• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Ben ne çıkarıyorum acaba kaşınan sivilce kırmızı ama ucu beyaz oluyor sonra kendiliğinden patlayıp yara oluyor ve çok kaşınıyor.
😶 aa değişikmis Dr gittiğinde sor bakalım ne diyecek.

Hanımlar çatlak kremi yağı vs kullanmaya başladınız mı, önerebileceğiniz markalar var mı

Kızlar tecrübeli annelerden deneyimleyen, yardımcı olabilicek olan var mı?
geçen hafta bir kez kanlı akıntım olmuştu yazmıştım buraya sonrasında acile gittim deneyimsiz birkaç doktor yüzünden kötü günler geçirdim kese bozuk vs dediler neyse en son kendi doktorum pazartesi günü (5+6) keseyi ve bebeği gördü. Kese yuvarlak ve düzgün duruyor etrafında kanama alanı var ondan biraz zor görünüyor dedi. Bozuk değil dış gebelik falan da yok dedi. Bu sıra kahverengi akıntım da vardı zaten progestan ve istirahat verdi. Aspirini bırakınca bi daha kanama olmadı zaten. Bugün (6+2) de tekrar gittim kese ve bebek duruyor kese yine düzgün dedi kalp atımı çok azdı yeni yeni atmaya başlıyor gibi dedi. Bu açıdan sorun yoktu ama kesenin etrafında bi şeyler var anlaşılmıyor bi tuhaflık var dedi. Aslında lekelenmem de baya azalmıştı. Kanama alanı değil mi dedim, perinatolog görsün bi dedi. Kaybolan ikizden şüphelendi bi. Sonra mol gebelikten şüphelendik ama onda da bebek oluşmuyormuş sanırım. Velhasıl perinatoloğa gidicem. Perinatolog önerisi olan var mı bu arada istanbul ? ☹️

Günaydınn bugün rüyamda bir sürü kız bebek elbisesi olan bi tezgahın önünde tanıdık bi doktor hamileliğimi tebrik etti hayırlara vesile olsun..
Günaydın, hayrolsun ne kadar güzel bir rüyaymış🌸
Darısı benim rüyaların başına.Her gece tuhaf tuhaf bir sürü rüya görür oldum bu hamilelikle beraber.Bi de eskisi gibi flu da değil 4k ultra hd rüya görüyorum resmen.Her sabah üstümden tır geçmiş gibi kalkıyorum🫠
Ay bizim hastanede 10 gün o 😁
Bizde de 10 gün ücretsiz kontrol hakkı var ben tüm hepsinde 10 sanıyodum🤔 Geçen doktor 2 hafta sonra gel demişti tabiki 10.gün gittim😌

Hanımlar çatlak kremi yağı vs kullanmaya başladınız mı, önerebileceğiniz markalar var mı
Ben başladım canım 7+lardayım bu hafta başladım .. bi -oil diye bir marka kullanıyorum . Zaten vucüt çatlaklarına ameliyat izlerine vs çok iyi geliyormuş çokta öven var .

Kızlar benim lekenme dün baya azalmıştı ve koyulasmiti rengi kömür gibi sabah kırmızıya yakın yine başladı ağrım falan yok doktor pıhtılaşma iğneme ara ver demişti progestan dex iğne ve fitil. Kullanıyorum kanama alanımda yoktu sadece kist var demişti doktor ama kistnsorun yaratmaz dedi bu leke ne zamn biter ki
Bende aynıyım canm hep leke geliyor akıntı ile karışık inşallah enfeksiyon olmayız . Sürekli korkuyla beklemek cok kötü

Kızlar günaydın ☀️ hangi folik asitleri kullanıyorsunuz doktorum bana regenesis max önerdi onu kullanıyorum aranızda benimle aynısını kullanan var mı

Günaydın hanımlar, sizler de böyle tam saat sekizde kahvaltı yapmalıyım, aman 12 de tekrar öğle yemeği yemeliyim diye mi besleniyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz?

Günaydın hanımlar, sizler de böyle tam saat sekizde kahvaltı yapmalıyım, aman 12 de tekrar öğle yemeği yemeliyim diye mi besleniyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz?
Canım ben Hindistan cevizi yağı shea yağı ve Yves rocherden vücut losyonu kullanıyorum. Benim vücudum çatlamaya yatkın kilo alıp verdiğimde hemen çatlar. O yüzden ne yaparsam yapayım çatlayacağını bildiğimden çok pahalı ürünler almak istemedim. Doğal ürünlerin de pahalılar ile aynı dereceye kadar engeller diye düşünüyorum

Kızlar ben de hep koku hassasiyeti vardı ama azalmıştı çok ağır olmadığı sürece . Dün koku hassasiyetim oldu yine ağır bir yemek kokusuna hafif kustum . Sabah kalktım durduk yere boş mide öğür öğür yine bomboş kustum 7+6 da kusma başlayan varmı ? Devamı gelirmi ?

Back