2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Masallah iyiki doğmuş nice sağlıklı yillara inşallah , evet duraksiyor kilo alımları yemesi düzenli ise cok da sıkıntı etmiyorum ben

Canım beni zorlayan ek gıda, o korkutuyor beni biliyorsun hamileliklerim zor geçiyor atlasta 9 ay yattım, Buda böyle olursa diye tedirginim evet eşim 43 ben 33 olacağım. Aslında hemen olsun da istiyorum
Herşey düzelicektir biraz akışına bırak sağlıklıysa bir sorun yoksa ikllaki yiyecek birgün daha küçükler Bence sen istiyorsun hayırlısı olsun senin için canım zor olacak ama bir şekilde büyüyecekler bir gün gelecek bize ihtiyaçları bile kalmayacak öyle düşün
Aaa gercektenmi cnm rabbımın işine bak hayırlısı olsun inşallah
Sağol canım valla nasip kısmet işte
Doğum günü kutlu olsun sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah Bizde bugün aşıları yaptık 3 tane özel aşıların son dozları kaldı onuda araya bir ay girsin öyle yapalım dedi şimdilik ateş falan yok takip ediyorum inşallah atlatırız sıkıntısız
@asliva

Ben yanıma aliyordum 1haftadir beşik yatak ikili gidiyorum diğer türlü 1saat de uyusam yanımdayken tam uyuyamıyorum
Bizimki asla yatağında uyumuyor bizde alıştık gibi uykusuzluğa
Başın sağ olsun canım cennette bekleyen nir cennet kuşun var artık, ahh benimde Yusuf'um u öğrenmem tamda bu şekilde olmuştu,sağlıkla gelsin bebiş
Allah razı olsun canım benim Yusufuna rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…