• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Selam kızlar🌺doğum günüsü olan bebekler iyi ki doğmuşlar😍 bugunde Mercan'ım ın dogum günü🥹🎂 Büyüdü evlatlarımız cok şukur🤲 1 yaş aşısını olduk bugun inş ateşsız atlatırız. Boyu 77 cm uzun dedi fakat 2 aydır hiç kilo almamış. 10.5 kilo.
9.ayda 9.800 dü.

10.5 iyi bi kılo dedı fakat neden 2 aydır almamış olabılır. Acaba azmı ek gıda verıyorum dıye düşünmeye başladım. Kakası gunde 1 kez düzenli. Öğünlerini az mı tutuyorum acaba, bastan guzel yıyor, 5-6 kasıktan sonrası zar zor yıyor. Bi şekilde bitittiriyorum gerçi.
Masallah iyiki doğmuş nice sağlıklı yillara inşallah , evet duraksiyor kilo alımları yemesi düzenli ise cok da sıkıntı etmiyorum ben

Canım beni zorlayan ek gıda, o korkutuyor beni biliyorsun hamileliklerim zor geçiyor atlasta 9 ay yattım, Buda böyle olursa diye tedirginim evet eşim 43 ben 33 olacağım. Aslında hemen olsun da istiyorum
Herşey düzelicektir biraz akışına bırak sağlıklıysa bir sorun yoksa ikllaki yiyecek birgün daha küçükler 🤗 Bence sen istiyorsun hayırlısı olsun senin için canım zor olacak ama bir şekilde büyüyecekler bir gün gelecek bize ihtiyaçları bile kalmayacak öyle düşün 🥹
Aaa gercektenmi cnm😳 rabbımın işine bak😍 hayırlısı olsun inşallah 🤲
Sağol canım valla nasip kısmet işte 😍🤷‍♀️
Selam kızlar🌺doğum günüsü olan bebekler iyi ki doğmuşlar😍 bugunde Mercan'ım ın dogum günü🥹🎂 Büyüdü evlatlarımız cok şukur🤲 1 yaş aşısını olduk bugun inş ateşsız atlatırız. Boyu 77 cm uzun dedi fakat 2 aydır hiç kilo almamış. 10.5 kilo.
9.ayda 9.800 dü.

10.5 iyi bi kılo dedı fakat neden 2 aydır almamış olabılır. Acaba azmı ek gıda verıyorum dıye düşünmeye başladım. Kakası gunde 1 kez düzenli. Öğünlerini az mı tutuyorum acaba, bastan guzel yıyor, 5-6 kasıktan sonrası zar zor yıyor. Bi şekilde bitittiriyorum gerçi.
Doğum günü kutlu olsun sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah 🌸🤲 Bizde bugün aşıları yaptık 3 tane özel aşıların son dozları kaldı onuda araya bir ay girsin öyle yapalım dedi şimdilik ateş falan yok takip ediyorum inşallah atlatırız sıkıntısız 🙏
@asliva

Ben yanıma aliyordum 1haftadir beşik yatak ikili gidiyorum diğer türlü 1saat de uyusam yanımdayken tam uyuyamıyorum
Bizimki asla yatağında uyumuyor bizde alıştık gibi uykusuzluğa 🫤
Başın sağ olsun canım cennette bekleyen nir cennet kuşun var artık, ahh benimde Yusuf'um u öğrenmem tamda bu şekilde olmuştu,sağlıkla gelsin bebiş
Allah razı olsun canım benim 🙏 Yusufuna rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🤲

Back