2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar hayırlı haftalar :)
Şimdi size birkaç sorum olacak, sat 5 şubat 12 mart beta 12,5 ile gebeliğimi öğrendim. 14 mart beta 60 çıktı 20 marta doktora randevu aldım kese gözükür mü ?
Birde sata göre 6+2 yim ama betayı düşük öğrendim adetim hep düzensiz sizce geç döllenmemi olmuş ?
Şimdiden teşekkür ettim :)

inşallah benimde biran önce biter gece bile bulantıyla uyanıyorum annemde öyleymiş bakalım artık kız mı erkek mi :) sağlıkla gelsinde cinsiyetin önemi yok
Bende kusma da vardı sadece bulantı olması da iyi bi yandan. Aynen cinsiyetin önemi yok kız ya da erkek sağlıkla gelsinler

kızlar peki, istanbul anadolu yakasında takibini yaptıran var mı? doğum paketi vs alacak mısınız? hastane olarak nereyi öneriyorsunuz?

Bu bebişlerini gören kalp atışlarını dinleyenlerin sevinçlerine ortağım ♥️ benimde cuma günü ikinci kez gideceğiz kese gördük büyüdü mü diye bakcağız . Benim daha minnak kalbi anca iki haftaya duyulur. Kızlar benim her hafta kontrol var şanslı mıyım bilmiyorum strese girmiyorum bekleme süreci yok bana git 1 ay sonra gel dede kafayı yerim herhalde
İnşallah hep birlikte sevinelim canım, bende haftada bir gideceğim en azından şu aşamalarda benim keseyle kalp atışı arasına 12 gün koydu, o 12 gün nasıl geçti birde bana sor🥴

sağol canım, bir daha gideceğiz o zaman muhtemelen. Sağlık sigortamda muayene sanırım 10 ile sınırlı. kontrol süresine denk getirmeye çalışıyoruz bazı randevuları.

ne kadar heyecanlı ve değişik bir süreçmiş. bazen unutuyorum, bazense beklerken zaman geçmiyor. :)
Hangi firmadan yaptırdınız acaba. Is yerim allianz sigortadan yaptirdi ama gebelikte tarama testleri vs gibi kadın doğumun istediği testleri kapsıyor mu biliyor musunuz? Daha hiç kullanmadım.

Kızlar mide bulantısı başlayan var mı? Hangi haftadasınız
Ayrıca oruç tutuyor musunuz?
Midem ara ara bulanıyor
Oruç tutmuyorum
Açıkçası ilk aylar bebek hızla geliştiği için anneyi sömürüyor diye hamileliğim ortalarında vitamin değerlerim düşsün istemiyorum
Allah'ın verdiği ruhsati kullanıyorum da bu borçlar nasıl tutulacak Allah kerim 🙈

kızlar peki, istanbul anadolu yakasında takibini yaptıran var mı? doğum paketi vs alacak mısınız? hastane olarak nereyi öneriyorsunuz?
Ben özel muayenehane ye gidiyorum
Doğum paketi vs almayı düşünmüyorum ilk bebegimde 27. Haftada doktoru değistirmek zorunda kalmıştım öyle bir yere bağımlı kalmak istemiyorum o yüzden

Şimdi size birkaç sorum olacak, sat 5 şubat 12 mart beta 12,5 ile gebeliğimi öğrendim. 14 mart beta 60 çıktı 20 marta doktora randevu aldım kese gözükür mü ?
Birde sata göre 6+2 yim ama betayı düşük öğrendim adetim hep düzensiz sizce geç döllenmemi olmuş ?
Öncelikle hayırlı olsun.♥️ benim sat 14 Şubat daha 4. Haftanın içerisindeyim benim 13 martta beta 1310 çıktı . 16 martta da randevuda keseyi gördük ve daha aşırı küçüktü . Eğer bunla kıyaslarsak minikte olsa görür gibisin ama göremzsende üzülme çünkü geç döllenmen olmuş benim sat senden 9 gün sonra olmasına rağmen beta senden fazla. Bu kötü birşey değil geç döllenme olmuş benim yumurta senden önce çatlamış falan demek . Kısacası görmezsen sakın korkma henüz daha bebişin minnacık ♥️

kzılar bende 2 gün önce öğrendim erken öğrenidm adetime 6 gün kala normal testtede erken gebelik testtindede silik çizgi çıktı kanda 36 çıtkı 2 gün önce bugün tekrar verdim kanı daha çıkmadı bakalım nerdeyse tüm velirtileri yşaıyorum noramlmi :KK70: özelliklede kasık ağrısı bel ağrızı hiç geçmiyor diyebilirm cuma güününe aldım doktor randevumu ama insan düsünmeden edemiyorrr
Hayırlı olsun canım inşallah. Sürecin güzelce ilerler 🙏🧿

Öncelikle hayırlı olsun.♥️ benim sat 14 Şubat daha 4. Haftanın içerisindeyim benim 13 martta beta 1310 çıktı . 16 martta da randevuda keseyi gördük ve daha aşırı küçüktü . Eğer bunla kıyaslarsak minikte olsa görür gibisin ama göremzsende üzülme çünkü geç döllenmen olmuş benim sat senden 9 gün sonra olmasına rağmen beta senden fazla. Bu kötü birşey değil geç döllenme olmuş benim yumurta senden önce çatlamış falan demek . Kısacası görmezsen sakın korkma henüz daha bebişin minnacık ♥️
Çok teşekkür ederim bende senin dediğin gibi düşünmek istiyorum bakalım çarşamba göreceğiz :)

geç döllenme olmuş gibi duruyor benim sat 23 şubat bende yeni çğrendim gebeliğimi daha 16 martta beta çıktı 36 3 hafta 3 günlük keseyi bir görseydik gerçekten beklemek çok zormuşş

X