Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Kızlar beta değerim 6032 oldu bugün koyu leke geldi doktora gittim vajinal ultrasonla baktı kese oluşmuş 4+6 dedi. Düşük riski ihtimaline karşı ilaç verdi ama yerleşme kanaması da olabilirmiş.

Merhaba çok uzun zamandır takip ediyordum buraları sanırım gebeyim betahcg 51 çıktı cumartesi tekrar kan vereceğim arada bir değer dedi inşallah katlanır.
benim ilk değerim 59 du 5 gün sonra gittim 390 oldu yarında ilk doktor randevum bol bol dua etttt kendin için yapabilceğin en güzel şey

Merhaba kızlar bende normal adet günümde üstüne görme olmuş şuan hamileyim ve çok şaşkın ve endişeliyim betam iki gün aralıklarla 12,24,57 çıktı yarın tekrar doktora gideceğim inşallah düzenli artış devem eder bebeğim benimle kalır 🙏

Merhaba hayırlı olsun, bat ne zamandı?
Teşekkür ederimm düzensizdi kist vardı en son adet söktürücüyle olmuştum bilemiyorum tam olarak telefon uygulaması cuma gününü gösteriyordu Salı günü kan verdim üç beş gün gecikme tahmini olarak benim için mucize bir bebek olursa inşallah Fsh yüksek Amh çok düşüktü kendiliğinden gelen bir mucize😇😇dualarınızı bekliyorum i
benim ilk değerim 59 du 5 gün sonra gittim 390 oldu yarında ilk doktor randevum bol bol dua etttt kendin için yapabilceğin en güzel şey
çok sevindim hayırlı olsun umut oldun bana inşallah çok güzel geçer kontrolün 😊😊

Günaydın kızlar dün verdiğim tahlil de bta 374 çıkmış henüz daha çok yeni sanırım ben daha yüksek bekliyordum

selam kizlar bende 2 gundur kalp carpintisi gibi oluyor kalbim hizli hizli carpiyo gibi hiss ediyirum. yasayan oldumu ? nefes darligi gibi kalp carpintisi gibi bisey

Selam kızlar, ben de bugün ilk doktor kontrolümden çıktım kese oluşmuş. mide bulantılarım var ama yanmayla karışık soracaktım unuttum, siz doktora gittiyseniz size bir şey önerdiler mi?

kızlar değerim 57.6 dan 98.8 e çıkmış sanki az çıkmış moralim çok bozuk 😔

Merhaba dün kan verdim 70 çıktı, iki hafta sonra tekrar gideceğim keseyi görmek için. Daha önce de 80 görmüştüm ve kimyasalla sonuçlanmıştı. Şimdi öyle bekliyorum biraz durgun biraz huzurlu:))
Ama doktor folik asit dışında bir şey sormadı da başka değerlerime de bakmadı. Sonra mı yapılan şeyler bunlar?
4+5 de keseyi gördük yarın tekrar kontrolüm var 6+2 kalp atışı görürüz belki bebekle diye. ek olarak kan testleri vs de yarın yapılacak yani isteniyor illa ki

Merhaba ben de katıldım aranıza. salı günü öğrendim beta 4890, bugün de ultrasonda keseyi gördük. henüz adetim bile gecikmemişti, şüphelenip test yaptım.
Güven hastanesini düşünüyorum. Ömer Lütfi hoca ve Sedef hoca var ama ikisine de hiç gitmedim. Sizlerden hiç giden ya da bu isimleri duyan var mı?

Merhaba ben de katıldım aranıza. salı günü öğrendim beta 4890, bugün de ultrasonda keseyi gördük. henüz adetim bile gecikmemişti, şüphelenip test yaptım.
Güven hastanesini düşünüyorum. Ömer Lütfi hoca ve Sedef hoca var ama ikisine de hiç gitmedim. Sizlerden hiç giden ya da bu isimleri duyan var mı?
Merhaba sat neydi sizin bende yeni ogrendim
Sizin deger biraz yüksek ikiz olabilir mi 😍

Merhaba kızlar bende normal adet günümde üstüne görme olmuş şuan hamileyim ve çok şaşkın ve endişeliyim betam iki gün aralıklarla 12,24,57 çıktı yarın tekrar doktora gideceğim inşallah düzenli artış devem eder bebeğim benimle kalır 🙏
12 yi kaçıncı gün öğrendiniz

5+3den selamlar 🥰 10 martta kalp atışı için gidicem inşallah. İlk Tüp bebek denemsi ile gebe kaldım elhamdülillah☺️
Eki Görüntüle 3552448
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah💞beni doktorum kalp atışı için 14 martta çağırdı kontrole ama son adetime göre 5+4 oluyorum çağırdığı tarihte. o tarihte gözükür mü kalp atışı siz 5+3 müşsünüz kalp atışını görebildi mi doktorunuz?

Halsızlık çarpıntı halı ve reflu durumum var. Doktorum ile bu durumu görüştüm 3 öğün yemek yeme. Hatta öğün gibi yemek yeme 8 9 kez bile olabilir atıştırmalık seklinde bi corba ic aradan vakit gecince sebze yemeği 1 saat sonra bi meyve 1 saat sonra gibi çerez hiç doyma ama hiç de aç kalma dedi :) refleks ve bunlanti icin iyi gelir hemde ani kan ve tansiyon dengesizlesmeleri olurmuş onun içinde faydali bu beslenme ilk 3 ayda dedi

Bu benim 2. Hamileligim. İlkinde Ceyda duvencinin youtube kanalında videolarını takip ederek devam etmistim çok faydalı bulmustum hafta hafta gebelik süreci ve beslenmeyle ilgili de güzel paylaşımlar var tavsiye ederim.

Merhaba. benim sat 11 şubattı. Ailede hiç ikizlik yok sanmıyorum ama erken döllenme olmuştur dedi doktor. Yumurtlama testi de kullanıyordum, adetimin son günü yumurtlama testim çift çizgiydi
Yaaaa belkide ama hiç belli olmaz 😀 benim sat 29 Ocak dün kan verdim degerim
374 çıktı o yüzden yüksek geldi hayırlısı olsun insallah 😍🙏

Back
X