• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    93
Kızlar detaylı ultrasonla ilgili neler düşünüyorsunuz? Bizim burda özel hastanede zaten yok perinatoloji, bi tane devlet hastanesinde var, ondan da randevu alabilmek ne mümkün. O yüzden yakın şehirde yaptırılmaz, oradan ayarladık 27 Mart için. O zaman tam 21+3 olmuş olucaz inşallah hayırlısıyla 🙏🏻🥹
Ben ctesi kendi doktoruma gideceğim. Büyük ihtimalle benide yönlendirecek. 18-22 haftalar arası yapılıyor diye biliyorum araştırdığım kadarıyla. Bence yapılması gereken bir şey. Çünkü Allah korusun o daha iyisini bilir ama doğum sonrasında acil müdahale gerektirecek bir şey olup olmadığını görebiliyorlar. Hayırlısıyla güzel güzel bebeklerimizi görelim. Detaylı ultrason bana çok heyecan veriyor niyeyse daha net görebilecez gibi tabi kendilerini gösterirlerse.. 🥹🥰

Bu aralar kasıklarım çok sancilaniyor doktora sorucam bide kalp çarpıntısı oluyor oturup kalkarken zorlanıyorum daha bu ayda boyleysem ileri ayları dusunemiyorum
Selamlar, benimde kaşıklarımda ağrı var. Batma gibi. Ben büyüdüğüne yoruyorum. Uykularımda horluyorum ya kilolu hamile kaldım daha da kilo alınca sonuç hayatımda hiç horlama bilmezdim. Benim ilk 3.5 ayım daha zorlu geçtiği için şu an şok normalim gibi. Maşallah diyeyim. Oruçta tuttum 3 gün. 2 gün üst üste tutmak beni yordu biraz 1 dolu 1 boş iyi geldi. Bende inşallah daha kilo almadan tamamlarım 🥹🤲🏻🤲🏻

Back