2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Hayırlı olsun canım inşallah. Sürecin güzelce ilerler
teşekkür ederimm inşallah :) sizce ne zaman kese görünür şuan 3+3 16 martta 36 çıkmıştı betaa bugün tekrar verdim bakalım cuma randevum var birde 36dan sonraki 6 günde beta kaç olur

teşekkür ederimm inşallah :) sizce ne zaman kese görünür şuan 3+3 16 martta 36 çıkmıştı betaa bugün tekrar verdim bakalım cuma randevum var birde 36dan sonraki 6 günde beta kaç olur
Benim 5.hafta da göründü kese canm
Betaya göre hareket etmedim:))

Merhaba, herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Sat 13 Şubat.
Tam 1 hafta öncem betam 540 çıkmıştı. Dün çok hafif pembe akıntı oldu. Bugün doktora gideceğim. Betama göre bugün keseyi görürüm inşallah diyorum Kızlar. Aranıza katıldığım için de çok mutluyumm

seninle gnümüz aynı hadi hayırlısı sağlıkla gelsinler :)

göğüsler büyüdü bir de belim kopuyor gibi ama başka belirti yok henüz,bir düşükten sonra ikinci gebeliğim oğlumda çok zor geçmişti kanamam vardı gebelik şekerim bile vardı bu sefer ağrılar hariç hamile değil gibi hissediyorum

inşallah görürsün canım bilgi verirmisin bizede :)

Cok amin kuzummm saolasn

Ayy bebeim inşallah bi daha yoklamaz yaa
Diş ağrsı fena

amin inşallah. hepimizinkiler sağlıkla gelsin inşallah.
ev doktoruma hiç gitmedim bu süreçte.. türkiyede bakıyorlar
Buradaki doktor telefonları açmıyor bir türlü. Ben de Türk doktora gitmeye karar verdim acaba doktorun ismini söyleyebilir misiniz?

Hoşgeldin canım yüksek ihtimal kese görünür Pembe akıntıyı sorun etmiyorlar ama kan uyuşmazlığın varsa iğne yaptırman gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…