12+3de renkli ultrasonda erkek dedi 13+5 de başka bi doktora gittim oda erkek dediCanim sen cinsiyeti kacinci haftada ogrendin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12+3de renkli ultrasonda erkek dedi 13+5 de başka bi doktora gittim oda erkek dediCanim sen cinsiyeti kacinci haftada ogrendin
Bana 3 doktor birden farklı zamanlarda baktılar erkek dedi. Herhangi bi belirti var mı?Kızlar geçen hafta dr %100 erkek dedi, ama sosyal medyada 20. haftadan sonra yanılan çok olduğunu gördüm. Kıyafet almak istiyorum ama bu durum beni çok tedirgin ediyor. Sizce değişebilir mi?
Ya banada verdi magmezyumu son gittiğimde ama içmedimBenim de çok var, doktor ultrasonda da farketti hatta rahminde kasılma var dedi. Magnezyum verdi 1 haftadır kullanıyorum, %100 geçirdi diyemem ama %60 kadar azalttı
Farketmiştim ben seni eksik bilgilerler de olsa yine de kaydetmiştim alt kısmaCanim diğer bilgileri de vereyim sana eksik kalmasın listeben bı ara küstüm sildim kendimi bir iki kişi yüzünden şu an aktif yazmiyirlar buraya tekrar listeye girebilirim bence
yaş 35,
2. Çocuk
23 Ekim son adet tarihi
Kese 8+0
Kalp atışı 8+0
Tahmini doğum tarihi 01.08
BanadaFarketmiştim ben seni eksik bilgilerler de olsa yine de kaydetmiştim alt kısmaşimdi diğer bilgilerini de ekledim
![]()
kızlarımda ki belirtilerin hemen hemen aynısı sadece gögüs hassasiyeti vardı diğerinden farklı. Turşu tatlı ne bulsam yiyorum aşermelerimde de farklılık yokBana 3 doktor birden farklı zamanlarda baktılar erkek dedi. Herhangi bi belirti var mı?
Bende son günlerde 1-2 kere kusma oldu sadece
3. Gebeligim fark ettmde gobegimin alt kisim degil ust kismimda siskinlik varİkinci gebeliğiniz mi? İkinci de rahim kasları hafızası dolayısıyla karin daha erken belli olurmuş. Ben 5. Ayin sonuna kadar ilk gebeliğimde bütün pantolonlarımı giymiştim.. şimdi karnım daha erken çıktı ve daha büyük.. en başından beri öyle gidiyor. hayirlisi bebeğimin yeri geniş olsun da
yanılıyorsunuz. Yenilerden birinde h..olanda perinatolog Prof dr Bülent köstü var. Ve alanında çok başarılıdır. Tavsiye ederim
Bir dene bakalım inşallah faydasını görürsünYa banada verdi magmezyumu son gittiğimde ama içmedimo zaman icmekte fayda var en azından deneyim umarım işe yarar çünkü şuanda küçük olmasina ragmen bu kadar baskı hissetmem normal değil belli bir saatten sonra yatalak gibi oluyorum ağrılardan
![]()
Ben zaten kendi şehrimde takipliyim, sizin de belirttiğiniz üzere acil durumda ya da sonrası doğum durumunda yakın olmak, ulaşabiliyor olmak elzem elbette. Sadece detaylı ultrason için gideceğim Adana’ya, bunu da net şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum , gözünüzden kaçmış olmalı. Burada herhangi bir doktor da tercih etsem, bu Bülent hoca da olabilir başkası da olabilir önemli değil. Tercihim sadece detaylı ultrasona bakmaları konusunda. Onun dışında hastanemden de doktorumdan da gayet memnunum. Durduk yere bir başka hocadan neden devam edeyim? Zaruri bir durum olsa elbette bütün süreci perinatolog ile yürütürüz ama şu durumda çok şükür ki riskli durum olmadığından kendi doktorumdan devam ediyorum. Kaldı ki öyle sandığınız türden korkusu olduğunu düşünmüyorum, başka hocaya gidersem o hocadan devam ederim gibisinden vs. Siz keyfi olarak bir başka hocaya gidiyor ya da gitmeniz durumunda hemen oradan mı devam ediyorsunuz mesela?Bülent hocanın alanı perinatoloji hanımefendi. Ben de riskli gebelik yaşıyorum ve kendisi normalde tıp fakültesinin doktorudur. Doktorunuz yönlendirmemiş olabilir çünkü neticede özel hastanede takiplisiniz ve hepsi için hasta sayısı ayrı önem arz ediyor. Diyelim ki Bülent hocaya gittiniz ve bundan sonra ona düzenli takibe girmek istediniz bu riski de göze alarak dışarıya yönlendirmiş olabilir. Ultrason cihazları da aslında hastanenin gayet iyi seviyede. Benim riskli gebeliğime de daha geçen hafta orada hekimim teşhis koydu hastanede yattım ve Bülent hoca ilgileniyor suanda. Tercih sizin ben yardımcı olmak istedim. Çünkü ilerleyen süreçlerde Adana ne kadar yakında olsa aciliyet durumunda burada bir hekiminiz olsa iyi olur
Merhabalar, hamileliğimde kanama olduğu için erkenden yapıldı benim. Maalesef bilemiyorum. Bursa’da yaşıyorum. Bunu tüm doktorlar söyler zaten benim kendi doktorum özel. Ama kanama olduğunda şehir hastanesine gittik acile. Direkt orda yatış verip iğne yaptılar bana.Merhaba ben 4 5 haftalık arasında düşük yaptım doktorum iğne yapmadı. Bizde de kan uyuşmazlığı var. Tekrar 2.ye aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Şimdi gerekiyorsa iğne olurum ama bunu destekleyen bir doktor bulmam gerek. İstanbulda oturuyorum bu konuda bilginiz var mı yada doktor öneriniz?
Magnezyum kullanın bence. Magnezyum bir çok hastalık veya vücut durumu için çok iyi gelen etken. Benimde bacağımda iğne batmadı gibi uyuşma gibi oluyordu. Ona iyi geldi açıkçası.Ya banada verdi magmezyumu son gittiğimde ama içmedimo zaman icmekte fayda var en azından deneyim umarım işe yarar çünkü şuanda küçük olmasina ragmen bu kadar baskı hissetmem normal değil belli bir saatten sonra yatalak gibi oluyorum ağrılardan
![]()
İlk doğumundan sonra belki oluyor olabilir. Benim ilk hamilelğim olduğu için çok anlayamıyorum ama, gece 1 kere uyanıyorum bende.Kizlar cok sık tuvalete gidiyorum. İlk gebeligimde bebek buyudugunde oluyordu bu henuz mesaneye basi falan da yok. Bu sekilde olan var mi? Gece 3-4 kere kalkiyorum ilerleyen zamanlar endiselendiriyor
Bende minimum 3-4 kere gidiyorum. Gün içinde abartısız belki 10-15 tir. Ama ben normalde de çok giderdim. Hamile değilken de gece 1 kere kalkardım mutlakaKizlar cok sık tuvalete gidiyorum. İlk gebeligimde bebek buyudugunde oluyordu bu henuz mesaneye basi falan da yok. Bu sekilde olan var mi? Gece 3-4 kere kalkiyorum ilerleyen zamanlar endiselendiriyor
Evet ilkinde farkettigim bir sey yoktu sadece karnim iyice buyudugunde klozetin yanina bi koltuk atip orada kalayim artik diye dusundugumu hatirliyorum ama bunda simdiden boyleyse ileride ne olur bilmemİlk doğumundan sonra belki oluyor olabilir. Benim ilk hamilelğim olduğu için çok anlayamıyorum ama, gece 1 kere uyanıyorum bende.
Ben de normalde gece 1 kere kalkardim evet evet gunduz 10 u rahat buluyor benim de. Yanliz olmadigimi duymak rahatlatti. Valla en buyuk sey acaba duzeltilecek bir sey mi normal mi diye dusunmek her belirtiyi. Her gebelik farkli ciddenBende minimum 3-4 kere gidiyorum. Gün içinde abartısız belki 10-15 tir. Ama ben normalde de çok giderdim. Hamile değilken de gece 1 kere kalkardım mutlaka
Benim ilk gebeliğim, ben de normalime göre bu dönemde çok sık gidiyorum tuvalete. Tüp bebek olduğundan acaba ilaçların etkisinden mi diye düşündüm epey bir zaman, mesaneye baskı yapacak büyüklükte değil sonuçtaKizlar cok sık tuvalete gidiyorum. İlk gebeligimde bebek buyudugunde oluyordu bu henuz mesaneye basi falan da yok. Bu sekilde olan var mi? Gece 3-4 kere kalkiyorum ilerleyen zamanlar endiselendiriyor
Bence normal ama yinede Dr a sorucam insan panik oluyo birden bire bı basliyo korkuyorum kan hacmimiz artiyomus ondan olabilirmiş ama dediğin gibi yapicam sağol canımcarpıntı ile mimlendim burda ben yalnız olmadığıma okadar sevindim ki.
Benim de çarpıntım bazı günler çok oluyor bu da panik atağımı tetikliyor daha da artıyor.
Ama normalmiş ben yine de kardiyolojiye gideceğim kafamı rahatlatmak için.
Nefes kontrolünü güzel sağlarsanız oturup kalkarken olmuyor ben bunu çözdü
Kac litre su iciyorsunKizlar cok sık tuvalete gidiyorum. İlk gebeligimde bebek buyudugunde oluyordu bu henuz mesaneye basi falan da yok. Bu sekilde olan var mi? Gece 3-4 kere kalkiyorum ilerleyen zamanlar endiselendiriyor