2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Helal olsun valla ben ilk günler bebeği tek başıma alamadım eve geldiğimde bile eşim tuvalete oturttu kaldırdı ama ben gaz çıkartamadım 4 yada 5. Gün büyük tuvalete çıktım o da etkiledi baya
Ben kendimi şartlamıştım yatarsam iyileşmem diyor kendimi yormadan yavaş yavaş dinlemek sürekli otur kalk yaparak her işi yaptım ama ağır kaldırmadın uzanmadım eğilmedim bir de ben grip olmuştum doğum öncesi, deli gibi öksürüyordum öksürük hepsinden daha can yakıyordu öksürdükçe ağlıyordum Allah herkese hiç kuvvet verdin

Bestlak evet kuzum gen devölçü olarak geöçmeheue çalışıyorum 20 damlax2 bana yetiyor bezeler işte mastşte çeviriyor ay aman iyi kurtsrmışsınnn

kızlar bende aşırı bir tuvalet ihtiyacı var bugün. Gidiyorum 2dk sorna yine, az uz da değil yani. Ayza oynadıkça altıma işeyecek gibi hissediyorum kendimi zorlamasam kaöıecam nerdeyse. Kanala mı indi acaba?
Benimde bebek oynadıkça alttan çıkacak gibi oluyor resmen rahim ağzı aciyo batıyor açıklığı hissediyorum birde oraya baskıdan dolayı çok bacak ağrılarım var

Yani var gibi kuzum bilmiyorum ki emiyor çok şükür ama öyle yarım saat falan aktif emmiyor hemşirelerin dediği gibi. Emiyor mesela yarım saat bir saat sonra tekrar istiyor

Ben beklemek istedim, zaten ilk önce suni denenecek ama açılma olur mı suni ile kolay olur mu ne dersiniz
Hiç belli olmaz canım. Senin beklemen iyi olmuş ama şu saatten sonra olmaz deyip direk sezaryen mantıklı gelmedi. bir suni sancı deneyip bence duruma göre de sezaryen olabilirsin bence. İlk bebeğimi o şekilde doğurmustum. Açıkçası normal sanci ile suni sancınin çok farkını görmedim ben zorluk olarak

ya normal doğum yapan kızlar dikişlerinize baktığınızda arada açıklıklar görüyormuydunuz, yani bu nasıl bir dikiş baktığıma bakacağıma pişman oldum. acaba dikişimmi patladı anlamıyorum çok seyrek bir dikiş afedersiniz ama 7 gün bitmesinr rağmen arada boşlukları görüyorum, dokununca etler bile değmiyor sanki birbirine açık resmen sizinde öyle mi

ya böyle batma gibi şeyler oluyor, çok altlarda oynuyor benim kız sancı, ağrı falan yok da. Çok garip bi his, bugün de bi ton hurma yedim diyorum onun etkisi mi acaba.
Alt ağrın yoksa orda ki kemikler agrımıyorsa inmemiştir canım o zaman
Ay bu ağlıyor da yarım saatte bir saatte bir meme istiyor. Şaştım kaldım, uyuması gerekmiyor muydu
Önceden bebekler 40 gün gözünü açmazmış bu yeni nesil çok fena

Reactions: The
Öyle mi suni ile mi doğum yaptın? Beni biraz çok korkutan oldu çevremdeki herkes suni ile ilgili kötü şeyler söylüyor o yüzden evde normal sancı bekliyorum bakalım hayırlısı

Reactions: The
40+6 dan bildiriyorum ne kadar çana da göstersem hepsi boş çıktı, bebek ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor bunu anladım

ya ben 2.cocuk fikrinden gercekten soğumaya başladım
Mera k etme hepsi unutuluyor, eğer öyle olmasaydı 2.3.4. Bebeler yapılır mıydı
Yani var gibi kuzum bilmiyorum ki emiyor çok şükür ama öyle yarım saat falan aktif emmiyor hemşirelerin dediği gibi. Emiyor mesela yarım saat bir saat sonra tekrar istiyor
Çok şükür canım, emdikçe çoğalacak zaten, emdikçe de güçlenecek, bir kaç gün böyle olmuştu benimde, sonra sonra hem aktif emme oldu hemde 2 saat 3 saat uyumaya başladı

Her sabah burun tıkanıklığı gören varmı bebeğinde resmen her sabah fosur fosur ses geliyor burnu dolu oluyor..dünde instaqramda bir doktor video paylaşmış her defa temizlemek iyi diğilmiş hele yorumları okuyunca iyice korktum ama temizlemesem olmuyor hatta temizledim bile yine sanki dolu

İnşallah canım ben de öyle umuyorum.

Öyle mi suni ile mi doğum yaptın? Beni biraz çok korkutan oldu çevremdeki herkes suni ile ilgili kötü şeyler söylüyor o yüzden evde normal sancı bekliyorum bakalım hayırlısı
Evet ilk dogumum aynı seninki gibi geçe kaldı ve suni ile doğurdum. Dün de kendi sancimla doğum yaptim. Bence aynı sancı :)

The canim masallah ne guzel dogum hikayen Allahım saglikla buyutmeyi nasip etsin abisi gordu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…