Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kanama alanı olduğu için ikili test yapmadı sonuç hatalı gelebilir bir ay sonra dörtlü yapalım dedi. Büyük ihtimal tekrarı olmaz azalmaya başlamış ama tekrarı olursa da panik yapma. Ağır kaldırma uzun süre ayakta kalma dedi
İlk çocuk heyecanı çok oluyor benimde sağlık sorunum var ikinci çocuğum olacak Allah'ın izniyle bidaha çocuk yapamam gönül istiyor bir de kız evlat duygusunu yaşayayım
Allah yar ve yardımcımız olsun canım benim zor geçiyor burun kanaması,geniz akıntısı ve balgam,kusma,aşırı koku hassasiyeti tansiyon düşüklüğü yataktan sadece oğlumla ilgilenmek için çıkıyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı o zaman herşeyi unuturuz
kızlar merhaba. çalışanlar için soruyorum. yönetmelikte gebe ve emziren kadınlar günde 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz ibaresi geçiyor. Bu hakkını kullanan var mı?
Merhaba,
Ben kullanıyorum. şirkete hamilelik bildirimi yaptıktan sonra bir belge imzalattılar bana hamilelik çalışma şartları diye, orada yazıyordu ama sözlü söylemediler. Ben talep ettim, yani biraz yüzler düşük şekilde onayladılar. Yasal hak olduğundan bir şey diyemediler. Ama bazı günler kalıyorum, bazı günler çıkıyorum.. iş durumuma göre ayarlıyorum.
Allah yar ve yardımcımız olsun canım benim zor geçiyor burun kanaması,geniz akıntısı ve balgam,kusma,aşırı koku hassasiyeti tansiyon düşüklüğü yataktan sadece oğlumla ilgilenmek için çıkıyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı o zaman herşeyi unuturuz
İlk çocuk heyecanı çok oluyor benimde sağlık sorunum var ikinci çocuğum olacak Allah'ın izniyle bidaha çocuk yapamam gönül istiyor bir de kız evlat duygusunu yaşayayım
Evet evet belli oluyor aslında ama belki söylemek istemiyorlar tam belli olmasını istiyorlar yanılmamak adına. Özel hastanedemi muayene oluyorsunuz? Benim özelde 12 haftada öğrenmiştim ama devlete rutin kontrollere gittiğimde 25. Haftaya kadar doktora sorduğumda göstermiyor diyodu