- 4 Ağustos 2021
- 1.397
- 1.918
- 83
- 30
Oğlum haziran ayında ve İzmir'de doğmuştu buharlaşmamak adına mecbur açıyorduk klimayıKlima açsak zarar verir mi acaba yazları ya da vantilatör falan açsak sıkıntı olur mu ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlum haziran ayında ve İzmir'de doğmuştu buharlaşmamak adına mecbur açıyorduk klimayıKlima açsak zarar verir mi acaba yazları ya da vantilatör falan açsak sıkıntı olur mu ?
Canım ben oğlumda 4binlik kullanmıştım şimdi 6binlik verdi günde bir tane vuruyorum enox benimkiSizde mi iğne kullanıyorsunuz hangi iğne ve kaç doz acaba bende kullanıyorum
Geçmiş olsun her şey gönlünüzce olur inşallah kendinizi zorlayacak herhangi bir iş yaptınız mıKanama alanı olduğu için ikili test yapmadı sonuç hatalı gelebilir bir ay sonra dörtlü yapalım dedi. Büyük ihtimal tekrarı olmaz azalmaya başlamış ama tekrarı olursa da panik yapma. Ağır kaldırma uzun süre ayakta kalma dedi
Az berideyiz bizde manisa'dayim çok sıcak buralar yazınOğlum haziran ayında ve İzmir'de doğmuştu buharlaşmamak adına mecbur açıyorduk klimayıbebeğe direkt olarak çarpmayacak şekilde
benimde kızım eylül'de doğmuştu, izmir. mecbur açıyorsunOğlum haziran ayında ve İzmir'de doğmuştu buharlaşmamak adına mecbur açıyorduk klimayıbebeğe direkt olarak çarpmayacak şekilde
Geçmiş olsun inşallah doktoruna sor istersen canımherkese günaydın
baş ağrısıyla uyandım ya
parol içsem bi şey olmaz dimi ?
merhaba, cumartesi çalışıyor musunuz peki? haftada 5 gün çalışınca 37,5 saat yapıyor 45 saat tamamlanmıyor bu problem oldu mu?Merhaba,
Ben kullanıyorum. şirkete hamilelik bildirimi yaptıktan sonra bir belge imzalattılar bana hamilelik çalışma şartları diye, orada yazıyordu ama sözlü söylemediler. Ben talep ettim, yani biraz yüzler düşük şekilde onayladılar. Yasal hak olduğundan bir şey diyemediler. Ama bazı günler kalıyorum, bazı günler çıkıyorum.. iş durumuma göre ayarlıyorum.
evet özelde muayene oluyorum doktora söylediğimde bana güldü daha çok erken dediEvet evet belli oluyor aslında ama belki söylemek istemiyorlar tam belli olmasını istiyorlar yanılmamak adına. Özel hastanedemi muayene oluyorsunuz? Benim özelde 12 haftada öğrenmiştim ama devlete rutin kontrollere gittiğimde 25. Haftaya kadar doktora sorduğumda göstermiyor diyodu![]()
geçmiş olsun genelde parol öneriyorlar. benim de bu ara çok baş ağrım var. farmasinin at kestanesi kremini kullanıyorum birazcık masajla sürünce geçiriyor. varsa deneyebilirsinizherkese günaydın
baş ağrısıyla uyandım ya
parol içsem bi şey olmaz dimi ?
evet bende parol u öyle biliyorum.geçmiş olsun genelde parol öneriyorlar. benim de bu ara çok baş ağrım var. farmasinin at kestanesi kremini kullanıyorum birazcık masajla sürünce geçiriyor. varsa deneyebilirsiniz
Ben kesinlikle öneririm ilaç kullanmak yerine güzel bir alternatif. normal zamanlarda da kullanabilirsiniz benim kayınvalidem dişi ağrıyınca bile sürüyorevet bende parol u öyle biliyorum.
krem yok ya , ilk defa duydum
o kadar etkiliyse alırım. şimdi değilse ileri de kullanırım :)Ben kesinlikle öneririm ilaç kullanmak yerine güzel bir alternatif. normal zamanlarda da kullanabilirsiniz benim kayınvalidem dişi ağrıyınca bile sürüyor![]()
Bende gece 2 3 bulurdum uyumak için şimdi 11 i zor görüyorum bayılıyorum resmen eşim çocuklara baksa 8 gibi uyucam da işte direnmeyle anca 11Nasılsınız kızlar?aşırı uykum var hep koltukta uyuyup kalıyorum ve bunu uyumayı sevmeyen birisi yazıyorilkte annemler diyordu bu nasıl bir gebelik biraz uyu dinlen ama ben asla hiç uykum olmazdı şimdi ayakta uyuyorum
Bakıyorum sıcak yerlerde kalıyorsunuz bizde burda genelde çok sıcaklar olmaz umarım bu yazıda böyle olur yoksa dışarıya çıkmam
![]()
benim uykularım dalgalı. bazen işten geliyorum yemek yedim mi koltukta sızıyorum, bazen de 11 filan oluyor. ki benim için 11 geçNasılsınız kızlar?aşırı uykum var hep koltukta uyuyup kalıyorum ve bunu uyumayı sevmeyen birisi yazıyorilkte annemler diyordu bu nasıl bir gebelik biraz uyu dinlen ama ben asla hiç uykum olmazdı şimdi ayakta uyuyorum
Bakıyorum sıcak yerlerde kalıyorsunuz bizde burda genelde çok sıcaklar olmaz umarım bu yazıda böyle olur yoksa dışarıya çıkmam
![]()
Aynıyız sadece işin tarafı saat akşam 10 sonra uykum olmuyor benim diziye bakıyorum belkide dinleniyorum hep kendime diyorum uyusana yarın peşiman olucanBende gece 2 3 bulurdum uyumak için şimdi 11 i zor görüyorum bayılıyorum resmen eşim çocuklara baksa 8 gibi uyucam da işte direnmeyle anca 11![]()