canım benim kontrolum yarın eger artıs hızı aynı giderse 2000 olacak beta.. muhtemelen karından görünmeyecek alttan muayene olacak.ama içimde bır korku bir sıkıntı tarif edemiyorum.yerlesme kanaması dış gebelikte olmaz diye yazı okuyunca onu elemek istedim galiba kendimce.kanamam yok sükürler olsun Rabbim e.hafif kasık agrılarım oluyor doktor normal demişti o. Biz keseyi ve bebegi görmeden rahat edemeyecegiz.ne olur dua edin bana yarın göreyim.cok ama cok istiyorum herkez gibi.Benim doktorum 5.haftada boş gebelik değil dış gebelikte değil dedi dış gebelik zaten döllenen yumurtanin rahme gelememesi durumu
Benimki kendi dedi boş gebelik değil dedi valla ellerindeki teknolojik aletten mi neyden böyle her doktor farklı yorum yapıyor bilmiyorumBenim dr'um boş gebelik durumu için erken şu an yorum yapamam dedi, evet Dis gebelik zaten keseyi görünce olmadığı anlaşılıyor
5.haftada boş gebelik olmadığı nasıl anlaşılıyormuş canım?Benim doktorum 5.haftada boş gebelik değil dış gebelikte değil dedi dış gebelik zaten döllenen yumurtanin rahme gelememesi durumu
Stres yaparsan o bebek zaten durmaz bu yüzden derin nefes al ve güzel şeyler düşüncanım benim kontrolum yarın eger artıs hızı aynı giderse 2000 olacak beta.. muhtemelen karından görünmeyecek alttan muayene olacak.ama içimde bır korku bir sıkıntı tarif edemiyorum.yerlesme kanaması dış gebelikte olmaz diye yazı okuyunca onu elemek istedim galiba kendimce.kanamam yok sükürler olsun Rabbim e.hafif kasık agrılarım oluyor doktor normal demişti o. Biz keseyi ve bebegi görmeden rahat edemeyecegiz.ne olur dua edin bana yarın göreyim.cok ama cok istiyorum herkez gibi.
heryerde farklı birsey yazıyor biri olmazsa biri uyuyor sana kafayı yememek elde değil. saat 9 da randevum simdiden ter akıtıyorum5.haftada boş gebelik olmadığı nasıl anlaşılıyormuş canım?
Bilimsel olarak bilmiyorum veya kendim dolu mu boş mu sormadım hiç aklımda gelmemişti. Doktorum baktığında kendisi söyledi ve tam 5+0dım5.haftada boş gebelik olmadığı nasıl anlaşılıyormuş canım?
heryerde farklı birsey yazıyor biri olmazsa biri uyuyor sana kafayı yememek elde değil. saat 9 da randevum simdiden ter akıtıyorum
5.haftada boş gebelik olmadığı nasıl anlaşılıyormuş canım?
Anladım canım ben doktor bir açıklama yaptı mı acaba diye sormak istedimBilimsel olarak bilmiyorum veya kendim dolu mu boş mu sormadım hiç aklımda gelmemişti. Doktorum baktığında kendisi söyledi ve tam 5+0dım
aynen şimdide doktoruma ulasabiliyorum zaten ilk dogumuda onda yaptım beta yi o takip ediyor zaten.ama dediğin dogru onlar sormazsan içimizdekileri nasıl bilecekler not alayım benStres yaparsan o bebek zaten durmaz bu yüzden derin nefes al ve güzel şeyler düşünsen betani söyleme doktora 5 haftalık de karından yapmak ister büyük ihtimal karından goremezse öyle vajinal yaptır bence.. bazı insanlarda yerleşme kanaması oluyormuş bazisinda olmuyor bende olmadi.. canım keseyi yarın ne olursa olsun görürsünüz kendi canını sıkma birde bir kağıda soracaklarini not al o anki heyecan olsun doktorun tutumu olsun unutuyorsun
Canım sen neden bu kadar stres yaptın konuşmaları mı kaçırdım farklı bir durum mu varheryerde farklı birsey yazıyor biri olmazsa biri uyuyor sana kafayı yememek elde değil. saat 9 da randevum simdiden ter akıtıyorum
Ben mesela cinsel konuları soracaktım unuttum çünkü insanın aklında ister istemez sorular kaliyoraynen şimdide doktoruma ulasabiliyorum zaten ilk dogumuda onda yaptım beta yi o takip ediyor zaten.ama dediğin dogru onlar sormazsan içimizdekileri nasıl bilecekler not alayım ben
Yolk sacını gormustur belki seninki canım, bana o yorumu yapmadığı için ben diken uzerindeyim halaBenimki kendi dedi boş gebelik değil dedi valla ellerindeki teknolojik aletten mi neyden böyle her doktor farklı yorum yapıyor bilmiyorum
ay bilmiyorum cok fena korkuyorum hani belirgin birsey yok ama.Canım sen neden bu kadar stres yaptın konuşmaları mı kaçırdım farklı bir durum mu var
yaşım 39 baska biryerde doktora gittigğimde fsh degerlerin filan cok düşük hamile kalma olasalıgın cok düşük dediler şimdi sankı son sansım gibi hissediyorum ondan galibaCanım sen neden bu kadar stres yaptın konuşmaları mı kaçırdım farklı bir durum mu var
Onu ben de merak ediyorum sorucam cuma günüBen mesela cinsel konuları soracaktım unuttum çünkü insanın aklında ister istemez sorular kaliyor
Bence biraz sakinleşmeye çalış sıkıntılı bir durum olduğunu düşündürecek hiçbir şey yok ortada, biraz tadını çıkarmaya bakay bilmiyorum cok fena korkuyorum hani belirgin birsey yok ama.
haklısın.kanamam yok agrım yok beta artısım düzenli gidiyor.Rabbim nasibimde varsa yarında gösterecek.iyiyim iyiiii.Bence biraz sakinleşmeye çalış sıkıntılı bir durum olduğunu düşündürecek hiçbir şey yok ortada, biraz tadını çıkarmaya
Canım antalyada misin senEki Görüntüle 3299382
Kızlar burda da belirlenebilecegi yazıyor zaten demek ki benim doktorum görmüş
Evet canımCanım antalyada misin sen
EvetEvet canımsende mi oyle