- 1 Ekim 2020
- 2.173
- 1.538
- 83
- 34
Ben ilaç kullanmıyorum kiCanım sana prilam’ın dozunu arttırdığında bile fayda etmedi mi hiç? Kıyamam ya.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilaç kullanmıyorum kiCanım sana prilam’ın dozunu arttırdığında bile fayda etmedi mi hiç? Kıyamam ya.![]()
banada kız gibi geldi. erkek daha dereceli duruyor diyorlar. maşallah çok tatlı duruyor yaaaaultrasonu bu cinsiyet tahmin eden var mı
listede yoksan ekleyelim mi ?Merhaba kızlar 12+5 günlük bebişim SAT 15 aralıktı fakat bebitom bi hafta önden gidiyo gelişimi bugün ikili taramamız vardı cinsiyette tahmin etti aslında ama çok emin deği kız olabilir dedi sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Ben 18. Haftada falan hissetmeye başladım net olarak öncesinde böyle karıncalanma gibiydi sanırım bebek hareketleri ikinci hamilelikte daha çabuk hissediliyomuş ilk hamilelikte daha geç oluyor diye biliyorum.Kizin da hareketlenmeleri ilk hangi hafta hissettin? Erkeklerde erken oluyor diyorlar. Ben eşimle geçen gece hissettik gibi ama tabii ki emin değiliz. Annelik hali ilk kız olsun istiyor insan ama sağlıkla hangisi olursa olsun![]()
Canım o kadar zorlanıyosun niye kullanmıyosun prilamın hiçbi zararı yokmuş ki. Kullananlar inanılmaz rahatladı hem yorumlardan okuyorum. Dene bence yazık ya sanaBen ilaç kullanmıyorum kigenel olarak ilaç kullanmayı sevmiyorum. o yüzden ilacı aldım ama hiç kullanmadım
![]()
çok haklsıın ama işteCanım o kadar zorlanıyosun niye kullanmıyosun prilamın hiçbi zararı yokmuş ki. Kullananlar inanılmaz rahatladı hem yorumlardan okuyorum. Dene bence yazık ya sana![]()
Kızlar dün gece kanamam başladı.bugun doktorum baktı kalp atışı var ama kanama alanı var deyip yatırdı hastaneye.tedaviye başladı.dua edin nolur mübarek ramazan ayında kimin duasi tutar bilinmez
Canim benim Rabbim ramazan ayinin hurmetine bebegini korusun bende dusuk yasadim biliyorum.okuyorum sana inşallah kalbini ferah tut aglama aglayinca rahim kasiliyor istemsizce surekli ya kuddüs zikrini çekKızlar dün gece kanamam başladı.bugun doktorum baktı kalp atışı var ama kanama alanı var deyip yatırdı hastaneye.tedaviye başladı.dua edin nolur mübarek ramazan ayında kimin duasi tutar bilinmez
Amin inşallahinşallah geçer gider canım , allah sakınsın
Allah razı olsun, ağlayınca sancı vuruyor haklısın ama elimde değil durduramiyorumCanim benim Rabbim ramazan ayinin hurmetine bebegini korusun bende dusuk yasadim biliyorum.okuyorum sana inşallah kalbini ferah tut aglama aglayinca rahim kasiliyor istemsizce surekli ya kuddüs zikrini çek
ağlama ağlama bak kendini düşürme, moral de çok önemliAllah razı olsun, ağlayınca sancı vuruyor haklısın ama elimde değil durduramiyorum
Belli ki benimki bağırsak hareketlenmesi henüzBen 18. Haftada falan hissetmeye başladım net olarak öncesinde böyle karıncalanma gibiydi sanırım bebek hareketleri ikinci hamilelikte daha çabuk hissediliyomuş ilk hamilelikte daha geç oluyor diye biliyorum.
Rabbim şifalar versin ikinize de. Sağ salim dönün inşallah evinizeKızlar dün gece kanamam başladı.bugun doktorum baktı kalp atışı var ama kanama alanı var deyip yatırdı hastaneye.tedaviye başladı.dua edin nolur mübarek ramazan ayında kimin duasi tutar bilinmez
Her gebelik aynı değil canım ama tek bildiğim bişey varki kadın vucudu muhteşem bişeyYaaa bende bu defa karışık durumlar belirtiler çok farklı ilkte ilk haftalar çok ufak bulantım vardı şimdi ama ufakta diğil ve hala bitmemiş
Çok geçmiş olsun çok şükür bebeğin iyiymişKızlar dün gece kanamam başladı.bugun doktorum baktı kalp atışı var ama kanama alanı var deyip yatırdı hastaneye.tedaviye başladı.dua edin nolur mübarek ramazan ayında kimin duasi tutar bilinmez
Belkide olabilirBelli ki benimki bağırsak hareketlenmesi henüz![]()
Evde heyecandan kipir kipiriz insallah az kaldı öğrenmeyeBelkide olabilirama azkalmış sizin bence hareket hissetmeye
Evet lütfenlistede yoksan ekleyelim mi ?
sat
beklenen doğum tarihi
Ben biraz sulu gözüm,elimde olmuyo koyverdim gittiağlama ağlama bak kendini düşürme, moral de çok önemli
yat dinlen kendini bırakma