• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Evet ıslak mendille siliyoruz bazen. Aklıma hiç gelmemişti.

Sizin sebze denemeleri nasıl gidiyor acaba? Bizimkiler sebzeyi protesto etmeye başladılar. 😄 Taneli pirinçli çorbalar, püreler denedim hiçbiri hoşlarına gitmedi.
Aynen demi artık yemiyorlar bi süre sonra yoğurtla felan deniyorum ama yok artık o da kesmiyor. Bugün ufak ufak et verdim ya çok çok minik onu yedi mesela

Kızlar bizim bebelerin boyunları isilik oldu. Önce yediklerinden zannettim ama hiç geçmedi. Şimdi yıkanabilir önlüklerden şüpheleniyorum. Doğrudan boyunlarına temas ettiği için. Tecrübe eden var mı?
tukurugu degiyorsa ondan olabilirr. bizimde yanaklarda olmustu doktora gittik bugun sordum orda hassas ciltlilerde cok beyazlarda tukurugunden bile oluyormus bu donemde cok salyalilar 😀 aquaphor healing ointment sur dedi ince bi tabaka halinde

Aynen demi artık yemiyorlar bi süre sonra yoğurtla felan deniyorum ama yok artık o da kesmiyor. Bugün ufak ufak et verdim ya çok çok minik onu yedi mesela
İnatlaşırlar diye zorlamak istemiyorum. Belki ilerde daha çok yerler. Ama böyle de gitmez gibi geliyor 😄

Evet ıslak mendille siliyoruz bazen. Aklıma hiç gelmemişti.

Sizin sebze denemeleri nasıl gidiyor acaba? Bizimkiler sebzeyi protesto etmeye başladılar. 😄 Taneli pirinçli çorbalar, püreler denedim hiçbiri hoşlarına gitmedi.
İki çay kaşığından fazla yemiyor, hiç zorlamıyorum bende zaten tadım yapıyoruz 😂 şu ana kadar kabak, havuç, patates,Avakado,brokoli denedik. Bugün kereviz vericem 😂

kizlar selam bi atak doneminde filanmiyiz 6 ay 4 haftalik 1 mayis dogumlu son 3 haftadir filan canimi okuyor uykulari huysuzlugu ne zaman bitecek bu acaba ilk defa bu kadar yoruldum🥲

İki çay kaşığından fazla yemiyor, hiç zorlamıyorum bende zaten tadım yapıyoruz 😂 şu ana kadar kabak, havuç, patates,Avakado,brokoli denedik. Bugün kereviz vericem 😂
Biz çay kaşığından birkaç yemek kaşığına geçtik. Onlar yedikçe ben de hevesleniyorum ama işte çocukların günü gününe tutmuyor 🥲

kizlar selam bi atak doneminde filanmiyiz 6 ay 4 haftalik 1 mayis dogumlu son 3 haftadir filan canimi okuyor uykulari huysuzlugu ne zaman bitecek bu acaba ilk defa bu kadar yoruldum🥲
Valla benimde öyle gündüz uykuları bile bölük pörçük

Ay kötüyü çağırmayayim ama bitmeyecek uzun bir süre galiba 🙄 bizim 10 gündür gündüz uykularımız düzelmişti 1-1.5 saat uyuyordu iki uykuda da ama gece uykularımız çok bölünüyor ve çok uzun zamandır devam ediyor bu sorunumuz. Ama huysuzluğu genelde dişi ağrıyorsa yapıyor belki diş çıkarıyordur o yüzden huzursuzdur 😔

Ay kötüyü çağırmayayim ama bitmeyecek uzun bir süre galiba 🙄 bizim 10 gündür gündüz uykularımız düzelmişti 1-1.5 saat uyuyordu iki uykuda da ama gece uykularımız çok bölünüyor ve çok uzun zamandır devam ediyor bu sorunumuz. Ama huysuzluğu genelde dişi ağrıyorsa yapıyor belki diş çıkarıyordur o yüzden huzursuzdur 😔
Tüm dişler 2 sene de çıkıyormuş 😂 bu huzursuzluk 2 sene mi sürecek 🥲

Back