Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay maşallah ne güzelde büyümüşsünüz 🧿🌸
Yaa çok teşekkür ederim inşallah burada bebeklerimizin de elini kolunu paylaşacağımız günler gelir yumuk yumuk🥰🥹
Bence sen de iyisin😂 23+1 deyim en son +11dim geçen hafta. Bu hafta tartılmıyorum korkudan🤣🤣
Ya benim kilo alımım durdu biliyor musun 24 den sonra hep aynı çıkıyorum bence bebek bir büyüme atağı geçirdi şimdi daha normal bilemiyorum neden oldu ben de bir haftadır tartılmadım bugün korkarak çıktım ama aynıyım hala neden bilemedim 😁 bence vücut yapısıyla alakalı kilo ya ben seni hatırlıyorum spor yapıyordun değil mi sen de. Hiç belli olmuyor ki kilon 🥰 hem olsa bile veririz amaaan bu his dünyanın en güzel şeyiymiş ya🥹

Güzel bence canım kilon normal benim bile o kadar kusmalar bulantılarla 4 aynı gidiyoruz senle hafta olarakta 🌸
senle isimlerimiz de aynı 😂
Yaa ben de 26+1 oldum bugün🥹🧿 maşallah minnoşa nasıl büyümüş😍

Kızz o ne ben 26+1e 11kg ile girdim gayet iyisin maşallah 🧿😍 doktorum 24den sonra hızla büyür demişti bebeğe🥹

Herkese günaydın kızlar havalar soğudu ama içimizi ısıtacak haberler alacağımız bir hafta olsun hepimiz için ❤️❄️❤️
Bir göbek güncellemesi yapayım o zaman 🥰
aa hiç +11 gibi değilsin maşallahhh 🧿
@Kedikadinn ben de yaşadım geçen gün aynı şeyi bir kez oldu ondan çok önemsemedim ama inanılmaz bir acı duydum mesaneme feci bir baskı yaptı ayakta olsam kesin kaçırırdım altıma 🙄😁
ay ben de sabah vcye giderken hapşırırken kaçırdım yetişemedim 😂😂

Günaydın kızlar 🌸🌸 sizinde uyanınca her yeriniz tutuluyor mu sanki kollarıma bacaklarıma tonlarca ağırlık koymuşlarda hareket edemiyor gibi kalkıyorum. Bin kilo olmuşum gibi ne tarafa yatsam o taraf eziliyor kollarım bacaklarım 🤣
Ben gece de tuvalete çok sık kalkmaya başladım ve yataktan kalkarken zorlanıyorum özellikle bacaklarım çok ağrıyor belim de öyle yatak çok yumuşak ondan da biraz kalkmam zor oluyor🥺
senle isimlerimiz de aynı 😂

aa hiç +11 gibi değilsin maşallahhh 🧿

ay ben de sabah vcye giderken hapşırırken kaçırdım yetişemedim 😂😂
Aiiiiy çok teşekkür ederim 🥰

Günaydın kızlar 🌸🌸 sizinde uyanınca her yeriniz tutuluyor mu sanki kollarıma bacaklarıma tonlarca ağırlık koymuşlarda hareket edemiyor gibi kalkıyorum. Bin kilo olmuşum gibi ne tarafa yatsam o taraf eziliyor kollarım bacaklarım 🤣
yaa evettt sanki taş taşımışım gece hahaa bi de sabah kramp girdi bacağıma ama magnezyum kullandığım için hemen geçti ve çok hafifti
Teşekkür ederim bu da aradan çıktı 😅
geriye 2. doz ve şeker yüklemesi kaldıııı

yaa evettt sanki taş taşımışım gece hahaa bi de sabah kramp girdi bacağıma ama magnezyum kullandığım için hemen geçti ve çok hafifti

geriye 2. doz ve şeker yüklemesi kaldıııı
Zorla kan verdim Eylül de vermişim diye almıyolardı bir şeyler söyledim doktorum istedi falan dedim. Evet şeker yüklemesine de az kaldı 🤍

Kız bebe anneleri hastane çıkışı aldınız mı ben hala almadım ya güzel bir model beğenmedim bir türlü alanlardan fikir bekliyorum size zahmet 🌸 Ay ben bu kıza hiç bir şey almadım daha ben de ki rahatlık ablasından kaynaklı mı bilmiyorum ama bu gidişle fena patlıcam 🤣
Ben ilk zamanların hevesiyle 5 tane aldım hangisini giydireceğim bilmiyorum dkfkkfkrkr beyaz giydirrim diyordum ama pespembe bi set var sanırım onu giydireceğim

Kız bebe anneleri hastane çıkışı aldınız mı ben hala almadım ya güzel bir model beğenmedim bir türlü alanlardan fikir bekliyorum size zahmet 🌸 Ay ben bu kıza hiç bir şey almadım daha ben de ki rahatlık ablasından kaynaklı mı bilmiyorum ama bu gidişle fena patlıcam 🤣
Görümcem almış 3 tane 5 li takım hediye. 1 tane arkadaşım göndermiş hediye benim almama gerek kalmadı🤣

Kızlar şarjlı diş fırçam sanırım artık ömrünü doldurdu. Sizce manuelden mi devam yoksa şarjlı mı alayım tekrar. Masraflar fiyatlar malum 🙄
Ben şarjlıya alışkın olduğum için normalle fırçaşayınca fırçlamamış gibi hissediyorum kesinlikle üstünkörü oluyor. Bence al zamlar gelmeden

Aynen canim dayak yemis gibi oluyorum 😀bir de hic rahat olamiyorum saga don sola don

@Kedikadinn ay attığım mesaj gitmemiş herhalde ya alıntım da gitmiş 😔 benimde öyle kasığıma tepik yiyorum sürekli orda kolu mu var bacağımı nesi varsa artık özellikle o kısma çok vuruyır hatta bu sabah ayaktayken vurdu az daha işeyecektim oraya vurunca kaçıracak gibi oluyorum zor tutuyorum kendimi 🤣 inşallah ilerleyen aylarda aynılarını yapmaz yoksa tutabileceğimden emin değilim 🤣
Ya benim artik kaburgalarimin oraya geliyor nefesim daraliyor

Biz seninle aynı mıyız ya. Sat tarihim sadece 1 kişiyle aynıydı 11 haziran benim de uygulamada 24+1 bugün. Sen yime iyisin ben +8 deyim. Ben tam 14 kilo vermiştim hamile kaldım geri alıyorum onları sanırım 🤣
evet benim normal de 16 hazirandı ama perinatolog güncelleyip 11 yaptı canım. Ya benim derdim kilo değil de işte hamilelikte zorlanmamak. Yoksa kilo her türlü veririzz
Zorla kan verdim Eylül de vermişim diye almıyolardı bir şeyler söyledim doktorum istedi falan dedim. Evet şeker yüklemesine de az kaldı 🤍
Ne alaka yaa millet her ay veriyor saçmalamışlar gebeyizzz biz gebeee
Ben şarjlıya alışkın olduğum için normalle fırçaşayınca fırçlamamış gibi hissediyorum kesinlikle üstünkörü oluyor. Bence al zamlar gelmeden
evet sanırım ben de alıcam. Hesap kesim tarihim 2 gün sonra inşallah indirim bitmez de alırım. Amazonda gözüme kestirdim bi tane #reklamdeğil

X