zor oluyor epeyi hastası varAllah allah yıldız şubesi diye şubesi de mi varmış evet canım bildiğin güvendiğin doktora git bu gittiğim doktoru ben araştırdım önce devletteymis antalyada çok sevilen bir doktormus bakalım zaman gösterecek
Ben 7 ye girdim hala bisey yok.bi taraftan mutluyum ama ya sonra olursa diyorum.ama belirtilerimde hicc yok.hatta tam tersi yesem herseyi yerim sadece kendime mani oluyorum erkenmi acaba bulanti icin.grubun oncusu benim (en erken dollenen) , o yuzdenbi tataftan diyorumki belkide suan cok erken..
Çok geçmiş olsun canım allahın İzniyle bir sorun olmaz inşallah sağlıkla büyür kanamanda azalır sen de yat dinlen inşallah geçer kanaması olupta sağlıklı doğum yapan çok insan varmış şu anda ben de aynı sen gibi lekelerim var pembe ve kahve ve hiçbir şey yapmıyorum daha keseyi görmek için çağıracak doktorKızlar doktordan geldim güzel haberlerle gelemedim kesenin altında kanama alanı var. Sabah akşam vajinal progesterona devam dedi perşembe veya cuma tekrar gel dedi. 5 haftadayım son adetinle uyumlu dedi ama düşük olabilir dedi bebegi görmeden de igne vermemizin bi anlamı yok dedi.ilk attıgım resim bebegin kesesi digeri kesenin altındaki kanama alanı kesede 1.2 cm
Bana kalp atışını duysam rahatlayacakmisim gibi geliyor ya da 2. Trimestere geçersem rahatlarim gibi geliyorBu acaba bizim en tedirgin aylarımız mı ben 8 ay daha böyle strese girmem inşallah beta yükselicek mi ,kese gözükücek mi , bebek görülcek mi ,kalp atışı duyulcak mı ,enfeksiyon testleri normal mi,ikili üçlü taramalar. Annelik mi böyle acaba ben mi rahat olamıyorum keşke bu kadar şey bilmiyo olsaydım diyorum
İşte bu yaaahaklısın.kanamam yok agrım yok beta artısım düzenli gidiyor.Rabbim nasibimde varsa yarında gösterecek.iyiyim iyiiii.
en gec 11 gibi yazarım size güzel haberleri insallah
2.cocugum olacak nasipse ama ınan o zamanlar bu kadar sey bilmiyorduk ondan herhalde.dıs gebelik bos gebelık aklımın ucundan gecmediBu acaba bizim en tedirgin aylarımız mı ben 8 ay daha böyle strese girmem inşallah beta yükselicek mi ,kese gözükücek mi , bebek görülcek mi ,kalp atışı duyulcak mı ,enfeksiyon testleri normal mi,ikili üçlü taramalar. Annelik mi böyle acaba ben mi rahat olamıyorum keşke bu kadar şey bilmiyo olsaydım diyorum
özelden yazdım sana bi bakarmısınİşte bu yaaa
Banada oyle geliyo sesi duyup hersey yolunda derse bi oh çekicem nasip olsun hepimize inşallah senin ne zamandı kontrolün keseyi görmüştün sanırımBana kalp atışını duysam rahatlayacakmisim gibi geliyor ya da 2. Trimestere geçersem rahatlarim gibi geliyor
ah canım inan hepımız aynı durumdayız bi görebilsek hepımız rahatlayacagız.ogluma haberi vermenın provasını bile yapıyorumBanada oyle geliyo sesi duyup hersey yolunda derse bi oh çekicem nasip olsun hepimize inşallah senin ne zamandı kontrolün keseyi görmüştün sanırım
Büyük ihtimal yine kan alcaktır canım hcg nin artış oranını görmek için1 hafta önce 61 di peki birşey sorucam o zaman doktor bana sonucun çıktığında gel dedi kese de gözükmicekse napıcak ki acaba
Evet 5 Eylül'de keseyi gördüm, 19 eylul için randevu aldım inşallah kalp atışı haberiyle gelirimBanada oyle geliyo sesi duyup hersey yolunda derse bi oh çekicem nasip olsun hepimize inşallah senin ne zamandı kontrolün keseyi görmüştün sanırım
Yaa inşallah nasip olur. Bi derin oh çeksek hepimizah canım inan hepımız aynı durumdayız bi görebilsek hepımız rahatlayacagız.ogluma haberi vermenın provasını bile yapıyorum
Ben sordum dusuk tehlikesi yoksa gebede hicbir sakincasi yok dedi.Ben mesela cinsel konuları soracaktım unuttum çünkü insanın aklında ister istemez sorular kaliyor
Benimki çok rahat ya sen birde merkezde olduğun içinde bulman biraz zor oluyordur ben ne zaman istesem oluyor randevuMedstar canım o ayrıntıyı vermemişim Mustafa bey topçular subesinde Fatih bey yıldız şubesinde evet evet medstar Topçulardan devam edicem ben de muhtemelen, Mustafa bey de aynı şekilde önceden devletteymis sonra buraya geçmiş ama randevu bulmak çok zor oluyor epeyi hastası var
Yaa bişey kalmamış canım.ama böyle bekleyince de zaman geçmiyo normalde akıp giden zaman güzel olsun da sonu hep bi bekleyelim bakalımEvet 5 Eylül'de keseyi gördüm, 19 eylul için randevu aldım inşallah kalp atışı haberiyle gelirim