• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Canim selam, doktoruna danisarak duphalac surub kullanabilirsin. Tedaviyle mi dogal gebe misin bilmiyorum ama biz tedavi gebelerinde agir hormon kullanimina bagli kabizlik olabilir denmisti. Sukur henuz yasamadim ama surubu yine de temin etmistim ne olur ne olmaz diyerek
Geçtimi acaba bende yıllardır kabızlık çekiyorum denemediğim şey kalmadı

asdasdws asdasdws gel bak Kasım anneleri burada, kafana takılan şeyleri buradan takip edebilirsin, ayrıca tecrübeli anneler de sana yardım edebilir

Hepiniz için güzel bı süreç olmasını diliyorum kızlar 😘
Teşekkür ederiz güzel dileklerin için 🙏

Merhaba dün kan verdim 70 çıktı, iki hafta sonra tekrar gideceğim keseyi görmek için. Daha önce de 80 görmüştüm ve kimyasalla sonuçlanmıştı. Şimdi öyle bekliyorum biraz durgun biraz huzurlu:))
Ama doktor folik asit dışında bir şey sormadı da başka değerlerime de bakmadı. Sonra mı yapılan şeyler bunlar?

Merhaba dün kan verdim 70 çıktı, iki hafta sonra tekrar gideceğim keseyi görmek için. Daha önce de 80 görmüştüm ve kimyasalla sonuçlanmıştı. Şimdi öyle bekliyorum biraz durgun biraz huzurlu:))
Ama doktor folik asit dışında bir şey sormadı da başka değerlerime de bakmadı. Sonra mı yapılan şeyler bunlar?
tekrar kan istediler mi sizden?

MERHABALARRR 5 HAFTALIK HAMİLEYİM
ANKARADA YAŞIYORUM BANA ÇOK ACİL BİR ŞEKİLDE DOKTOR ÖNERİR MİSİNİZZZ

Merhaba hayırlı olsun, bat ne zamandı?
Teşekkür ederimm düzensizdi kist vardı en son adet söktürücüyle olmuştum bilemiyorum tam olarak telefon uygulaması cuma gününü gösteriyordu Salı günü kan verdim üç beş gün gecikme tahmini olarak benim için mucize bir bebek olursa inşallah Fsh yüksek Amh çok düşüktü kendiliğinden gelen bir mucize😇😇dualarınızı bekliyorum

Teşekkür ederimm düzensizdi kist vardı en son adet söktürücüyle olmuştum bilemiyorum tam olarak telefon uygulaması cuma gününü gösteriyordu Salı günü kan verdim üç beş gün gecikme tahmini olarak benim için mucize bir bebek olursa inşallah Fsh yüksek Amh çok düşüktü kendiliğinden gelen bir mucize😇😇dualarınızı bekliyorum
İnşallah süreç güzel ilerler tutunur bebişin 🫶🏻😇

Kasim anneleri benim testime bakarmısınız markasi pyro cliniqe diye ekliyorum.

Eklentiler

• 20250305_110645~2.webp
    20250305_110645~2.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 20
  • 20250305_120452~2.webp
    20250305_120452~2.webp
    19 KB · Görüntüleme: 20
Hanımlar bu süreçte en çok dikkat ettiğiniz ve önereceğiniz şeyler var mı? Akıl akıldan üstündür biraz tecrübe paylaşımı yapalım mı

Back