• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Şimdi hanımlar size belki çok saçma bir şey soracağım, saçlarım hamile kaldığımdan beri o kadar çok dolaşıyor o kadar çok dolaşıyor ki anlatamam. Asla bu kadar karışmazdı, belki saçma gelecek böyle şeyler ama bu sizlerde de oluyor mu? (Zaten yeni doğum yaptığım için saçlarım hem çok dökülüyor hem de beyazladı zaten artık o şeyleri aştım.)
Benimde öyle canım sertleşti bir önce ki gebeliğimde de öyle olmuştu. Hamilelik bitince eskiye dönmüştü artık saçı besleyen neyse vücudumuzda belki azdır oda bebişe gidiyorsa bize kalmıyorsa saçlar dolaşıyordur diye bir mantık yürüttüm kendimce 😁

ya bende yaa yemek yemeyı cok severım aha az ömce yemek yedim bin pişman oldum bide kızımın aklına uydum dısardan söyledım. agzımdakı demir tadı hıc gecmıyor geçseydı bi iştahım gelseydı kendi irademle yemeseydim😀
Bende cok az yedim meyve daha cok yiyiyorum mideme iyi geliyor dayanamadım zorla bişeyler yedim demin şuan bin pişmanım sabahı nasıl edip işe gidicem belli değil 😁 rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😁🤲🏻💖

kızlar merhaba ben de 8 haftalık hamileyim. 6.-7-. hafta arası midem cok bulandı ama kusmadım fakat bir haftadır mide bulantım kesildi sadece bazı yemeklerden tiksinme var normal mi?

Bende cok az yedim meyve daha cok yiyiyorum mideme iyi geliyor dayanamadım zorla bişeyler yedim demin şuan bin pişmanım sabahı nasıl edip işe gidicem belli değil 😁 rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😁🤲🏻💖
Ben de az önce oturdum resmen kahvaltı yaptım 😂 sonra uykum kaçtı ben de nasıl işe gidicem diye düşünüyorum 🤔

kızlar merhaba ben de 8 haftalık hamileyim. 6.-7-. hafta arası midem cok bulandı ama kusmadım fakat bir haftadır mide bulantım kesildi sadece bazı yemeklerden tiksinme var normal mi

kızlar merhaba ben de 8 haftalık hamileyim. 6.-7-. hafta arası midem cok bulandı ama kusmadım fakat bir haftadır mide bulantım kesildi sadece bazı yemeklerden tiksinme var normal mi?
İnşallah benimki de 8. Haftada geçer şuan bende öyleyim et yiyemiyorum. Çok da severim halbuki , kusma yok ama midem yanıyor ve bulanıyor ama çok şiddetli değil

Hamişler nasılsınıııız kilo aldınız mı benim hiç bulantım yok şükür ondan iştahım çok açııık son zamanlar kapılardan sığmayacağım galiba ☹️🙈😂

kızlar merhaba ben de 8 haftalık hamileyim. 6.-7-. hafta arası midem cok bulandı ama kusmadım fakat bir haftadır mide bulantım kesildi sadece bazı yemeklerden tiksinme var normal mi
Çok normal bence herkesin aynı belirtileri olmuyor sonuçta bende 8 haftalığım mide bulantım hiç yok tiksinmem de yok aksine iştahım açık tüp mideliyim gebelikte de yiyemezsem diye korkuyordum ama tam tersine oldu 😂

Ben de aynı şekilde besleniyorum. Zaten midem almıyor ağır yemekleri. Ben günde 1 fitil atıyorum çünkü bana progestan çok ağır geliyor bayılıcak gibi oluyorum 2 tane alınca ☹️ yarın doktora danışıcam tekrar. Kanamam 1 kez akıntı gibi oldu ama lekelenmem 6 gündür var yine de azaldı baya 🙏🏻
Alttan mı koyuyorsun yani vajinadan mı ağızdan alınca cidden mahvediyor çünkü

Bir de onun doğum sonrası var sevgili anne 🙈🤣 oraya hiç girmeyelim. Analıq delilik bu kadar 😅 sevgisi çok yüce ondan be 🥰

1 ay sonra çağırdı ikiz olmasına rağmen. Geç değil mi dedim cıx değil dedi 😅 mart 25 sıradaki görüş günü 🥰
özele gidiyorsanız 15 günde kontrol bir kontrol randevusu var 15-30 güne bir gidilmiş oluyor :))

ben de türk kahvesine tiksinmem olmuştu hala da pek görmek istemiyorum 🤣

Günaydın kızlar dün baktırdığım tahlil de beta 374 çıkmış henüz çok başında sanırım doktor isini biraz daha bekleteceğim

Lioo Lioo ben listeyi bulamıyorum nasıl bulucam yeni sayılırım buralardaaa ☺️
En altta sayılar var ya mesela 349 diye. Onun ilk sayfasına gideceksin. Oda önceki diye yazilanin yanındaki ok işaretine baş direk ilk sayfaya gideceksin. Ama bir düzenleme yaptırmak istiyorsan. Bana yaz ben düzenlerim eklerim.

Back