2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Evet ya bide süt gelmeyince çok sinirleniyor iyice damaklariyla sıkıyor dudaklarım isirmaktan yara oldu canım çok acıyor
Ufff çok acıtıyor, benimde öyle
Sık emince de iyice hassaslaşıyor göğüs uçları
Canım monovit neden kullanmıyorsun . Bana da onu verdiler. İçeriği mi kötü ? 2 kere verdim daha
Canım çocuk doktoru ocean önerdi
O yüzden kullanıyoruz, diğer çocuklarıma da ocean kullanmıştım çocuk doktoru önerisiyle

Canım bende bundan kullanıyorum
Fıs olarak mı veriyorsun, ne kadar veriyorsun
Sağlık ocağı monovit verdi ama ben kullanmıyorum onu, bunu diğer çocuklarıma da kullanmıştım
Damla olarak veriyorum şimdilik canım 1 damla. 15 gün kontrolünde doktoruna soracağım artırayım mı aynı mı kalsın diye. Sağlık ocağında verdikleri 3er damla kullanılıyormuş bunda 1 damla dedi bana

Kızlar devletin verdigi süt parası ve ikinci çocuk parası için biyere başvuru yapmak gerekiyor mu kendi mi otomatik yatıyor?
Cnm bn aldım doğum param yattı grubuda bılgılendırmıştım, sen çalışmadıgın için 857 tl emzirme ödeneği eşine yatacak, e devletten şahıs ödemelerine baksın,
2.çocuk için 400 tl pttye yatıyor. Ama ilçe aıle sosyal hiz. Müd gidıcen, ben gttım
Basvuru yapıcan 400 tl yatıyor.
O gun bıde beledıyeye gttım doğum paketımı aldım

Bnımde sagdıgımda gelmıyor, dun akşam denim dedım makınayla.
Emince gelıyor. Bnde korkuyorum işte fazla gelırmı dıye, nasıl anlarımki fazla geldıgını acaba gunde 2 kezmi içsem.

Bana kalp holter takıldı tansiyon holter takıldı kalp ilacı tansiyon ilacı hepsini başladılar ama işte o kadar ciddi olmamasına rağmen ilaca bağımlı olmak zorunda kaldım onlara uyup. sonra ilacı kullanmadığımda da tansiyonumun zaten çıkmadığını her zaman çıkmadığını öğrendim doktordan doktora değişebilir üfürüm var dediyse de azıcık bir şey görmüştür atıyorum bazıları abartır sen yine takipte kal ama moralini bozma. Bildiğim kadarıyla geçici bir şey bebeklerde de oluyor ya ilk doğduğunda. Stres yapma stres tansiyon çok tetikliyor kendini fazla dinleme ama takibi de bırakma tabi. Allah beterinden korusun üzme canını bebeğin için ayakta dur

Bizimde yarın 14.günümüz kontrole gideceğiz, evet sağlıkocağınınn verdiği 3 damla

Saol kuzum . İnşallah geçicidir. Doktor da abartmadı aslında sakin yaklaştı. Bu dönem ağrıların çok normal yeni doğum yapmışsın takip edicez dedi. Çok kalbimle ilgili bilgi vermedi . E nabızdan baktım mittral kapak yetmezliği hafif derece. Triküspit yetmezliği orta derece falan yazmış rapora. Beni korkutmadı doktor ama sonra e nabıza bakınca araştırınca kötü oldum. Lohusa lohusa yapılacak bişey yok diye takip edelim dedi heralde.
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun

Eczacı bize günde 3damla yazmış canım aynı damlayı verdi hastane

Sen yine de o rapora takılma. Bişey yazmak zorundalar şüphe bile olsa. İyi düşün. Moralini bozma cok arastırıp. Googledan bakımca insanın psikolojisi bile bozuluyor. Takip edecekler madem sen de erteleme muayene zamanını. Ne demek Senden de Allah razı olsun canım. Rabbim şifanı versin

Henüz bakmaya cesaret edemedim ben

Reactions: The
Her birine 2 CC şirıngiyla çekiyorum..1 hafta sonra başladım ben..ama nerdeyse her sabah burnu tıkalı ondan mecbur her gün yapıyorum
Bende 2 gundur fark ediyorum agzi acik uyuyor ve nefes alirken burnu ötüyodu kuzumun sabah aspiratorle cektim biraz rahatladi ama bende boyle durumlarda temizleyeyim diyorum siringayla

Kız ne güzel detaylıca anlatmışsın Allah razı olsun Ben de ara ara mama vermeye başladım kendi sütümü de emziriyorum 2 saatte bir uyandırıyorum sanki bugün biraz daha iyi sarılığı bacakları sapsarıydı hafiflemis yarın çağırdı bakalım diye ama ctesi götüreyim eşimle daha iyi olur 1 günden bişi olmaz heralde . Gazımız çok oluyo bizim emzirme aralarında mutlaka rahatsız oluyor çıkarıyoruz.Bir de aşırı kaka yapıyo günde 10.12 kez en az yapıo her yaptığında değiştiriyorum pişik oluyo hemen mustela kremi hiç sevmedim işe yaramadı başka krem arayışındayım .Bir de biberon hangisini kullanıosun canım philips Awent bizdeki ama gaz yapmayan biberonlar varmış onlardan mı alsam ki Bu arada ben bir bebekle zorlanıyorum sen 2 bebekle helal olsun uyku eğitimine bile başladın tebrik ederim.Bende uyku eğitiminin doğar doğmaz başlanmasından yanayım özellikle gece ışık loş olmalı ve ses olmamalı gece ve gündüzü ayırmaları için gündüz de özellikle ses yapıyorum tv açıyorum .1.oğlumda da aynısını uygulamıştım çok şükür gece uyuyordu

Canım bir bardak 20 damla bana çok geldi denedim de bir kaç kitle oluştu göğüslerimde acısına dayanamadım sağımda da hemen geçmedi 2 gün elimle kitlelere bastıra bastıra acıyarak sağdım masaj yaparak ama çok sertti kitleler canım yanmıştı o yüzden bana gazla geldi 2 lt 20 damla damlatıyorum ben günde 4 kg içiyorum toplamda 40 damla tüketiyorum fazlası bana iyi gel iyot bir demişmiş sağımı da bıraktım ya fazlası mahveder beni

Hmm anladım kuzum benim ki yırtık epizyoda farklı oluyordur belki dikiş. Bana antibiyotik vermedi Fito krem verdi sadece onuda dediğim gibi sürmüyorum

Vıııy üc kuruş verecekler eziyetine bak hiç gidip uğraşamam evde mutfaktan suyu zor alıyorum saol bilgilendirme için kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…