2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
A Asliyokfotokopisivar cnm sen süt artırıcı damlayı 2 lt 20 damla mı koyuyorsun. Bna 1 bardağa 20 damla demiş günde 4 kezya fazla gelirse korkusu oluştu bnde size sorim dedim B Buddy x cnm senin gunde kaç kez idi?

İnternettede 1 bardağa 20 damla yazıyor gunde 3 kez diyor gerçi

Aslı cnm bna, saglık ocagı bunu verdı, bunu kullanıyorum bebişe

Eklentiler

• 17110080405925266972319436198048.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 34
Bende bunu kullanıyorum

Yapıyorum kuzum
Kacinci gun basladin yapmaya kuzum bide kac cc yapiyorsun bizimde 2 gundur burnumuz hiriltili sabah anne sutu damlattim 1 damla sonra cektim o rahatlatti biraz da bende yapayim artik diyorum haftada 1 10 gunde 1 falan

Benim bebem senin bebeden büyük ama
13.günümüz sık kalkınca göğüsler yumuşak oluyor canım

Hmm anladım kuzucum rabbim şifasını versin inşallah hemen geçer

Kuzum bende cansuya danıştım aynı sekilde kullandım onunla o tecrübe ettiği için. Valla o bile fazla geldi bana memeler taş oldu kafam kadar büyüdü bir gün içtim sadece çok şükür mastite çevirmedi sagdigim da süt gelmiyor bebek emince geliyor meme sert olunca da zor aldı falan çok sukur gecti. Tamam kuzum çok saol bakayım bize ne verecek acdk varmis bide onu sorucam

Kacinci gun basladin yapmaya kuzum bide kac cc yapiyorsun bizimde 2 gundur burnumuz hiriltili sabah anne sutu damlattim 1 damla sonra cektim o rahatlatti biraz da bende yapayim artik diyorum haftada 1 10 gunde 1 falan
Her birine 2 CC şirıngiyla çekiyorum..1 hafta sonra başladım ben..ama nerdeyse her sabah burnu tıkalı ondan mecbur her gün yapıyorum

Cnm dil bağını küçük bir ameliyatla çok kolay şekilde hallediyorlar hemen o gün taburcu bile ediyorlar benim büyük kızımda vardı ben 1 yaşında farkettydm ama bizimkinin üst dudak bagiydi smdi küçük kızımda da var direk doğduğu gün baktm 1 aylık kontrolde soyleyecgm

Canım bende bundan kullanıyorum
Fıs olarak mı veriyorsun, ne kadar veriyorsun
Sağlık ocağı monovit verdi ama ben kullanmıyorum onu, bunu diğer çocuklarıma da kullanmıştım
Canım monovit neden kullanmıyorsun . Bana da onu verdiler. İçeriği mi kötü ? 2 kere verdim daha

Evet her kes öyle diyor canım İn şa Allah bizde kolayca atlatırız sanki genetik oluyormuş benim kaynımda çocukken vardı

Ay kızlar oruc tutanlar nasıl tutuyor sahurda eşimle de atıştırmama rağmen bir uyandım kemiklerime kadar acıkmışım elim ayağım titriyo

benim medyolateral epizyo oldu canım yırtılmam yok, kanama olmuyor ama mesela ilk günler idrarım değince yanmazdı bugün yanıyor. krem vermedi yalnızcq batikon ve antibiyotik yazdı. antibiyotiği arada unutuyorum ama batikonu sürekli kullanıyorum canım

Dün kardiyolojiye gttim canım. Emziriyorsun tansiyon ilacını kullanma. Limonla sarımsakla düşük tutmaya çalış dedi o da .Eko çekti kalpte üfürüm var dedi. 1 hafta tansiyon takibi yapıp haftaya yine gidicem . Daha önce de kardiyoloji muayenelerim olmuştu hiç böyle üfürüm falan diyen doktor olmamıştı. Vücudum hamileliği kaldıramadı galiba.Çok üzüldüm tam bebeğime kavuştum diye sevincem hep bişeyler çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…