- 16 Şubat 2025
- 19
- 6
- 1
- 25
2 marttı gecikince şüphelendimBat nedir hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 marttı gecikince şüphelendimBat nedir hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin![]()
Hadi hayırlısı olsun insallah benim de dündü aynı dönemleriz hemen hemen2 marttı gecikince şüphelendiminşallah sağlıkla ilerler 2 günde bir kan vermeyi düşünüyorum yükselmeyi takip edebilmek için
allah hepimize sağlıklı kolaylıklı olanını versin inşallahHadi hayırlısı olsun insallah benim de dündü aynı dönemleriz hemen hemen
ben de kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum 14 marta randevu verdiler heralde duyarım o tarihte. 5. haftada kalp atışını duyan oldu mu arkadaşlar aranızda? benim kontrol günümde hesaplamalarıma göre 6+0 oluyor duyulur heralde dimibende de aynen oyle sancida hep olmuyor ara sira. cok yorulursam. birde bacaklarimda agri oluyor. kalp atisini duysakda insallah azda olsa rahatlasak insallah. bedenimi belirtilerimi dinlemekten takip etmekten yoruldum
çok belirgin çıkmış canım tebrik ederim kan ver hemen benceSelam kızlar benim son adet tarihi 6 Şubat gibiydi tam gününü hatırlamıyorum . Normalde regl öncesi göğüslerimde hassasiyet olmaz yalnız bi kaç gündür epeyce büyüyüp taş gibi olduklarını hissettim ve test yaptım sonuç bu şekilde sanki hamileyimsizcee
Ben de cuma günü gideceğim kalp atışlarını duymaya 6+2 olacak duyarsam haber veririmben de kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum 14 marta randevu verdiler heralde duyarım o tarihte. 5. haftada kalp atışını duyan oldu mu arkadaşlar aranızda? benim kontrol günümde hesaplamalarıma göre 6+0 oluyor duyulur heralde dimi
ayy çok teşekkür ederim. benim tüp bebek ve regl olmadan transfer yapıldı o yüzden neye göre hesaplama yapılıyor konusunda netliğe varamadım henüz merak içindeyim :)Ben de cuma günü gideceğim kalp atışlarını duymaya 6+2 olacak duyarsam haber veririm![]()
bu kontrolünüzde vajinal muayene mi yoksa göbekten ultrasonla mı baktılar ?Merhaba anneler bugün 5+6 ile aranızdayim. Ekimin son günü görünüyor simdilik kismet bakalim artik. Dun dr kontrolüne gittim kalp atışı icin cuma günü tekrar gidicez. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
bu kontrolünüzde vajinal muayene mi yoksa göbekten ultrasonla mı baktılar ?
benim de son adet tarihi 8 ocak ama geç döllenme olmuş 22 ocak olarak güncellendi ona göre 6+0 şu andaayy çok teşekkür ederim. benim tüp bebek ve regl olmadan transfer yapıldı o yüzden neye göre hesaplama yapılıyor konusunda netliğe varamadım henüz merak içindeyim :)
güzel haberlerini bekliyorum o haldebenim de son adet tarihi 8 ocak ama geç döllenme olmuş 22 ocak olarak güncellendi ona göre 6+0 şu anda![]()
Genelde 5. Hafta da kese bebek oluyor 6. Haftadan sonra da kalp atışı oluyor bende o yüzden hemen gitmedik istemedim doktora kan verdim bugün bekliyorumben de kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum 14 marta randevu verdiler heralde duyarım o tarihte. 5. haftada kalp atışını duyan oldu mu arkadaşlar aranızda? benim kontrol günümde hesaplamalarıma göre 6+0 oluyor duyulur heralde dimi
Günlerimiz hemen hemen aynı sat neydi sizinMerhaba anneler bugün 5+6 ile aranızdayim. Ekimin son günü görünüyor simdilik kismet bakalim artik. Dun dr kontrolüne gittim kalp atışı icin cuma günü tekrar gidicez. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Beni de test sonucumdan itibaren 14.gün çağırdı o da tam 6+0 a denk geliyor bakalım bekleyip göreceğiz 14 marttaGenelde 5. Hafta da kese bebek oluyor 6. Haftadan sonra da kalp atışı oluyor bende o yüzden hemen gitmedik istemedim doktora kan verdim bugün bekliyorum
Gec döllenme var o yüzden sat ile gün uyumlu değil 23 ocak dedik doktor :)Günlerimiz hemen hemen aynı sat neydi sizin![]()
Ay çok teşekkür ederim çok duygulandım merhaba herkeseasdasdws gel bak Kasım anneleri burada, kafana takılan şeyleri buradan takip edebilirsin, ayrıca tecrübeli anneler de sana yardım edebilir
Hepiniz için güzel bı süreç olmasını diliyorum kızlar![]()