Zor bir süreçinana bana hiç birşey yapamıyorum ben kendi adıma ruh gibi gidip geliyorum işe
Keşke izinli sayılsakben canım çok kötü geçiyor benim için gün
ay keşke o kadar zor kalkıyorum ki sabahlarııKeşke izinli sayılsak
maşallah canım , bana 1 ay sonra kontrol dediBu bebişlerini gören kalp atışlarını dinleyenlerin sevinçlerine ortağımbenimde cuma günü ikinci kez gideceğiz kese gördük büyüdü mü diye bakcağız . Benim daha minnak kalbi anca iki haftaya duyulur. Kızlar benim her hafta kontrol var şanslı mıyım bilmiyorum strese girmiyorum bekleme süreci yok bana git 1 ay sonra gel dede kafayı yerim herhalde
Benim doktor 1400 tl özel muayenesi ve ayda 4 kez gitme hakkı var. Onlardan para almıyor bende dedim kız ırmak değerlendir bunu her hafta gitmaşallah canım , bana 1 ay sonra kontrol dedişafak sayıyorummm
Hm evet erkenmis tesekkur ederim cevapladigin icinMerhabalar,
4+5te karından keseyi gördük biz sadece. 6+0'da tekrar çağırdı yolk sacı ve kalp için. Ben açıkçası 6+0da kalp duyulmasından şüpheliyim :)
bu durumda sanıyorumki 4+3 çok çok erken olur kalp duymak için.
Evet oyleymis sadece keseyi gorecez demeki tesekurlerÇok erken canım kalp atışı için.
Bende bir belirti yok denebilir sadece yorgun hissediyorum kendimi. O da çalıştığım için olabilir diyorum çünkü öncesinde de yorruluyordum hep. Ama henüz 6. Haftadayım diye de olabilir. İnşallah süreci kolay atlatanlardan oluruz pozitif düşünelim canımamin canım,teşekkür ederim.kötü düşünmeyeceğiz. bir an bariz belirti yaşamayınca eksik hissettim.
Canm her hafta kontrolü senmi istedin doktormu önerdiBu bebişlerini gören kalp atışlarını dinleyenlerin sevinçlerine ortağımbenimde cuma günü ikinci kez gideceğiz kese gördük büyüdü mü diye bakcağız . Benim daha minnak kalbi anca iki haftaya duyulur. Kızlar benim her hafta kontrol var şanslı mıyım bilmiyorum strese girmiyorum bekleme süreci yok bana git 1 ay sonra gel dede kafayı yerim herhalde
Evet her ani beklemek Cok zor tesekulerlerMalesef duyulmaz bebeim
Benim cumartesi 5.haftaydı duyulmadı
Benim doktorun özel muayenesine gidiyorum ben verdiğimiz ücret bir aylık geçerli 4 kez muayene olma hakkımız var . Bende dedim madem bu parayı veriyoruz her hafta gidelim. Daha önce 2 kayıp olduğu içinde doktorda mantıklı buldu. Ortak karar aslında .Canm her hafta kontrolü senmi istedin doktormu önerdi
ay ne iyi yapmışsın boşver hakkın varsa gitBenim doktor 1400 tl özel muayenesi ve ayda 4 kez gitme hakkı var. Onlardan para almıyor bende dedim kız ırmak değerlendir bunu her hafta gitama bir ay beklemek zor belki büyüse şöyle karnım ortaya çıksa beklerim de şimdi daha çok küçük ya herşeyini göresim var
Geçen hafta kontrolde doktoruma sordum tutabilirsin dedi ancak bayılırsan, baygınlık geçirirsen, aşırı halsizlik yorgunluk olursa o zaman tutmazsın dedi şuan zaten bebek 1 damla kandan bile besleniyor dedi. Bende ilk gün n tuttum rahat geçti ama lekelenmem olunca ilaca başladık üstüne grip oldum şimdide onunla uğraşıyorum çalıştığım için güçten düşmemeye çalışıyorumKızlar mide bulantısı başlayan var mı? Hangi haftadasınız
Ayrıca oruç tutuyor musunuz?
Çok teşekkür ederim canım benim en yakın zamanda inşallah sen de duyarsın
Ayy bebeim inşallah bi daha yoklamaz yaaBu arada hiç belirtim yok sadece sabah diş ağrısı ile uyandım . Allahım dedim verme her ağrıya tamam da dişe dayanılmaz . Allahtan şimdilik geçti ama 9 ay yoklamasın diye duaya başladım şimdiden
anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerler :)Benim doktorun özel muayenesine gidiyorum ben verdiğimiz ücret bir aylık geçerli 4 kez muayene olma hakkımız var . Bende dedim madem bu parayı veriyoruz her hafta gidelim. Daha önce 2 kayıp olduğu içinde doktorda mantıklı buldu. Ortak karar aslında .
Genelde minik kuşlarımızın kalbi yeni yeni atmaya başladığı için O haftalarda pek dinletmiyorlar o ısıyı vermek istemiyor bazı doktorlar tabi bazen de belli olmuyor ama 7 8 hafta garanti oluyor pıt pıt sesleri duymayaMerhabalar,
4+5te karından keseyi gördük biz sadece. 6+0'da tekrar çağırdı yolk sacı ve kalp için. Ben açıkçası 6+0da kalp duyulmasından şüpheliyim :)
bu durumda sanıyorumki 4+3 çok çok erken olur kalp duymak için.
doğru diyorsun zor sabrediliyor biri yazmış ya evde cihaz olsa hep baksak ne mantıklı buldum ben onuay ne iyi yapmışsın boşver hakkın varsa gitben çok zor sabrediyorum vallahi