Umaeim kapmam ,Enfeksiyon durumunda zorlamak gerekiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umaeim kapmam ,Enfeksiyon durumunda zorlamak gerekiyor
Bende aynı durumdayım 7+3 oldum tek iyi gelen ayva oda biraz geçiriyor tam olarak yanmaya çözüm bulamadım geceleri çok vuruyorSelam kızlar7+2 deyim müthiş bir mide yanması geliyor, durduk yere hazımsızlık sancısı gibi mideme vuruyor. Bunu yaşayan veya çözen var mı? Sürekli bi tadım kaçık
![]()
Bu bende de oluyor. Yediğim hiçbir şeyi sindiremiyorumSelam kızlar7+2 deyim müthiş bir mide yanması geliyor, durduk yere hazımsızlık sancısı gibi mideme vuruyor. Bunu yaşayan veya çözen var mı? Sürekli bi tadım kaçık
![]()
Yaaa kıyamam inşallah geçer hemenAy insallah çok teşekkür ederim bulantı durumu cok garip iştahım hiiç yok yedikten sonra kötü hissediyorum pişman falan oluyorum yemek yediğimeşu ilk zamanlar geçse diye dua ediyorum yemek yemeyi çok severim yiyememek cok dokunuyor
![]()
Maşallah diyelimKızlar yorumları okuyunca şanslı sayıyorum kendimi midem nerdeyse hiç bulanmıyor![]()
Başlarda çok korkuyordum bir sorun mu var diye ama herkes de aynı olmayabiliyormuşMaşallah diyelimbana gelip gidiyor
Ay okurken ben yazdım sandım bir an. bir de bıçak gibi saplanıyor hadi kasığa alıştım da diğerine ben da anlam vermiyorumKızlar kasık ağrınız devam ediyor mu? Artık vajinama da ağrı girmeye başladı ben anlayamadım. Kasık ağrım da hiç geçmiyor 1-2 saniye oluyor 5 dakika sonra tekrar.
Arkadaşlar bu bebek ve annelik çok güzel bişey olmalı ki insanlar ikinciye cesaret ediyor. Geldiğim noktada böyle düşünüyorum yoksa aklı başında bi insan bu eziyetleri TEKRAR çekmeye razı olmaz. Gerçekten müthiş bir şey olmalı annelik ben ikna oldum hahshahah
Hayır benimkiler kaşınmıyorBenimde göbeğimde göğsümde filan çıktı sivilce yüzümde ve sırtımda da var seninkiler kaşınıyor mu benimkiler kaşınıyor
Evet maşallah benimde bulanmiyorKızlar yorumları okuyunca şanslı sayıyorum kendimi midem nerdeyse hiç bulanmıyor![]()
Beni bir ay sonra çağırdıKizlar Kan tahlillerinden sonra sizi doktor bir ay sonrami çagirdi daha kisa suredemi cagirdi Ayda bir çagircak sanirim beni doktorum.![]()
canım benımde ikiz biliyosun ıkı haftada bir görecegım dedi ama benım doktorum perinatolog oyuzden belkide.Bir de onun doğum sonrası var sevgili anneoraya hiç girmeyelim. Analıq delilik bu kadar
sevgisi çok yüce ondan be
1 ay sonra çağırdı ikiz olmasına rağmen. Geç değil mi dedim cıx değil dedimart 25 sıradaki görüş günü
![]()
ya bende yaa yemek yemeyı cok severım aha az ömce yemek yedim bin pişman oldum bide kızımın aklına uydum dısardan söyledım. agzımdakı demir tadı hıc gecmıyor geçseydı bi iştahım gelseydı kendi irademle yemeseydimAy insallah çok teşekkür ederim bulantı durumu cok garip iştahım hiiç yok yedikten sonra kötü hissediyorum pişman falan oluyorum yemek yediğimeşu ilk zamanlar geçse diye dua ediyorum yemek yemeyi çok severim yiyememek cok dokunuyor
![]()
susun susun maşallahEvet maşallah benimde bulanmiyor![]()
Ben de aslında dönüşümlü devam ettireyim diyorum ama o bir şey söyler diğeri başka kafam dağılır gidercanım benımde ikiz biliyosun ıkı haftada bir görecegım dedi ama benım doktorum perinatolog oyuzden belkide.
Temmuz ve ağustos ayında gebeliğin son dönemleri sıcaklar kötü etkiliyor canım ekim zaten serin oluro kadar kötü düşünmeyelim bence ekimde doğacaklar eylüle kadar rahat oluruz eylülde zorlanırız biraz ben önceki hamileliğimde son 15 gün zorlandım yürürken ondan önce çok rahattım bir havalar güzel olacak yürüyüş şansımız olur yazın denize girenler rahat doğum yaparlar
Yok canım oruç bana yasak böbrek hastayım malesefSizde mi oruç tutuyorsunuz 5 gün tuttum ama beni süründürdü çalıştığım için de
Bende ayvanın iyi geldiğini keşfettim her yemek yediğimde arkadan 3-4 dilim ayva yiyorum hem bulantı hem yanmaya iyi geliyorBende aynı durumdayım 7+3 oldum tek iyi gelen ayva oda biraz geçiriyor tam olarak yanmaya çözüm bulamadım geceleri çok vuruyor