Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar beta değerim 6032 oldu bugün koyu leke geldi doktora gittim vajinal ultrasonla baktı kese oluşmuş 4+6 dedi. Düşük riski ihtimaline karşı ilaç verdi ama yerleşme kanaması da olabilirmiş.
Merhaba çok uzun zamandır takip ediyordum buraları sanırım gebeyim betahcg 51 çıktı cumartesi tekrar kan vereceğim arada bir değer dedi inşallah katlanır.
Merhaba kızlar bende normal adet günümde üstüne görme olmuş şuan hamileyim ve çok şaşkın ve endişeliyim betam iki gün aralıklarla 12,24,57 çıktı yarın tekrar doktora gideceğim inşallah düzenli artış devem eder bebeğim benimle kalır
Teşekkür ederimm düzensizdi kist vardı en son adet söktürücüyle olmuştum bilemiyorum tam olarak telefon uygulaması cuma gününü gösteriyordu Salı günü kan verdim üç beş gün gecikme tahmini olarak benim için mucize bir bebek olursa inşallah Fsh yüksek Amh çok düşüktü kendiliğinden gelen bir mucizedualarınızı bekliyorum i