- 24 Mart 2024
- 150
- 200
- 23
- 29
Ben göremedim ne kadar gecikti adetin ?Kasim anneleri benim testime bakarmısınız markasi pyro cliniqe diye ekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim ne kadar gecikti adetin ?Kasim anneleri benim testime bakarmısınız markasi pyro cliniqe diye ekliyorum.
Bence önemli olan sağlık beslenme ve stres yapmamak rahat olmakHanımlar bu süreçte en çok dikkat ettiğiniz ve önereceğiniz şeyler var mı? Akıl akıldan üstündür biraz tecrübe paylaşımı yapalım mı
benim ilk değerim 59 du 5 gün sonra gittim 390 oldu yarında ilk doktor randevum bol bol dua etttt kendin için yapabilceğin en güzel şeyMerhaba çok uzun zamandır takip ediyordum buraları sanırım gebeyim betahcg 51 çıktı cumartesi tekrar kan vereceğim arada bir değer dedi inşallah katlanır.
Bat bugün canım bu test dune ait bakalım bugün yine yapacağım koyulaşma varda testte daha belirgin çıkarBen göremedim ne kadar gecikti adetin ?
Teşekkür ederimm düzensizdi kist vardı en son adet söktürücüyle olmuştum bilemiyorum tam olarak telefon uygulaması cuma gününü gösteriyordu Salı günü kan verdim üç beş gün gecikme tahmini olarak benim için mucize bir bebek olursa inşallah Fsh yüksek Amh çok düşüktü kendiliğinden gelen bir mucizeMerhaba hayırlı olsun, bat ne zamandı?
çok sevindim hayırlı olsun umut oldun bana inşallah çok güzel geçer kontrolünbenim ilk değerim 59 du 5 gün sonra gittim 390 oldu yarında ilk doktor randevum bol bol dua etttt kendin için yapabilceğin en güzel şey
Stresten ve endişeden uzak olmak bu dönemde çok zorBence önemli olan sağlık beslenme ve stres yapmamak rahat olmak![]()
4+5 de keseyi gördük yarın tekrar kontrolüm var 6+2 kalp atışı görürüz belki bebekle diye. ek olarak kan testleri vs de yarın yapılacak yani isteniyor illa kiMerhaba dün kan verdim 70 çıktı, iki hafta sonra tekrar gideceğim keseyi görmek için. Daha önce de 80 görmüştüm ve kimyasalla sonuçlanmıştı. Şimdi öyle bekliyorum biraz durgun biraz huzurlu:))
Ama doktor folik asit dışında bir şey sormadı da başka değerlerime de bakmadı. Sonra mı yapılan şeyler bunlar?
Merhaba sat neydi sizin bende yeni ogrendimMerhaba ben de katıldım aranıza. salı günü öğrendim beta 4890, bugün de ultrasonda keseyi gördük. henüz adetim bile gecikmemişti, şüphelenip test yaptım.
Güven hastanesini düşünüyorum. Ömer Lütfi hoca ve Sedef hoca var ama ikisine de hiç gitmedim. Sizlerden hiç giden ya da bu isimleri duyan var mı?
12 yi kaçıncı gün öğrendinizMerhaba kızlar bende normal adet günümde üstüne görme olmuş şuan hamileyim ve çok şaşkın ve endişeliyim betam iki gün aralıklarla 12,24,57 çıktı yarın tekrar doktora gideceğim inşallah düzenli artış devem eder bebeğim benimle kalır![]()
Merhaba. benim sat 11 şubattı. Ailede hiç ikizlik yok sanmıyorum ama erken döllenme olmuştur dedi doktor. Yumurtlama testi de kullanıyordum, adetimin son günü yumurtlama testim çift çizgiydiMerhaba sat neydi sizin bende yeni ogrendim
Sizin deger biraz yüksek ikiz olabilir mi![]()
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah5+3den selamlar10 martta kalp atışı için gidicem inşallah. İlk Tüp bebek denemsi ile gebe kaldım elhamdülillah
Eki Görüntüle 3552448
Yaaaa belkide ama hiç belli olmazMerhaba. benim sat 11 şubattı. Ailede hiç ikizlik yok sanmıyorum ama erken döllenme olmuştur dedi doktor. Yumurtlama testi de kullanıyordum, adetimin son günü yumurtlama testim çift çizgiydi