Çok teşekkür ederimRabbim şifalar versin ikinize de. Sağ salim dönün inşallah evinize![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimRabbim şifalar versin ikinize de. Sağ salim dönün inşallah evinize![]()
ya benim de pıt pıt atan bi şey vardı doktora dedim ilk gebelikte 20. haftaya kadar çok hissedemezsin sen zayıfsın 18 gibi belki hissedersin dedi onlar muhtemeneln bağırsak hareketiymiş ben çok motive oluyordum o pıt pıtlaraBelli ki benimki bağırsak hareketlenmesi henüz![]()
Çok teşekkür ederim hemen alıp deneyeceğimAyaklar için o kabuklaşma Nasırlar için yumuşatan yarım çorap gibi şeyler var ben aldım silikondu benimki krem sürüp giyiyordu. Akşam sabah pamuk gibi oluyordu benim ayaklarım daha çok nasırlıdır tabanlarım özellikle bir bak istersen
Ben 82 ile bitirdim önceki doğumu ama 5 ay sonra tekrar 58-59 olmuştum . Ama artık fit hamile olmak istiyorum ancak biliyorum benim vücudum çok alıyor sonra birden hepsi gitsede o tartı psikolojisi iyi değililk hamileliğimi 56-69 ile bitirmiştim
şimdi de 60 la kaldım herhalde 73-75 ile biter diye ümit ediyorum
inşallah çok almayız ya
vermesi zor oluyor sonra
ben tutmayı denemedim bile, gün içinde çok fazla bulantım oluyor atıştırarark bastırıyorum
bide her sabah istisnasız öğürüyorum
allah kabul etsin
Nasıl oldun? Benim de kanamam oldu bir ara ilaç kullanıyorum geçti. Senin de geçer inşallahKızlar dün gece kanamam başladı.bugun doktorum baktı kalp atışı var ama kanama alanı var deyip yatırdı hastaneye.tedaviye başladı.dua edin nolur mübarek ramazan ayında kimin duasi tutar bilinmez
Merhabalar hoşgeldinizcinsiyet sormaya korkuyorum10 yaşındaki oğlum sağolsun ufak çaplı dünyayı dar ettiği için ... benimde 12 martta 2li test sonucum çıkıcak belki korkmazsam o zaman sorarım
![]()
Hala devam ediyor, iğne tedavisine başladı bakalım inşallah geçerNasıl oldun? Benim de kanamam oldu bir ara ilaç kullanıyorum geçti. Senin de geçer inşallah![]()
aşırı kusma nedeniyle karaciğer değerlerim bozulmuştu, ilaç kullanma tedirginliğimi görünce doktor su içememenin ve elektrolit dengelerimin bozulmasının bebek için daha tehlikeli olacağını söyledi. İsterseniz doktorunuzla tekrar görüşün.Ben ilaç kullanmıyorum kigenel olarak ilaç kullanmayı sevmiyorum. o yüzden ilacı aldım ama hiç kullanmadım
![]()
Nedeni söylendi mi? Bana söylemediler çnküHala devam ediyor, iğne tedavisine başladı bakalım inşallah geçer
Allah razı olsun dualarınız için . Ben ekşiyse kız , tatlıysa erkek. Göbek yuvarlaksa kız sivriyse erkekKizlar merhaba hepinize. Birkaç gündür girmedim neler olmuş öyle. Rahatsızlık geçiren herkese çok geçmiş olsun diliyoruminşallah sağ salim evlerinize donersiniz bebeklerinize hicbirsey olmaz. Oruç tutuyorum her iftar saatinde de kadınlar kulübünde ki arkadaşlarım diyerek hepimiz ve bebislerimiz için dua ediyorum
13 Mart randevum var 12 haftalik olmuş olacağım inşallah bende de cinsiyet gösterir. Bir süredir sürekli birilerinden hurafe duymaktan bir hâl oldum.
Hamile kadın çok öfkeli ve sinirli olursa kızgın diye kız çocuğuna hamile demekmiş.
Cinsiyet zamanı ultrasona girmeden önce çikolata yiyip meyve suyu icip girersek çocuk cinsiyet gösterirmis.
Anne giderek guzellesirse oğlan cirkinlesirse kıza hamile demekmiş vs vs gibi bir sürü şeysiz duydunuz mu böyle şeyler ?
Bir de karnına hindistan cevizi yağı ve badem yağı sür catlamazsin diyorlar. Kullanan oldu mu aranizda ?
Allah şifa versin ikinize de. Geçen hafta ben de yattım iki gece sonrasında kanamam durdu. İçini ferah tutmaya çalış lütfenKızlar dün gece kanamam başladı.bugun doktorum baktı kalp atışı var ama kanama alanı var deyip yatırdı hastaneye.tedaviye başladı.dua edin nolur mübarek ramazan ayında kimin duasi tutar bilinmez
Senin kanama alanın da kayboldu mu tamamen canım. Benim de senden sonra kanamam olmuştu. Bugün gittim halâ kanama alanım var çok şükür kanamam hiç yok. Merak ediyorum tamamen ne zaman kaybolurNasıl oldun? Benim de kanamam oldu bir ara ilaç kullanıyorum geçti. Senin de geçer inşallah![]()
Aynen öyle vallahi her gören bir hurafe ilistiriyor mutlakaAllah razı olsun dualarınız için . Ben ekşiyse kız , tatlıysa erkek. Göbek yuvarlaksa kız sivriyse erkekAnne çirkinleştiyse kız , güzelleştiyse erkek
Neler duymadı bu kulak
![]()
Bende senin gibiyim günde en fazla bir buçuk su bardağı icebiliyorum yemek yiyemiyorumZaten su içmek çok önemli ama içemiyoruz ki
ben folik asiti bile içemiyorum , içim almıyor
Bende o durumdayım canım eşimle aynı yatakta uyumak bile zulüm kokuyor banaValla bak eşimin kokusunu bile yabancılamıştım o dereceNasıl bişeyse bende anlamadım ama genel olarak ilk gebeliğimde ne yaşıyorsam şuan aynı gidiyor
![]()
Ben daha kontörle gitmedim haftaya gideceğim. Kanama olmadığı için acile de gitmedim bilemiyorum hiç :/ doktorun ne diyorSenin kanama alanın da kayboldu mu tamamen canım. Benim de senden sonra kanamam olmuştu. Bugün gittim halâ kanama alanım var çok şükür kanamam hiç yok. Merak ediyorum tamamen ne zaman kaybolur
Rabb'im dualarını kabul etsinKizlar merhaba hepinize. Birkaç gündür girmedim neler olmuş öyle. Rahatsızlık geçiren herkese çok geçmiş olsun diliyoruminşallah sağ salim evlerinize donersiniz bebeklerinize hicbirsey olmaz. Oruç tutuyorum her iftar saatinde de kadınlar kulübünde ki arkadaşlarım diyerek hepimiz ve bebislerimiz için dua ediyorum
13 Mart randevum var 12 haftalik olmuş olacağım inşallah bende de cinsiyet gösterir. Bir süredir sürekli birilerinden hurafe duymaktan bir hâl oldum.
Hamile kadın çok öfkeli ve sinirli olursa kızgın diye kız çocuğuna hamile demekmiş.
Cinsiyet zamanı ultrasona girmeden önce çikolata yiyip meyve suyu icip girersek çocuk cinsiyet gösterirmis.
Anne giderek guzellesirse oğlan cirkinlesirse kıza hamile demekmiş vs vs gibi bir sürü şeysiz duydunuz mu böyle şeyler ?
Bir de karnına hindistan cevizi yağı ve badem yağı sür catlamazsin diyorlar. Kullanan oldu mu aranizda ?
Hiçbir şey soylemedi direk yatiş verdiiNedeni söylendi mi? Bana söylemediler çnkü