2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
ya normal doğum yapan kızlar dikişlerinize baktığınızda arada açıklıklar görüyormuydunuz, yani bu nasıl bir dikiş baktığıma bakacağıma pişman oldum. acaba dikişimmi patladı anlamıyorum çok seyrek bir dikiş afedersiniz ama 7 gün bitmesinr rağmen arada boşlukları görüyorum, dokununca etler bile değmiyor sanki birbirine açık resmen sizinde öyle mi
Kuzum doğum sonrasi kontrole gittin mi doktoruna? Benim dış dudakta yirtigim oldu dikişlerime bakıyorum sadece ip gozukuyor öyle bı açıklık yok

Mera k etme hepsi unutuluyor, eğer öyle olmasaydı 2.3.4. Bebeler yapılır mıydı 🥴

Çok şükür canım, emdikçe çoğalacak zaten, emdikçe de güçlenecek, bir kaç gün böyle olmuştu benimde, sonra sonra hem aktif emme oldu hemde 2 saat 3 saat uyumaya başladı
Ay maşallah iki üç saat uyku neydi öyle bişey varmiydi sorguluyorum 😂 benim ki Max 40 dk yada taş çatlasın 1 saat uyuyor ciyak ciyak ağlıyor meme vermeden susmuyor dün gece artık göğüslerim boşaldı zaten uçları aşırı acıyor kabuk oldu yarısı anneme dedim al mama ver ben uyucam 😂 gözüm açık ama beynim uyuyor 😅

Kızlar bebeklere vitamin ne zaman başladınız? Sağlık ocağına gidince mi basliyoruz d vitami? Bide acdk vitamin varmis o ne oluyor onu mu alsam acaba

İnşallah canım ya ben 3. Gün gittim kontrole dikişlerime baktı tutmuş dedi alttan muayene etti rahim yada mesane sarkması yok dokuların iyi durumda dedi seninde bir problem çıkmaz umarım 🤲🏻❤️
yaa, bana 10 gün sonra muayeneye gel dedi diye yarına almıştım randevumu. canım peki dikişlerin nasıl seyrek mi yoksa sık mı benim ki seyrek ve arada 1 cm kadar açık olan yer var sence de bunda bir terslik yokmu. ve yani afedersin oturur gibi yapınca iki taraf birbirinden ayrılıyor. of cidden artık travma oldu bana bu muayeneler

yaa, bana 10 gün sonra muayeneye gel dedi diye yarına almıştım randevumu. canım peki dikişlerin nasıl seyrek mi yoksa sık mı benim ki seyrek ve arada 1 cm kadar açık olan yer var sence de bunda bir terslik yokmu. ve yani afedersin oturur gibi yapınca iki taraf birbirinden ayrılıyor. of cidden artık travma oldu bana bu muayeneler
Kuzum kac tane dikişim var bilmiyorum doktora sormayı unuttum ama öyle açılma olmuyor kuzum senin epizyo mu yapıldı yırtık mi oldu benim ki yırtık olduğu için farklı yerlerde dikislerim biri klitorise çok yakın mesela diğerleri iç dudakta senin nerde oldu dikişin acaba o ara gibi gördüğün yerleri dikmedi mi kanama oluyor mu bide krem verdi mi sana bana verdi de sürmüyorum unutuyorum idrarda iyilestiriyor zaten

Kızlar bebeklere vitamin ne zaman başladınız? Sağlık ocağına gidince mi basliyoruz d vitami? Bide acdk vitamin varmis o ne oluyor onu mu alsam acaba
Bana doğum yaptığım hastanedeki doktoru 10. gün başla dedi sağlık ocağına da 1 haftalıkken gittim o da bugün başlayabilirsiniz deyince o gün başladım ama doktorumuzun verdiği damlaya başladım ben 🤗

Yani var gibi kuzum bilmiyorum ki emiyor çok şükür 🥰 ama öyle yarım saat falan aktif emmiyor hemşirelerin dediği gibi. Emiyor mesela yarım saat bir saat sonra tekrar istiyor 🥲😅
Kız sen doğurdun mu 1 gün geçti diyor 😳

Bana doğum yaptığım hastanedeki doktoru 10. gün başla dedi sağlık ocağına da 1 haftalıkken gittim o da bugün başlayabilirsiniz deyince o gün başladım ama doktorumuzun verdiği damlaya başladım ben 🤗
Kuzum hangi damlayı verdi doktorun bizim sağlık ocağı kontrol bugün ama doktor kontrolümüz Çarşamba günü daha var bugün başlarım alıp

Sağlık ocağından geldik 1 kilo almış MaşAllah🤲ama moralim bozuldu göbeğinde fıtık varmış kendiliğinden geciyor dediler..kendi doktoruna yazdım 1 sene takip edicem dedi + dil bağıda var pazartesine randevu aldım cerraha göstericez
Kuzum maşallah çok güzel kilo almış 🧿 fıtık belli oluyor mu dışardan bakınca çok ağlayan bir bebek mi öylede diyorlar çok ağlayınca çıkıyormuş fıtık

Kuzum maşallah çok güzel kilo almış 🧿 fıtık belli oluyor mu dışardan bakınca çok ağlayan bir bebek mi öylede diyorlar çok ağlayınca çıkıyormuş fıtık
Belli oluyor canım zaten ondan dedim bir baksın aslında çok ağlayan bebek diğil kesinlikle ama çok çok fazla geriliyor yani uyuyunca hep karnını öne çeker gerilir büyük insanlar gibi ve ya yemeğini yiyor yine geriliyor

X