2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
ya oyyy yiyim ben senin o ellerini😍😍😍 kaç kilo doğdu kızz ve ultrasondakiyle aynı mıydı?
Hayır hiç değildi 😂 en son 3100 dedi doktorum, 3700 doğdu. +-300 diyorlar ama benimki epey yanıldı 😂 hoş onun dışında sabah gittiğim devlet hastanesinde de iri bebek değil minik 38 hft ile uyumlu falan dedi, o da yanıldı 😁

Hayır hiç değildi 😂 en son 3100 dedi doktorum, 3700 doğdu. +-300 diyorlar ama benimki epey yanıldı 😂 hoş onun dışında sabah gittiğim devlet hastanesinde de iri bebek değil minik 38 hft ile uyumlu falan dedi, o da yanıldı 😁
ayy inşallah benimkiide yanılır 😂 3 kilo bile olmadı benim kız daha

ya ben bugün hem yürüdğm hemde hunharca hurma yedim😂 kendim kaşındım hep
Kız ben 2 gün üst üste deli gibi temızlık yaptım yerleri elimle sildim sürekli squat hurmalar falan tek şey akıntıydı bide yorgunluktan belim ağrıdı 😄 banamısım demedı büyük ihtimal temızlık yaparkende üşüttüm hasta olduö işte tek olan şey bu 🤣🤣 o yüzden diyorum ya gelmesin bi kaç gün zaten gelesi de yok🤪

Çok sagol canım pazartesine gun verdı ama ansızın da gelebilir dedı ıns Bı skntı çıkmazsa ptesı yanımda olacak 🙏 miniş bebişim
Sağlıkla canım 🤲
Kız eşimi falan maymuna çevirdi ahshsh
Yani gerçekten ilginç şekilde beni istiyor sadece. Ben kucağıma alınca zaten amacı emmek değil bir iki emip uyuyup rahatlıyor kucağımda. Ama yatağina koyarsam vıyaklamaya başlıyor 😂 amaan yeni bebeler çok fena 🥲😂
Anne kokusu istiyordur, bizimde ikinci gün öyleydi, sürekli ağlayıp, kucağımda susuyordu, sütün geldi mi canım, emmesi nasıl?
benimde cuma günü kontrolüm, her gittiğmde toparlıyorum öncrki gün süpürüp siliyorum😂 ama kesin yapmadıığım bi gün doğururum😂😂
Ya ben kendimde dahil bu grupta muayene diyip doğuma alınan çok gördüm, benden demesi 🤣
Maşallah 🧿 seninki baya yanıltmıl
Benimki de 190 gr az geldi dediğiyle 😊

Sağlıkla canım 🤲

Anne kokusu istiyordur, bizimde ikinci gün öyleydi, sürekli ağlayıp, kucağımda susuyordu, sütün geldi mi canım, emmesi nasıl?

Ya ben kendimde dahil bu grupta muayene diyip doğuma alınan çok gördüm, benden demesi 🤣

Maşallah 🧿 seninki baya yanıltmıl
Benimki de 190 gr az geldi dediğiyle 😊
ay hep hazırlıklı gidiyorum inşallah muayene günü alırlar daha iyi😂 en azından hazırlıklı oluyosun

Kızlar felaket gaz sancısı çekiyor kızım.. gaz giderici damla ve probiyotik damla kullanıyoruz ama tık yok. Bu saatte hala uyumadı. Bi öneriniz var mı? Kiraz çekirdekli kemer kullanan var mı faydasını gördünüz mü
zeytinyağı ile masaj mı yapsan acaba biraz? İyi gelir belki😟 ben gaz sancısı çektiğimde sırtımdan ziyade göğsümün altına masaj yapmak daha iyi gelmişti😂 tabi bebenin bünyesiyle benimki bir değil ama denemek gwrek

Kız ben 2 gün üst üste deli gibi temızlık yaptım yerleri elimle sildim sürekli squat hurmalar falan tek şey akıntıydı bide yorgunluktan belim ağrıdı 😄 banamısım demedı büyük ihtimal temızlık yaparkende üşüttüm hasta olduö işte tek olan şey bu 🤣🤣 o yüzden diyorum ya gelmesin bi kaç gün zaten gelesi de yok🤪
ayy cok yorucu bu hamilelik, hele son dönemleri🤦

Ben beklemek istedim, zaten ilk önce suni denenecek ama açılma olur mı suni ile kolay olur mu ne dersiniz
suni ile açılması olan çok, balon gibi bir şey de takıyolarmış galiba açılma olsun diye. Halama takmışlardı. Açılması okmayanda var tamamen sizle alakalı bi durum. İnşallah istediğiniz gihi olur🙏

X