- 3 Haziran 2023
- 4.272
- 4.787
- 24
o hiç onları düşünmüyorNasip artık ona da yapacak bir şey yok kv falan yakınmış. en kotu sen hastanedeyken toplasın evini
Hayır hiç değildiya oyyy yiyim ben senin o ellerinikaç kilo doğdu kızz ve ultrasondakiyle aynı mıydı?
Ya annen kalsın ya eşin. Ne gerek var kv yahuo hiç onları düşünmüyorhastanede yanımda kalma derdinde kadın
kız sen kursana beşiği falan bi akşamsipariş vermeye de korkuyorum yetişemez pijama diye istediğimi bulamıyorumda cumartesı günü hem besıgı kurucaz hemde pijama almaya gidicem bakalım
ayy inşallah benimkiide yanılırHayır hiç değildien son 3100 dedi doktorum, 3700 doğdu. +-300 diyorlar ama benimki epey yanıldı hoş onun dışında sabah gittiğim devlet hastanesinde de iri bebek değil minik 38 hft ile uyumlu falan dedi, o da yanıldı
annem kalacak diyorum hala üsteliyor, garip biri. Evde yemek ihtiyacı olur yapayım diyrn yokYa annen kalsın ya eşin. Ne gerek var kv yahu
kalk kalk evi süpürKızlar benim bacağıma vuran bir.ağrı da başladı şimdi...ay.hayır bugün değil lütfennn
ya ben bugün hem yürüdğm hemde hunharca hurma yedimkalk kalk evi süpürkorkma korkma aynı şeyleri 1 haftadır yaşıyorum şuan bile gelem giden olmuyor kasılmaları beklicez
Kız ben 2 gün üst üste deli gibi temızlık yaptım yerleri elimle sildim sürekli squat hurmalar falan tek şey akıntıydı bide yorgunluktan belim ağrıdıya ben bugün hem yürüdğm hemde hunharca hurma yedimkendim kaşındım hep
Sağlıkla canımÇok sagol canım pazartesine gun verdı ama ansızın da gelebilir dedı ıns Bı skntı çıkmazsa ptesı yanımda olacakminiş bebişim
Anne kokusu istiyordur, bizimde ikinci gün öyleydi, sürekli ağlayıp, kucağımda susuyordu, sütün geldi mi canım, emmesi nasıl?Kız eşimi falan maymuna çevirdi ahshsh
Yani gerçekten ilginç şekilde beni istiyor sadece. Ben kucağıma alınca zaten amacı emmek değil bir iki emip uyuyup rahatlıyor kucağımda. Ama yatağina koyarsam vıyaklamaya başlıyoramaan yeni bebeler çok fena
Ya ben kendimde dahil bu grupta muayene diyip doğuma alınan çok gördüm, benden demesibenimde cuma günü kontrolüm, her gittiğmde toparlıyorum öncrki gün süpürüp siliyorumama kesin yapmadıığım bi gün doğururum
MaşallahHayır hiç değildien son 3100 dedi doktorum, 3700 doğdu. +-300 diyorlar ama benimki epey yanıldı hoş onun dışında sabah gittiğim devlet hastanesinde de iri bebek değil minik 38 hft ile uyumlu falan dedi, o da yanıldı
ay hep hazırlıklı gidiyorum inşallah muayene günü alırlar daha iyiSağlıkla canım
Anne kokusu istiyordur, bizimde ikinci gün öyleydi, sürekli ağlayıp, kucağımda susuyordu, sütün geldi mi canım, emmesi nasıl?
Ya ben kendimde dahil bu grupta muayene diyip doğuma alınan çok gördüm, benden demesi
Maşallahseninki baya yanıltmıl
Benimki de 190 gr az geldi dediğiyle
zeytinyağı ile masaj mı yapsan acaba biraz? İyi gelir belkiKızlar felaket gaz sancısı çekiyor kızım.. gaz giderici damla ve probiyotik damla kullanıyoruz ama tık yok. Bu saatte hala uyumadı. Bi öneriniz var mı? Kiraz çekirdekli kemer kullanan var mı faydasını gördünüz mü
ayy cok yorucu bu hamilelik, hele son dönemleriKız ben 2 gün üst üste deli gibi temızlık yaptım yerleri elimle sildim sürekli squat hurmalar falan tek şey akıntıydı bide yorgunluktan belim ağrıdıbanamısım demedı büyük ihtimal temızlık yaparkende üşüttüm hasta olduö işte tek olan şey bu o yüzden diyorum ya gelmesin bi kaç gün zaten gelesi de yok
Çıkınca daha zor, hep söylüyorumayy cok yorucu bu hamilelik, hele son dönemleri
ya ben 2.cocuk fikrinden gercekten soğumaya başladımÇıkınca daha zor, hep söylüyorum
Gerçekten ya aşırı hemde ben som donemlerine kadar hiç mi hiç sıkıntı yaşamadım ama ne zaman 32yi geçtim başladı çilemayy cok yorucu bu hamilelik, hele son dönemleri
suni ile açılması olan çok, balon gibi bir şey de takıyolarmış galiba açılma olsun diye. Halama takmışlardı. Açılması okmayanda var tamamen sizle alakalı bi durum. İnşallah istediğiniz gihi olurBen beklemek istedim, zaten ilk önce suni denenecek ama açılma olur mı suni ile kolay olur mu ne dersiniz