- 14 Temmuz 2023
- 3.774
- 4.235
- 53
- 23
Ben ne çıkarıyorum acaba kaşınan sivilce kırmızı ama ucu beyaz oluyor sonra kendiliğinden patlayıp yara oluyor ve çok kaşınıyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ne çıkarıyorum acaba kaşınan sivilce kırmızı ama ucu beyaz oluyor sonra kendiliğinden patlayıp yara oluyor ve çok kaşınıyor.
Ay bizim hastanede 10 gün oözele gidiyorsanız 15 günde kontrol bir kontrol randevusu var 15-30 güne bir gidilmiş oluyor :))
Günaydın, hayrolsun ne kadar güzel bir rüyaymışGünaydınn bugün rüyamda bir sürü kız bebek elbisesi olan bi tezgahın önünde tanıdık bi doktor hamileliğimi tebrik etti hayırlara vesile olsun..
Bizde de 10 gün ücretsiz kontrol hakkı var ben tüm hepsinde 10 sanıyodumAy bizim hastanede 10 gün o![]()
Ben sonuç olarak geç kaldım işeBen de az önce oturdum resmen kahvaltı yaptımsonra uykum kaçtı ben de nasıl işe gidicem diye düşünüyorum
![]()
Ben başladım canım 7+lardayım bu hafta başladım .. bi -oil diye bir marka kullanıyorum . Zaten vucüt çatlaklarına ameliyat izlerine vs çok iyi geliyormuş çokta öven var .Hanımlar çatlak kremi yağı vs kullanmaya başladınız mı, önerebileceğiniz markalar var mı
Bende aynıyım canm hep leke geliyor akıntı ile karışık inşallah enfeksiyon olmayız . Sürekli korkuyla beklemek cok kötüKızlar benim lekenme dün baya azalmıştı ve koyulasmiti rengi kömür gibi sabah kırmızıya yakın yine başladı ağrım falan yok doktor pıhtılaşma iğneme ara ver demişti progestan dex iğne ve fitil. Kullanıyorum kanama alanımda yoktu sadece kist var demişti doktor ama kistnsorun yaratmaz dedi bu leke ne zamn biter ki
Canım ben Hindistan cevizi yağı shea yağı ve Yves rocherden vücut losyonu kullanıyorum. Benim vücudum çatlamaya yatkın kilo alıp verdiğimde hemen çatlar. O yüzden ne yaparsam yapayım çatlayacağını bildiğimden çok pahalı ürünler almak istemedim. Doğal ürünlerin de pahalılar ile aynı dereceye kadar engeller diye düşünüyorumGünaydın hanımlar, sizler de böyle tam saat sekizde kahvaltı yapmalıyım, aman 12 de tekrar öğle yemeği yemeliyim diye mi besleniyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz?
Canım ben spontane hiç saat tutmuyorum sadece her gün yemem gerekenleri yemeye dikkat ediyorum o kadarGünaydın hanımlar, sizler de böyle tam saat sekizde kahvaltı yapmalıyım, aman 12 de tekrar öğle yemeği yemeliyim diye mi besleniyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz?
Elenatal 2 kullanıyorum benKızlar günaydınhangi folik asitleri kullanıyorsunuz doktorum bana regenesis max önerdi onu kullanıyorum aranızda benimle aynısını kullanan var mı