2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Ben de kahve içtim biraz bende uyumuş kalmışım eşimde bebeği uyutmuş çok gazı vardı ben uyandığımda o da uyandı duş aldırdım bebe uyudu bu Seder de bende uyku yok
Banyoyu gece mi yaptırıyorsun annem bana illa öğlene kadar yaptır diyor hasta olır diyor cesaret edemiyorum gece yaptırmaya

Uyutana kadar çekilen çile yorgunluk , Uyuyunca fotoğraflara bakmaaaak özlemekkkk ah ahhh dünyanın en güzel hissi eş destekçi olmasa daha zor çiçeğim çok şükür en azından duygusal olarakta insan yalnız kalmıyor . Ben eşime yıllık izin alsana dicem bazen o derece bunalıyorum

Ben eşim işten gelince direk yatıyorum yoksa uykuya dayanamıyorum aslında eskiden uykuyla aram bu kadar iyi değildi ama bebek doğdu uykuya düştüm bende

Banyoyu gece mi yaptırıyorsun annem bana illa öğlene kadar yaptır diyor hasta olır diyor cesaret edemiyorum gece yaptırmaya
Akşam 9 buçukta yaptırdım canım gazı vardı öyle iyi geldiki ayaklarının altına yağla masaj yaptım karnına yaptım bir sürü pıtrlattı kakasını yaptı bak bu saatte kadar uyudu doktor bana iki üç güne bir yaptır gözenekleri açılsın dedi çok çabuk toparlar kendini dedi bebekler suyla büyür diyorlar yaptırdım bende gündüz zaten tekim yaptırma şansım hiç yok eşim gelince yaptırdım

Bu saatte kaçımızın durumu bu meme uçlarım yara oldu sağıp biberonla veriyorum iyileşene kadar. Neyse ki benimki nerden geldiğini umursamıyo yeter ki doysun

Eklentiler

• IMG_20241128_033759.jpg
    130,6 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…